Håller inte med Johan alla gånger!

Johan tycker jag är ful....
Ful!? JAG?


Nä nu tror jag han fått för sig nått!

update

Hej allihopa!
En vecka sen sist! Massa dagar och massa speciella dagar. Jul, juldagen, annandagen osv osv. Besök hit och dit och massa massa mat! Ikväll var den första kvällen på en vecka som vi år hemma! Annars har vi bara varit bortbjudna! Mmmm!! Fick mig en liten shoppingtur med Lisa idag! Köpte två champagneglas som man kan skåla i  imorn, två koppar med fat som är goda att dricka oboy ur och lite mer!

Madde: Hjärtljuden låg på 150 slag!

Nu ska vi iväg på affärn och köpa lite mat till imorn. Vi ska bara va hemma. Först käka middag och sen kanske vi ska till Johans pappa och käka efterrätt och sen kanske vi åker ner på stan för att kolla fyrverkerier. Jag är så opeppad på nyår att oj oj oj!

Nu Lisa fick du en update! ;)


Puss!

BM besök 3!

Hej!
Pga av missförstånd igår så fick vi lov att byta tid till idag! Så nu har vi varit hos BM och gjort nya tester!

Blodgrupp: B+
Glukos: 4.7
Hb: 132 (mkt bra!)
Vikt: 1 kg plus (sen första gången!)
Blodtryck: 105/60
Ingen äggvita i urinas!

Så det ser himlarns bra ut! Sen kände hon på magen efter livmodern (sorry Malin, äckligt ord enligt dig) och kanten låg just vid naveln! SEN fick vi höra bebbens hjärtljud!! Det lät jättegulligt! Sen hördes ett plopp typ, det var tydligen fosterrörelser! Sen hördes det igen, då skrattade hon och sa "Det där måste du ha känt, för det gjorde jag!" Jag kände dock inget, kanske skulle gjort det om jag hade legat utan en mick på magen :)

Sen frågade Johan om det var stor risk att barnet skulle få allergier och astma, eftersom han själv har det. Hon sa att om båda föräldrarna har det är det större risk, men att det inte alls behöver gå över till barnet om bara en är "sjuk". Det var ju jättebra! Så vi är nöjda över det här besöket! Jag är bara så glad att jag slipper äta järntabletter, hon sa att jag måste antingen äta bra kost eller ha bra järndepåer! :) Tror på det senaste :)


MVC

Oj va klockan blev mycket! Ska till MVC kl 13.00 för att ta prover och prata lite! Ska bli kul! Sen åker jag till Hällnäs! Ska bli mysigt!

Hare gött!

Fantastisk låt.

Fantastisk låt.


Snygg med mammakläder?

Jag är så irriterad. På modevärlden. VARFÖR finns det inga snygga kläder för preggon?
Antingen är det för dom som är 40+ eller så är det för dom utan smak. Gick på HM nere på stan för att kolla om det fanns något man kunde sätta på sig. NÄE! Det fanns jeans med typ pärlor på fickorna, alla tröjor var omlott, var dom inte omlott så var dom rutiga. Finns det inga basplagg? Jag fick iaf ångest. Inte kul. Jag hittade ett par jeans i stl 36 som jag knappt fick på mig, dom fanns inte i 38, MEN dom fanns i 42-46... Hur många är så stora i mitten av en graviditet?

I lördags då vi gick på Industri Royals spelning så klämde jag mig in i ett par jeans som jag älskar, visst såg jag kanske ut som en stoppad korv men det var så skönt att slippa strumpbyxorna. Ett pösigt linne på jeansen och en kofta så var jag normal igen. Inget preggo utan en normal människa. Skönt. Spela roll om det var snyggt eller ej. Det är känslan som räknas. Larsson fick hjälpa mig på med sockarna dock, jag kunde inte direkt böja mig ner. Han sprang ut för att hämta bilen och då tänkte jag att NEJ! Skorna då? Ska jag måsta själv? På nått vänster så lyckades jag få på mig dom utan rispor i jeansen. Pjoh!


Min familj längtar mest efter _ _ _ _ _!

Pga klagomål från föräldrar och syskon så ska jag bara klargöra för er alla att MAMMA OCH PAPPA OCH SYSTRARNA LÄNGTAR MEST tills bebben kommer :) Är ni nöjda nu?

Annars så kom jultomten med ett paket igår, Johan hittade det när han kom hem från stan. Nyfiken i en strut gick och kollade och OOOJ! I paketet var det en julgran! Sweet, santa!!
Lisa kom förbi och vi väntade på att Johan skulle komma hem från träning och tillsammans alla tre så klädde vi granen! Sen såg vi på en film och åt godis och chips! I love you man hette filmen och den var skitrolig!

I lördags så var vi (tjejer) hos Sandra och hade lilla julafton. Vi lagade crepes och pannkakor och sen delade vi ut julklappar! Jag blev supernöjd! Fick en jättesöt overall av Sandra (till bebben, inte mig hehe) och av Lisa fick jag en olja man ska smörja magen med för att motverka bristningar! Hoppas den funkar!

Ikväll kommer Johans mamma och vi ska käka middag och mysa lite! Johan ville visa att han blivit vuxen och att han minsann också kan ha julmys. Men vi kom snabbt överens om att han nog inte skulle ha så mycket julmys om han inte var tillsammans med mig. :)

Hörs!

Roliga bilder

Sandra skickade över massa bilder till mig igår, jag kan nog inte bli bra på bild!
Eller så är det den söta underbara Elisia som gör att alla fröken sverige ser ut som skräp! :)

   


ba allt möjligt.

Heej! Sandras bil var förfrusen och vägrade starta, så jag fick klara mig utan pannkisar ikväll! Men på lördag ska vi ta igen det! Hon fick tillslut igång bilen men då hade vi redan ätit. Hon kom förbi men jag och Johan var så himla osociala att jag skäms. Jag somnade tvärt till och med! :)

Nu har vi berättat för Johans mamma att vi varit på ultraljud (Johan är inte snabb) och hon ville veta vad det var (än fast hon var emot det från början ;)). "Jag visste det!" sa hon :) Så då mailade jag bilderna till henne och fick tillbaks att det blev suddigt pga hennes glädjetårar :) Roligt att knodden är eftertraktad av andra än jag och Larsson! :)

Jag har iaf städat upp efter ovädret som drog förbi här inne igårkväll. Passade på att slå in alla julklappar som var kvar också. Fast jag hade ju problem med att hitta kartonger till två stycken. Så dom får vänta!

Mamma kommer imorn!! God natt!

Surprice!

Haha! Läste just Amandas kommentar! Joooo jag är gravid :) Inte många som vet, jag låter folk få reda på det på eget sätt! :) Inte många jag berättat det för, men det ploppar upp facebook meddelanden då och då! Alla är exakt lika förvånade! Haha! Jag med för den delen! Men alla är så gulliga och jag som är så känslig just nu, jag grinar typ varje gång nån skriver att dom är glada för våran skull osv :) Alltid kul!

Idag har jag suttit i soffan och gruvat. Exakt hela dagen. Golvet ser ut som en krigszon pga allt julklappspapper och snören och presenter. Jag slog in nästan alla igår, ska fortsätta idag! Tycker det är jättekul att slå in paket. Johan fick skriva lapparna och jag slog in paketen! Han satt förresten och knåpade på julkort igår som han skickade till sin mamma, pappa, farfar och mormor. Han hade framkallat kort på oss som han klistrade in! :) Söt!

Jag funderar på att försöka få ur min tumme nu och slå in paketen klart nu!

Förresten, jag har märkt att jag har blivit virrig i skallen när det kommer till skrift. Jag brukar vara riktigt noga med att skriva rätt ord på rätt plats, brukar också ha bra koll på hur man skriver meningar. Men nu är det riktigt svårt. Ibland kan jag skriva något som jag tycker låter bra, men sen börjar jag fundera... Säger man så? Förstår dom vad jag menar? Jag har blivit virrig och börjar undra om möjligtvis dyslexi kan ha legat latent och nu brutit ut i samband med graviditeten? Samma sak med min syn, ser inte alls bra nu! Helt halvblind!

Ha en bra dag! Skriver nog ikväll igen, Sandra ska komma hit och vi ska steka pannkaka och göra crepes! Kanske passar på och tar lite kort på fina fina Sandra! :) Köpte förresten det första till bebben igår! En body, ett par byxor och två pyjamaser! :) Mysigt! Johan tyckte dom såg stora ut!! Storlek 56 är väl inte så stort? :)

Berätta för småsyskonen...!

Igår fyllde Johans yngsta lillebror, Lucas, 10 år. Johan kläckte ur sig i bilen på väg dit att han tänkte berätta för Lucas och Maja (hans yngsta syskon) att vi ska bli barn. Nervös blev jag såklart, barn är ju så brutalt ärliga.... Vad ska dom säga?? Visste dom inte redan? Vad hade jag missat?

Vi kom dig, Lason käkade middag, jag halvlåg i soffan och var dödstrött (det tar på att kliva upp tidigt!). Sen flyttade vi oss vidare in till köket där Malin (Johans pappas fru) David (Johans pappa) Jonatan (Johans äldsta lillebror) var. Johan ropade ner Maja och Lucas och jag blev så nervös... Vad ska dom säga? Bryr dom sig ens?
Dom kommer ner och Johan ber mig ta fram Ultraljudsbilderna, jag gör det, ger dom till Johan som sträcker dom mot Lucas och Maja och frågar
- vet ni vad det här är?
- Fula svartvita kort! säger Maja. 
- Men ser ni vad dom föreställer? Sa Malin
... tog en liten stund
- en bebis? säger Maja
- jaa, säger alla andra. 
- Jag och Hanna ska ha barn... (Johan)
- Va kul för er! Grattis! säger Maja.
Lucas min var nog den roligaste minen någonsinn! När man såg att det började gå upp för honom så tittade han först på bilderna, sen storögt på mig och Johan, småflinade nervöst när han kollade på bilderna igen för att sen kolla på oss.
- Men är ni gifta!? får han ur sig.
- Nä vi är inte gifta än, svarar Johan. 
- Då blir ju ni faster och farbror! (David) 
- Va gammal jag känner mig!! (Maja)
- Ja, men vad blir då pappa? (Malin)
- FARFAR!! säger dom högt i kör och asgarvar!

:) Dom verkar ha tyckt att det ska bli kul i alla fall. Det var ju skönt! Sen scannade vi in bilderna på deras scanner och vi fick två böcker av dom! En om de 6 första åren och en om bebisen i magen! :)
Vi stannade kvar till halv elva och pratade namn med David och Malin. Det bara sprutade namn från David! :) Så nu har vi kommit på ett eventuellt dubbelnamn med glimten i ögat! ;)

Min och Johans bebis

   
Eftersom bebben rörde sig så fick hon inte in några perfekta bilder men här är några!
Den andra bilden visar bebisens ben som ligger i kors, det stora runda är skallen. Kortet är taget uppifrån och bebisen ligger på rygg. Den tredje bilden visar ryggraden och att den ligger som en ostkrok. Det kortet är taget i profil.

Så nu har ni också fått se de första bilderna på att det ligger nått litet i magen. Direkt jag såg bebisen på tv:n så kändes det självklart att det var det könet som blev. Det såg inte ut som nått annat. Vad får ni för känsla?

Ultraljud

Klockan 8.04 kom Johan och skulle hämta mig. Han är ju tidsoptimisten nr 1. Jag hade sagt till honom att vi hade tid kl 8.15, jag förstod att han skulle bli sen så jag drog alltså bort en kvart. Han körde fel, han trodde vi skulle till vårdcentralen... Klockan var 10 över när vi kom ut på rätt väg. Rödljud på rödljus, såg att han vände sig bort mot fönstret, tittade ner, fräs-svor så jag inte skulle höra. När klockan var kvart över och vi var långt från sjukan så sa jag "Det är ju en himla tur att jag inte är dum och att jag drog bort en kvart när jag vet hur du är!!!" svinsur. Han blev lättad och vi kom fram kanske 20-25 över. Skulle va så himla pinsamt att komma sent!

Vi fick en supergullig och kunnig barnmorska och hon förklarade vad hon såg. Lårben, hjärnhalvorna, hjärtats hålrum, alla tår, fossingar, fingrar, armar, magsäck, urinblåsa och den perfekta ryggraden. Sen frågade hon om vi ville veta vilket kön det var. Jag ville, Johan var osäker. Hon sa att dom bara kollade om båda ville veta, då ändrade Johan sig och nu vet vi vad det är!! Helt sjukt att veta och det är inget jag ångrar idag iaf! :) Vad det är, är hemligt. Det är bara några få som vet och så kommer det förbli! :) Tänk att det växer en liten mini-människa i mig! Galet!

Så könet får ni inte veta förrän i Maj! Jag blev flyttad från 16 Maj till 13 Maj (en dag efter pappas födelsedag!). Sen är det ju plus minus 14 dagar. Men i Maj ska den va här! Så jag är i vecka 20 på fredag. Halva min graviditet har då gått... Sinnes!

Hanna med bebbe!

Spark spark!

Alltså nu har bebben börjat dansa loss ordentligt där inne, det verkar ha släppt i lördags på bion. Igårkväll i soffan buffade den på som aldrig förr. Jag tror till och med Johan kände den! Han var inte säker om det var min mage som gjorde saker eller om det var bebisen... men magen var alldelens lugn, it was the bäääs!

Idag har den också levt loppan! Den har bankat på och boat där inne i bukfettet.

Vet nu vad jag kom på? Imorgon är det ULTRALJUDET!!! Sheit! Då kanske vi får se vad det är för nått där inne... Även vilken dag den beräknas komma! Hoppas bara det är ett friskt barn...!


Babynest

Jag och min kära mor satt en dag och började sy ett babynest. Vi tänkte bara börja för vi hade inte nog med tyg, eller stoppning. Vi skarvade på baksidan och grejade på medan pappa o Johan satt nere i vardagsrummet och såg skidskytte (nått jag spyr på). Vips så var den klar. Mamma förberedde och jag sydde, sen när det svåra och krångliga började så fick mamma göra allt :) Vi ville ju se hur den skulle se ut med fyllning så rifs så hade mamma punkterat en kudde! Eftersom min sladd till telefonen är borta så tog jag kort på kortet jag tagit med mobben och här har ni resultatet! :)



Något som bebben kan ligga i i sängen utan att man rullar över den, om spjälsängen känns för stor kan man ha den där i, i soffan så den inte rullar ner.. Tjaa.... Vad som helst! :) Den blev lyckad och det går att anpassa storleken ganska så bra, beroende på hur hårt man drar åt snörerna som är inne i kanten! :)
Sen så har mamma köpt det första plagget! En jättefin vit tunn "overall" med en uggla på bröstet. Jag älskar ugglor, och overaller! Det är den som är på dockan på bilden! :)



Lördagen



I lördags hade jag en av dom bästa dagarna, dom började med att jag och Johan (som ser himla sur ut på bilden) for till plaza och käkade frukost! Hur gott som helst och mysigt! Vi satt där i två timmar nästan och sen mötte vi upp Sandra på SF där vi såg "En julsaga" i 3D och den var himla mysig! Under bion började bebisen sparka ordentligt för första gången! Jag kände tre puffar (bergis knytnävsslag) och efter den tredje så berättade jag för Sandra men den slutade såklart när man vill att nån annan ska känna! Sen for vi på Hedvigs hörna för lite kaffe och kaka. Vi planerade för kvällen och kom överens om att Johan skulle åka och träna och jag och Sandra skulle upp till henne och sen förbi affärn påväg hem till mig. Vi lagade indisk kycklinggryta med ris och väntade på våra segrövar till män.
otroligt smickrande bild
Sandra passade på att ta en grymt smickrande bild på min gravkropp...! :)


Mina snygga vänner! :)


Min fina.


SötSandra, Rabban och Victor i bakgrunden!


Sandra sa att jag skulle se snygg ut, så jag drog en Foki pose! Vet int om ja lyckas...! :)


Jag ser ut som en val och Sandra ser ut som en liten arg sak :)

Sen kom underbara Lisa förbi och det dracks lite vin och sen lämnade de flesta mig och min darling för vidare äventyr. Jag tycker det är så himla skönt att Johan är som han är... Annars skulle jag få sitta ensam varje helg efter kl 22-23. Visst får han väl dra ut och svira, men det är ändå skönt att han är hemma, av egen vilja!


vecka 18


Du är på dag 123 av 280. (43,9%).
Du är i vecka 18.
Du har gått 17 fulla veckor och 3 fulla dagar (v17+3).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Sön 16 maj 2010
Du har 157 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vid den här tiden gör man den första ultraljudsundersökningen. Ofta är det först nu som du på riktigt kan ta till dig att ett barn faktiskt är på väg. Ultraljud görs för att bättre veta när barnet kommer att födas. Barnmorskan visar hjärnhalvorna, magsäcken och det lilla hjärtat som slår snabba slag. Huvudet och lårets storlek mäts, med hjälp av dessa mätningar kan man på ett mer exakt sätt beräkna födelsedatumet. Man tittar även på läget på moderkakan.
Du vet nu, så exakt som man kan komma, när du är beräknad att föda. Det blir ändå bara en riktpunkt, du kan föda inom tre veckor före och två veckor efter detta datum utan att det räknas som onormalt. I regel är detta en period när du mår bra och trivs med din graviditet.Med hjälp av ett speciellt stetoskop är det nu möjligt att höra bebisens hjärtslag. Det är både spännande och lugnande att höra det lilla hjärtat galoppera på. Om du är orolig för hur bebisen mår och utvecklas, kan det vara skönt att höra. Och om det börjar kännas som att graviditeten pågår för evigt, kan det vara kul att påminnas om vad som väntar efter 40 långa veckor.

Din växande livmoder påverkar din balans och det kan kännas lite ostadigt. Var lite försiktig och ha gärna stadiga, lågklackade skor. Vid det här laget har din kropp börjat anpassa sig till hormonförändringar och kroppsliga förändringar och därför sover man ofta bättre - med undantag av eventuella störande inslag som kramp i benen, konstiga drömmar och nästäppa, förstås! Samtidigt som du börjar sova bättre kanske sömnbehovet minskar i andra trimestern, eftersom du förmodligen inte längre känner dig lika trött.

Förmodligen sover du bättre nu än du gjort på länge. Det är därför att progesteronproduktionen som satte igång när du blev gravid har blivit jämnare. Fast dina hormonnivåer fortsätter att stiga så sker det mer gradvis, vilket förmodligen gör att du känner dig mindre trött än de första månaderna.

Fler goda nyheter: Nu ligger bebisen ovanför urinblåsan, så du behöver inte gå och kissa lika ofta. Graviditetsillamående har förmodligen också klingat av. Andra trimestern är ofta då man mår bäst!

Fostret: Nu är bebisen ungefär 13 centimeter lång från hjässa till rumpa och väger cirka 140 gram. 
Huvudet är cirka fyra centimeter i diameter, medan fötterna är cirka två centimeter långa. Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner.


Idag

Eftersom jag inte hittar sladdarna till telefonen eller till kameran så kan jag inte lägga upp några nya bilder! :( Men jag ska fråga Johan när han kommer hem, han är bra på städa undan sånt så jag inte hittar :)

Idag kommer Oskar och Matilda och vi ska spela tv-spel. Så himla kul!
Igår jobbade jag och jag fick så himla ont i ena benet, men antar att det beror på hårda betonggolv och stenhårda skor. Jag får inte använda mina sköna birkenstock, det suger tycker jag!


Släkt.

Gockan - moster
Oskar - Gockans barn, kusin till mig
Matilda - Gockans barn. kusin till mig
Susanna - min och Oskar o Matildas kusin

Igår hade jag en släktdag. Först gick jag och Gockan upp på myrorna där mamma och mormor väntade. Vi gick på OBS (har aldrig varit på OBS längre) och sånt. Sen väntade lunch hos Gockan, där Oskar och Matilda var. Efter ett tag kom Susanna förbi och vi "barn" och mormor blev kvar där medan mamma o Gockan drog på stan.

Sen for kusinerna till mig och vi gjorde tacos och såg paranormal activity för andra gången. Oskar hade dock aldrig sett den. Den är riktigt läbbig. Bra dessutom. Nu idag ska vi till Susanna och spela tv-spel och sånt. Johan är så himla avundsjuk! :)

För ni som inte vet så är jag och mina kusiner uppvuxna i samma by så vi har alltid varit med varandra och känner varandra väl och vi är nästan som syskon. Gockan sa igår att Oskar kommer bli morbror, eftersom vi var som syskon när vi var små. Mina barn kommer få en hel del morbröder och mostrar! Det som är tråkigt nu är att Oskar bor i Belgien, Kalle i England, Sofia i Florida, Sara i England, och Stina i Dalarna. Man träffas inte lika ofta. Nu till jul kommer dock alla samlas och det känns helt sjukt kul! Vi kommer bli över 20 pers hemma hos mamma och pappa! Jag längtar så himla mycket! Pappas sida har jag inte lika bra kontakt med, det blir mest att man träffas på krogen eller liknande.

Jag tror jag ska förklara min släkt nångång, ska göra ett släktträd. För vi har dubbelkusiner och det är inte alla som fattar hur det går ihop. Roligast släkt har nog min kompis Sandra, hennes mormor och hennes mormors systrar blev tillsammans med Sandras morfar och hans bröder! Så där är det massa dubbelkusiner.

Nu kommer snart Oskar och Matilda förbi, så jag ska städa undan från igår och sen drar vi till Sus!
Hej då!


tryffel

Har fått mitt arbetsgivarintyg från sodexo och det står bara de timmar jag jobbat under det närmaste året... Det är inte mycket. Hur ska man kunna bevisa att man jobbat si och så mycket under två snart tre år? Ååååh va drygt.

Annars så har jag varit på info möte på arb.förmedlingen idag, fick liite nya "tips" som jag inte visste. Träffade min svärmor där! Hon förbereder sig inför nästa år då hon måste gå från sitt jobb pga varsel. Hon tyckte att det började synas :) Vi pratade om UL som snart är och hon tycker dock inte att jag och Johan ska kolla kön när vi är där. Vad tycker ni? Jag och Johan lutar åt att kolla, om man nu kan kolla!

Träffade Johan på lunch och sen strosade jag runt på stan och köpte lakritstryffel som jag ska ta med hem till mamma o pappa i helgen. Vi ska dit efter jobbet ikväll. Jobbar från 15-19.. lagom tid.
Nu ska jag vila en stund hade jag tänkt!
Ha en bra dag!

braa dagar

Nu har det varit två bra dagar.
Igår gick jag och Ida på prommis och jag gjorde ett bankärende. Skönt att få det gjort, det gick dessutom svinsnabbt. Sen var det krubb klubb hos Ida och Oskar har kommit hem från Belgien. King!
Det verkar som att alla ska fira jul tillsammans ändå! Jag hoppas det!!

Idag har jag jobbat på Idas dagis. Det har varit kul, men nu känner man att man är helt matt i både kropp och själ. Än fast man kanske inte gör så grymt mycket så tar ljudet på!
När jag kom hem spelade Johan julmusik och hade tänt ljus och gjort mysigt! Så då la vi oss i soffan en stund och tog det lugnt. Han med en bok och jag med facebook :)

Sen kom i överens om att vi faktiskt ska synda idag, vi ska käka kebabrulle!! Mmmm!!!! Han tränar nu i "punkrummet" oxh jag tänkte att jag ska nog också anstränga mig så jag duschade OCH idag tvättade jag till och med håret. Sweet!

En låt som I love




Ett lyckat kort på det supersnygga paret!
snygga

dålig dag.

Idag har inte varit glädjens dag. Har varit deppig och inte rört mig ur sängen nästan. Eller jag åt frukost och sen mellanmål. Vet inte riktigt vad det är som gör att jag känner mig nere. Antingen så beror det såklart på vädret, som allt annat, eller så beror det på att jag är trött och hungrig, men jag har ätit och sovit. Jag är deppig över att det är så fullt i frysen så det inte ryms lussebullar, och jag tycker det är sånt slöseri att låta dom ligga och torka. Jag är deppig över att Johan jobbar och jag är ensam. Jag är deppig över att jag nästan inte har några pengar kvar.

Jag vill ha ett jobb så dagarna går fort. Jag vill iaf ha nått att göra på dagarna. Jag vill kunna sticka, sy, virka, pyssla, baka, laga mat, städa, sortera, göra iordning i bebisens rum. Men det kan jag ju inte göra. Jag vet inte ens om vi kommer bo här när den kommer, plus att det förmodligen är för tidigt att göra i ordning. Jag har dessutom ingen spjälsäng eller nånting annat. Vår lilla bebis kommer att få bo i min famn. Vi har inte råd med en vagn eller säng som det känns nu. Känns bara som att det är jag som är intresserad av att titta på sånt också. Det är inte heller så kul.

Sen så vill jag ha bil. Men har inte råd med det heller. Det är inte kul att va fattigare än en kyrkråtta. Jag känner mig bara missunnsam, än fast jag verkligen inte är det. Jag känner mig ego bara för att jag tillåter mig må som jag mår. Sen så är jag så himla irriterad på nästäppan som vägrargå över!!! Jag är tät på kvällen, och då tar jag nässpray och då blir det bra igen. Men nu får man ju bara spraya i 10 dagar i rad och det har jag ju gjort. Men hur ska jag kunna leva utan den på nätterna? Det kommer inte att funka! Usch, nu orkar jag inte skriva mer. Nu ska jag fortsätta göra det jag gjorde, alltså ingenting.

RSS 2.0