Ut på lokal!

i morgon ska jag och massa mammor käka middag här, sen ska vi ut på lokal! Det ni!

Men istället för att städa, medan Frans sover gott i min säng, så sitter jag med datorn i knäet och ser på unga mödrar. Jag är megatrött fortfarande, vet att jag helst av allt skulle vilja sova hela dagen imorgon så jag orkar med heeeeela kvällen utan att gäspa! Kommer nog inte hinna det, för jag vet hur jag funkar. När Johan kommer hem så ska han iaf slänga i sig maten och sen ska vi lägga oss och sova. Jag hatar att lägga mig innan Johan. Den lilla tid vi har tillsammans vill jag faktiskt bara va med han. Imorgon blir det roligt. Det blir mer än roligt, det vet jag för alla mammorna är världens trevligaste!


tro rätt tro fel....

Första gången Frans åt gröt ser ni på filmen, tyvärr rätt så kass kvalla... Vi har slarvat bort batteriladdaren och vi orkar inte riktigt leta så vi tog Johans jobbkamera som tar superfina bilder men värdelösa filmer.

Jag trodde, eller hoppades rättare sagt, att om Frans får amma plus gröt på kvällen så kommer han att sova längre. Det verkar inte funka så. Igår och i natt så sov han precis som vanligt. Vaknade var tredje timme ungefär. Idag ville han dessutom stiga upp klockan sju. Huvva. Jag som hade planerat så fint att han skulle stiga upp klockan nio med mig, vara vaken till elva och då somna. För klockan elva ska jag tillsammans med Hanna o Jack och Carro och Ella på barnvagnsbio. Vi ska se den där rymdfilmen, det finns inga känslor i rymden tror jag den heter.



Här ser ni hur han börjar bli mer och mer peppad på skeden!


Tuuuur att han inte riktigt är medveten om att jag faktiskt skrapar undan maten kring hans mun, och ger han den igen... Skulle nån göra det på mig skulle jag bli tokig!

Imorgon för 4 år sedan....

Var jag i München på Oktoberfest. Det gör jag gärna om!

 

Jag tycker själv att jag är normallång, men i tyskland var mina centimetrar klassade som få...
Här ser ni ju hur mycket kortare jag är än de andra.


Frans goes mommy!

Idag är det babysimsalabim!
 
 

Frans har mina gamla kläder :)


Ba sådär.

Nu har vi handlat havregröt till Frans, lagom dos gluten i det kanske :) Det sägs att man inte ska ge gröt först för det är en söt smak och då kan bebbarna rata vanliga grönsakspuréer och det är ju inte bra. Nu tror jag dock att Frans kommer att äta allt han får i munnen, han verkar vara lik sin mor där... Jag stoppar fortfarande allt jag ser i munnen, kanske inte mina fötter då... men om jag var vig nog skulle nog dom också slinka in!

Har varit på strömpilen med Lisa idag! Jag har inte fått Frans barnbidrag. IGEN! Jag blir tokig! Hur mycket ska man måsta va på dem egentligen? Ringa och tjata varje dag, blir så less!
   

Nu kanske ni undrar varför jag visar bilderna här ovan? Det beror inte på att jag vill visa er att jag och Sandra spexade på en varuhus (Sandra har inget smalben), jag vill inte visa att jag och Johan åt en "pölse", jag vill inte visa att vi bodde på samma hotell som Ernst (eller jo... kanske lite, kolla bild nr 3 så sitter han där baom mig), och det beror inte på att jag vill visa att jag och Johan var/är så kära. Näää det beror på att när vi var där i köpenhamn så köpte jag ett par braxer. Jajjemen. Idag frågade jag Johan vad jag skulle ha på mig, jag var less på att välja själv. "Ett par jeans och ett linne" svarade han, jag blev sur. "JAG KAN INTE HA JEANS!! JAG ÄR FÖR FET FÖR MINA JEANS!!"  "men ta mjukisbyxor då!" "JAG KANSKE VILL VA LITE MER UPPKLÄDD NÅN DAG!!"... Så gick vår konversation ungefär. Johan for på jobbet och jag kollade in min garderob. Hittade köpenhamnjeansen. Jeansen jag köpte i köpenhamn. Snäppte ihop gylfen på dem, måttade mot mina ben och tänkte "jaha, dom här lär ju inte gå att få högre upp än mitten av låren". Men jag testade ändå. Tjoff! SOM ETT KORVSKINN. Spelar ingen roll säger jag, dom sitter på mina ben, är knäppta i gylfen med hjälp av dragkedja och knapp. Inget gummiband här inte! Ser kanske inte så läcker ut i dem men det spelar ingen roll det heller! 10 kilo mindre var jag i danmark.... Det är inte stretchjeans. Det är vanliga jeans och jag kan ha dem! Magen hänger dock över men det skiter jag i. Jag kan ha jeans!

Mam osv.

Något jag blir irriterad över är att det mesta säljs i blå, grön eller rosa. Vars finns allt gult, rött, orange, lila osv osv? Nu pratar jag om tuttar, nappflaskor osv av märket MAM... Det finns säkert men inte där vi handlar, det finns mer för barn över 6 månader. Vad hände med oss som inte bara vill klä våra pojkar i blått och våra flickor i rosa?

Det som stör mig väldigt mycket är också att det verkar vara okej för flickor att ha blått, men inte för pojkar att ha rosa... Jag tycker Frans är jättefin i rosa, men direkt han har det på sig så frågar folk vad "hon" heter. Han har en röd mössa, gula byxor, vit body med orangea pingviner på och då frågar folk hur gammal "hon" är. "HAN heter Frans, och han är 4 månader" svarar man, folk ser lite smått generade ut, andra lite mer snopna. Blått är fint, men jag är så less på att alla kläder på affärerna är rosa med blommor och hjärtan på och har volanger osv, killarnas kläder är svarta och blåa med starwars, drakar, "tuffa tryck" där det står nått "tufft", en stor stygg varg ist för brummelisa. Vill man köpa lite mer neutrala kläder så kostar det skjortan. En body för 200-300 kronor är saftigt. Köper man på H&M eller kappahl så är det väldigt uppdelat. Tyvärr. Nu finns det dock ofta samma tryck (t.ex. på Lindex) fast i olika färger... Typ blått, rosa och grönt...

Min pojke är väl inte "tuff" bara för att han har nått annat mellan benen, han ska få gråta och visa känslor när han blir större, inte nått "Äsch! Killar grinar inte, sätt på ett plåster och bit ihop!"...
Medan flickor blir "söta och gulliga" blir killar "tuffa och stiliga" i sina nya kläder. Det är barn, dom är precis likadana. Bara för att man har nått utstikande där nere så betyder inte det att han inte vill ha guldkjol till dagis då och då. Vill Frans vara lika stark som pippi så ska han få va det, han behöver inte vara Karl-Alfred.

Gnällspik blir snällspik

Inget hjälpte verkade det som. Tillslut kom jag på det...


Nu är livet life för lilla herrn!

En missnöjd påg

När Johan drog till flygplatsen började Frans göra uppror, han gnällgrinade och jag såg hur trött han var! Så jag gav han lite mat, la honom i spjälsängen med snutten och tutten men det var helt omöjligt. Han gnällde och jag gjorde lite ersättning för han kanske inte blev mätt nog. Han åt inte, jag bytte napp på flaskan men det funkade inte med en annan napp heller... Åh va drygt. Försökte stå med honom i min famn och söva honom... men näe. Så jag la honom i sängen bredvid mig och lät honom va, han blev tyst, tittade sig omkring och sen somnade han. En timme tog det. Det är så jobbigt när man inte vet vad han vill, om han verkligen är hungrig? Han gjorde sina hungergester men han ville ändå inte ha, han blev tvärt tyst med tutten men började gnälla just efter. Så jag testade bröstet, men nä, ersättning, nä... osv. Men nu sover han och jag känner mig nöjd så. Jag vågar dock inte kliva ur sängen för då kanske han vaknar igen.

Igår var jag på storshopping med Johans pappas fru Malin och hans lillasyster Maja! Det var bestämt att Frans skulle få sig en bra vinteroverall! Men vi kom hem med, mössa, vantar, tjocka tossor, overall och en bumbostol! Väldigt väldigt generöst! Frans är så nöjd i sin bumbo. Man sätter han framför ugnen och han kollar in sig där i "spegeln". Snart tror jag att vi ska börja med smakisar! BVC sköterskan sa att man ska introducera gluten i samband med amning. Att ingen mat på affärerna innehåller gluten före 6 månader, men all mat efter 6 månader har typ gluten i sig. Så för att det inte ska bli en chock så ska man få i dem gluten redan nu. Typ en mosad makaron eller brödsmulor :) Jag tror första smakisen blir imorgon vid lunch :)

tillbaka

Jag skäms över sverige. Det är egentligen allt jag har att säga. Spetta bort skåne från sverige och ge det till danmark. Jag vill inte ha det.

I veckan har vi (jag och Frans) varit i Hällnäs hos mina föräldrar för att hämta andan. Deppa lite över vilket land min son kommer att få växa upp i. Sova ut lite eftersom Frans har fått fnatt. Äta varje timme på natten typ, gnöla och böka i sömnen. Sparka mig på låren och revbenen tidigt på morgonen, han sover men jag vaknar. Lägger man honom i sin egna säng så blir han inte nöjd. Vem vill inte ha en nöjd bebis? Jag vill det, så jag har honom bredvid mig.

Nu får vi se om hans vanliga rutiner börjar gälla igen nu när vi är hemma, eller hur det blir. Jag hoppas han bara vaknar 3 och 6 och 9. Det funkar bättre. Just nu ligger han i vagnen ute på ballen, Johan ska ta med honom på Herr blomkvists 30-års kalas. Fotbollskalas kan man nog kalla det. Gissar på UFC och UIK som gäster. Då ska jag sova. Jag ska sova så mycket och jag ska njuta av att vara helt ensam. HELT SJÄLV!!

Frans har börjat garva mycket nu, att det tog nästan 4 månader för honom att få ut skratt ur sin lilla mun. Men nu när det har hittat rätt så skvalar det bara. Man går med fingrarna över magen och säger "Det kom en lång en kangero... Å där vill han bo!". Eller "He köm en lang en böööra man.... å böra böra böra!" Översätter man den till icke-bondska så blir den ganska löjlig... "Det kom en lång borrman, och borra borra borra!". Hur som, han skrattar när man killar till och flinar som en tok vad man än gör. Speciellt när mina föräldrar gör det. Gud va han har fått uppmärksamhet i veckan! Vi har även hälsat på min farmor och farfar. Även min mormor! Sen så har vi träffat fler ur släkten! Nu ska jag kolla till lillplutten. Är livrädd att han ska sluta andas. Tidig spädbarnsdöd är vanligast i 3 månaders ålder, och vid fyra månader så blir det ovanligare och ovanligare... Ska bli skönt när man helt kan slappna av!

lite Frans

Ett tag sen en bild kom upp?

    

Här kommer två filmer, på den första ligger Frans och tuggar tuggummi!


På den andra håller han låda!

Konstig natt.

Natten har varit väldigt konstig. Kan det ha varit så att Frans sov hela natten utan att äta? Jag måste säga att jag är väldigt osäker. Jag vet att jag vaknade vid halv tre, ställde mig upp och tänkte dra över Frans till vår säng. Stoppade i tutten för att se om han somnade om utan mat. Det gjorde han. Vaknade någon timme senare av Frans, tog honom till min säng och tänkte amma, jag testade med tutten igen (för er som inte vet så är tutte = napp). Jag tror han tog den och somnade om. Jag är lite osäker på vad som egentligen hände där, för jag vaknade nån timme senare och hittar Frans i min säng, utan minne på att jag tagit upp honom. Så jag la tillbaks honom i hans säng och han vaknade inte... Så konstigt. Vid klockan sju vaknade han och tokflinade direkt han såg mig, han ville ha mat. Trodde att det var helt omöjligt att få sova längre men han somnade om efter han käkat. Så låg vi och gosade och sov till klockan nio. Klockan tio var han trött igen så då dumpade jag honom hos Johan i sängen. Dom sover fortfarande.

Sen vill jag rekommendera en riktigt bra blogg. Jonas Sjöstedt bloggar här.

Kära bloggen

Kära bloggen, jag önskar mig regeringsskifte imorgon.


Bodybalance

Imorgon ska jag på bodybalance med Jenny från mammagruppen! Så himla skönt det ska bli! Är verkligen superpeppad. Sen är jag peppad på att pappa kommer imorgon! Nu ska jag krypa ner i sängen och gosa med Fransbiten tills Johan kommer och stör. Om jag känner han rätt så kommer han nog komma ganska snabbt, han blir lätt avis då man myser med Frans utan han!

Imorn är det match mot dalkurd. Kom igen nuraa!

Inte för min skull, men kanske för din.

Jag vet, många kanske är superless på att höra att jag inte riktigt är en reinfeldt lover, men jag läste en sak som ni MÅSTE läsa. Inte nått som bara för den som har lust att läsa utan för er som tänker i banorna "jag ska banne mig rösta blått, då blir jag rikare" eller liknande. Läs även ni som tänker rösta rödgrönt, ni kommer bara bli mer säker på ert val! SNÄLLA läs hennes historia om hennes mammas. Har ni inte tid nu, kom tillbaks då du har 10 minuter.

tillbaka

Nu har vi hämtat igen kameran! Wihoo! Nu ska vi ta massa massa kort!

I måndags var vi på visning av ett hus
I tisdags var vi på babysim
I går var vi på mammafika och idag ska vi på öppna förskolan på ålidhem!
I morgon ska vi på BVC för mäting och vägning!
På lördag är det match och på morgonen tror jag att det blev body balance med en av mammorna
På söndag är det val och valvaka, nån som har lust att käka tacos och följa den? (blev så sugen på det igår då Jihde sa nått om tacos och rötjut framför valvakan)

Skönt att ha massa att göra, man känner sig bättre som mamma då. Inte bara sitta hemma och försöka underhålla Frans! Nu när man är på t.ex öppna förskolan så är det babysång och liknande så då får ju Frans roligt också! Plus att han gillar att träffa andra bebisar. Tror jag iaf, han kanske inte alls bryr sig. Det är iaf skönt att träffa vuxna för mig!

I veckan har dock Johan varit hemma sjuk från jobbet så det hade ju varit ganska ok att ha en oplanerad vecka så man har tid att träffa han också men han har varit så pass dålig och knäckt att han nog har behövt alla ensamma sekunder som han fått. Nu mår han bättre, men jag tror han spelar lite för han har fortfarande världens hosta och ser inte kry ut. Han spelar bara frisk så han får va med på träningen i kväll och kanske få spela match på lördag. Jag gillar inte att han ska spela när han fortfarande har världens hosta.

Nu ligger Frans längs mina ben och sover, Johan steg upp med honom klockan sju och kom tillbaks till sängen klockan 9 för då var han hungrig. Så då var det min tur :) Hela veckan har faktiskt Johan gått upp med Frans så jag ska få sova några extra timmar, trots sjukdom. Eller nu ljög jag, nästan hela veckan.

Frans har fått fnatt. Varje kväll/natt klockan 24 så har han vaknat och inte somnat om med nappen. Så den första natten ammade jag honom då, samma sak natten efter och sen tänkte jag att "bara han inte får in det som vana att vakna då för att äta..." men natten efter det ammade jag honom men igår fick jag nog. Då försökte jag buffa honom på rumpan för att han skulle somna, en sekund somnade han men när jag tog bort handen så vanknade han och började böka, då ville jag grina för jag var så trött. Johan la Frans i vagnen och styrde den över en tröskel och vips så somnade han! Först tänkte jag att det är luuuugnt! Han får käka klockan tolv för då kommer han ju sova till klockan 6 åtminstone. Men nåe, han vaknar klockan tre varje natt, sen klockan 6 och sen klockan 9 ungefär. Det blir jobbigt! Jag känner mig trött varje dag, sen blir man ju mosig i skallen av att amma. Hormoner som snurrar och jag tappar ord och blir en virrhöna. Jag längtar tills han blir 6 månader och han går över till riktig mat. Hoppas jag iaf, så han inte vägrar mat och jag måste amma i några månader till... Jag skulle nog sörja amningen väldigt mycket, det är trots allt väldigt mysigt. Inte när man är bland folk men när man är hemma och Frans har pyjamas och ska lägga så så ligger man i sängen och myser och han ammar, sen lägger man ner honom i sängen med tutten (nappen för er som inte vet vad en tutte är) och en snutte han kan pilla på och då är det bara att lämna rummet så somnar han. Min älskade lilla plutt.

Ni som tycker att Sahlin är en dålig partiledare... Undra varför...

Ni som inte redan visste det här, kan ju börja fundera på varför Sahlin framställs som "dålig" otroligt mycket oftare än Reinfeldt. Inte bara tidningar utan även tv. Såg på Tv4 igårkväll då alliansen var där och skulle svara på frågor osv. Jag fick dock inte se så mycket för Johan brann av på frågorna som ställdes. Han googlade och fick upp att det var minsann Bonnier som ägde tv4... Ni kanske undrar var dom står politiskt?
Helt ärligt, är det verkligen NÅN som bryr sig om ifall Sahlin köpte toblerone för skattepengar? Fortfarande? Släpp det och gå vidare. Hur som helst så är det inte partiledaren som är den absolut viktigaste när det kommer till valet (nähää) utan det är politiken! Om ni nu vill ha era skattepengar till något bra och vettigt, ist för en stackars tobleroneaffär, kan ju grunna lite på det här och sen svara på vad ni tycker är värst.


Sjukdom

Här hemma är "vi" sjuka. Johan är iaf sjuk, hostar och är allmänt sliten. Frans öga har geggat sig lite och han är lite snorig, han är dock hur pigg och glad som helst! Min lilla glada plutt! Idag kommer vi missa babysimmet... vi vet ju inte om han är sjuk men om han har ögoninflammation så känns det dumt att gå dit och smitta andra.

Jag har glömt vår kamera hos Sandra... känns drygt! Kan inte ta några kort. Min mobil rymmer typ ingenting, än fast jag raderar kort så är den för full. Hatar min telefon, men jag är glad att den funkar för jag har inte råd med en ny.

Har iaf fått svar på vilken sgi jag kommer att få, men måste säga att jag fortfarande tycker att FK är dumma i huvet. Dom har räknat från ett jobb, jag som har haft två jobb så jag ska få en ok mammapeng men dom räknade bara med det ena jobbet. Varför då??

Nu tycker jag att Johan och Frans ska vakna...

.


Den där Lason...

Vi har en rätt stor soffa, eller normal iaf! Johan kommer hem, tar upp Frans och sätter sig så tätt intill mig som det går! Han sitter på min ena fot, klämmer fast min arm under sig och verkar inte fatta att det inte är speciellt skönt. Här har vi två pers som tar den lilla tiden som vi har tillsammans och utnyttjar den till max. Men när vi ska sova och jag råkar ligga i mitten av sängen... rätt diagonalt, så klagar han över sin "femtedel" och att jag har resten av sängen. Han är inte så smart ibland. Han kan ju lägga sig på min sida om han nu får så himla liten plats. Eller så kan han lägga sig i mitten själv.

Jag tror han lider av gravidsymtomet "jag passar att sitta överallt, jag är inte så tjock som jag ser ut". Jag led själv av det i de senare månaderna i graviditeten.

Tävla.....

Jag hatar alla bloggar där det är sånna här saker som jag ska göra nu! Jag har tävlat här och där och gör det du med och bla bla bla, försöker tävla så lite som möjligt för jag vinner ändå inte, men en sån här vill jag verkligen ha... och jag har inte råd! SÅ jag tävlar!


Jag tävlar om en Bumbo Babysitter från Pappaprylar hos Agnes!


P.S Gustav, de två sista är inte kuddar, det är sängkläder! Skulle lätt lägga en miljon på det :)
Camilla, allt är från åhléns!

På måndag

På måndag ska jag och Johan åka och titta på det här huset. Ni kan inte förstå hur perfekt det skulle vara för oss. Svinnära till gammlia, på haga så "alla" kan hälsa på utan att åka runt hela stan... Nära till Johans jobb och föhoppningsvis mitt framtida jobb (sjukan). Ett litet hus med en liten trädgård (där jag skulle slita bort typ varenda buske) som Frans ska få leka i. Jag skulle måla om köksluckorna, samma sak med väggarna i köket, jag skulle göra det så himla fiiiint!! Synd bara att det är så sjukt attraktivt läge att det lär bli en sinnessjuk budgivning. Jag vill så gärna ha det huset. Ni får inte buda på detta hus, det är mitt!

Ba sugen på shopping...

Är så otroligt trött. Åh jag vill bara ha en hel natt med sömn! Skulle vara så skönt... Sen så skulle jag vilja ha nån som tog hand om mitt hem. Städa, diska, tvätta, bädda sängen... Sen skulle jag också vilja ha en miljon. Så jag kunde köpa:




Plus gardiner från Åhléns.... Oooh.. Vill ha!

Om det förblir blått kommer jag inte ha råd att var hemma...

Moderterna vill ändra karensdagen till två dagar.... Kul att bli sjuk? Det kommer att leda till att fler folk kommer att gå till jobbet sjuka, det kommer att leda till att allt fler kommer att bli sjuka, inte hinner bli friska och det kan leda till långtidssjukskrivning... För det är väl inte så många som har råd att vara hemma två dagar? Jag känner flera som helst inte är hemma nu då det bara är en karensdag! Har även läst någonstanns att dom vill ändra till fem karensdagar, men hittar ingen fakta på det.

Nä, är man inte rik så kommer man inte kunna vara hemma då man SKA va hemma. Idioti. Jag har försökt läsa mig till om man får en karensdag om man t.ex jobbar med sjuka redan. Jobbar man med patienter som går på cellgiftsbehandling så är det otroligt viktigt att inte vara sjuk på jobbet, gäller inte bara cancersjuka såklart. Jobbar man på förskola så ska man inte heller komma sjuk på jobbet. Varför slopar man inte bara karensen för de som jobbar inom barnomsorg, äldreomsorg och sjukhus? Det är väl allmänt känt att undersköterskor, sjuksköterskor, vårdbiträden, förskolelärare, barnskötare osv osv inte är de yrken som ger mest lön... Har man råd att vara hemma då?

Min familj.

Idag har jag varit ute nästan exakt hela dagen! Eller.... nja. Klockan tolv promenerade jag och Frans till Hanna på västerslätt där vi matade hennes katter och sånt där. Sen gick vi en sväng på rödäng och träffade Ida. Vi gick och handlade och gick sedan tillbaks till hennes jobb. Sen kom Johan och hämtade oss, vi drog ner till stan och köpte en ny mössa åt Frans. Han växer ur mössor som ogräs.

Ååååh nu vill jag att min Johan ska skynda sig hem! Frans slocknade snabbare än snabbast ikväll, helt knäckt. Han har inte fått sova sina timmarslurer utan jag var hemsk och väckte honom efter 45 minuter eller liknande. Så han var trött! På BVC sa dom att man ska hålla dom mer vakna på dagen... Så jag följde det!

Sen så undrar jag verkligen hur man kan vara så otroligt omogen då man är 30 år fyllda, har en "kompis" som tyckte jag skulle sluta höra av mig och koncentrera mig på min familj ist. Ojdå... bitter eller vad? Skönt att äntligen få höra var skon klämmer iaf. Så går det tydligen när man ber om bilder.

Men som sagt så längtar jag till Johan kommer hem så jag kan koncentrera mig på hela min familj och inte bara min älskade son!
  

LOVE!!!

STACKARS!

Jahapp, då var helgen slut igen. Det är rätt så skönt med helg nu när Johan är ledig på fredagar. Den blir mycket längre och sen så får man ju umgås med mannen lite mer än vanligt!

I helgen var det surströmmingsskiva ute vid havet/älven (där älven blir till hav). Av fem (sex med Frans) så åt 1 surströmming, det var Victor. Johan och Sandra käkade sillklämmor, Jag åt klämmor med potatis, vb ost och tomat, Elisia käkade kyckling. Sandra var dock så modig att hon smakade surströmming. Klockan 23 så gick jag isäng, jag var så sjukt trött! Är fortfarande jättetrött. Jag vaknade först av alla vuxna. Jag gick ut till Elisia som satt och sjöng för sig själv. Vi tittade på bollibompa. Vid nio vaknade Frans och då väckte vi resten.

Klockan 10.30 skulle nån av jag och Johan vara inne i stan på möte om babysimmet som börjar på tisdag! Jag fick ta det, Johan fick va kvar i "stugan" (som typ är ett palats). Åkte tillbaks efter mötet och då städade vi klart och drog in till stan igen.

Jag börjar känna mer och mer att jag vill bo större, men jag vill bo kvar i lägenheten... För jag trivs så himla bra här, nära till alla jag umgås med också. Brukar kolla på hemnet.se och drömma mig bort. Tyvärr är vi för fattiga för att ha råd, men man får ju drömma... Det har min mor till och med bekräftat.

I dag spelade Johans UFC mot Östersund... Johan gjorde mål och fick ett rött kort. ETT RÖTT KORT!! Världens snällaste, frommaste, sportsligaste människa fick ett ryck och sparkade tillbaka när en IDIOT till motståndare armbågade honom i magen. Stryk skulle han ha, om jag fick bestämma. Jag tycker att han skulle ha sparkat tillbaks i magen när han lix skulle få ett rött kort... Men det är ju jag och så får man inte säga. Klart man blir sur och ger igen. Dommarn hade dock inga ögon och såg bara Johans spark och visade rött. Tyvärr är reglerna hårdare nu så ist för bara en avstängning så blir det förmodligen två matcher han måste hoppa. För egen del är jag rätt glad, för då är han hemma nästa helg ist för stockholm... Men jag vill ju för hans skull att han ska få spela alla matcher som är kvar på säsongen. Min lilla underbara fotbollsbabe!


Kan inte somna om.

Jag måste ju ha problem! Jag blir så less, om jag sover mer än si och så många timmar i sträck så kan jag inte somna om på ett bra tag. I natt var jag vaken mellan 4.00 och 5.00 ungefär... Låg och vred och vände mig och försökte somna om. Började tänka på att bada i badkar med Frans (som just nu snackar sönder Lason i sovrummet), det skulle nog vara jättekul, sen så tänkte jag på jul... Ungefär där var det omöjligt att somna om. Åh vad jag längtar till jul! Att vara hemma hos mamma och pappa är det bästa jag vet då det är jul. Det är så himla mysigt!! Snö ute, mörkt ute tidigt, julgran, ljusstakar, julstjärnor, rött, rött, rött, stearinljus, lukten av tändstickor, glögg, knäck osv osv osv. Jag vill att det ska vara vinter NU! Gärna den första december så man får börja adventspynta! Hoppas snön kommer tidigt så man kanske kan åka pulka med Frans! Förra året så hade han det gott och ombonat, nu i år hoppas jag att han kommer att uppskatta myset lika mycket som oss andra!


Sen så får man så bra hjälp med sista minuten inslagningen av Sally!

Den onda.

Är jag dum i huvet om jag säger att det här glädjer mig, jag önskar bara att det var värre.
Tjillit åt dig!

Eller är jag bara normal?

RSS 2.0