18e bilden: En bild på din fritid.

Kanske inte direkt en normal handling, chips o cola alltså. Men det visar väl lite av min fritid. Den fritid som inte finns vågar jag påstå. Det sista jag gjorde för mig själv (alltså min fritid) var att följa med en tjej och rida. För första gången på flera herrans år. Men annars så har väl min fritif handlat om att äta. Det jag passar på att göra medan Frans sover. Varje gång han sover så äter jag. Eller så handlar jag, lite fritids"intresse" det med...

Hahahaha!


17e bilden: En ovanlig bild.

En ovanlig bild... Jag har gått och funderat mycket över det där... Vad är en ovanlig bild? En sak som är ovanlig eller en konstig bild?


Det blev iaf den här, när vi var små lekte vi bindafastibadkaretleken, det gick ut på att man band fast varandra i badkaret, släckte lyset och stängde dörren. Den som var fastbunden skulle ta sig loss. Undra om vi inte blev snurrade innan man blev lagd i badkaret också... Här är Malin fastbunden julafton -06, fast utan badkar.

Lite update

Frans har börjat testa hur det är att gå - utan att hålla i sig.
Igårkväll gick han längs soffan och vips släppte han och tog två små steg mot divanen! LYCKA!
I morse så gjorde han samma sak om och om igen! Himla duktig!

Han älskar boken "Knacka på" och sin alfons pekbok. När jag öppnar knacka på så lyser han upp! Det har jag aldrig märkt förut men nu ser man hur kul han tycker att det är.
Idag så testade jag att provocera, kokade hans gröt på vatten och 2 tsk mjölk.... Än så länge så har han inte spytt eller visat några tecken på dåligt mående. Hoppas hoppas att det går bra! Det kan ju va så att dom inte visar något förrän flera dagar efter man börjat med att provocera.

Annars så dansar han omkring, pekar på lampan, lallar och babblar. Han vill ha uppmärksamhet hela tiden och får han inte den så morrar, hostar, jollrar, skrattar, dansar han osv.

Han har en period där han sover kasst på natten, jag vaknar inte - Johan får ta allt. I natt vaknade dock jag av att Frans bara skrek än fast Johan var där, så jag tog över så Johan skulle få sova. Vi satt i gungstolen i en halvtimma, jag sjöng och gungade och Frans låg på mig och tittade. Han vägrade somna. Tillslut fick jag nog och gjorde ersättning och vips somnade han. Så mellan 19-7 käkade han ersättning 4 gånger! Man ska ju inte ge mat på natten men det skiter vi i. Det är enkelt och det funkar, jag tror dessutom att det bara är en fas.

Vi var på BVC i torsdags och Frans är 73.3 cm lång och väger 8970 gram, han har åkt ner ungefär en kurva och är kvar på sin längdkurva. Så det är två kurvor mellan vikt och längd. En liten mask, det märks dessutom när man ska klä på honom ytterkläderna. Längtar ihjäl mig tills det blir vår då man inte behöver bylsa på med täckisar osv.

16e bilden: En bild på dig själv.Innan världens roligaste efterfest. TC på sommaren är ju svinigt kul, tycker jag!

15e bilden: En person som du vill vara med.

Eftersom UFC är idioter (just nu tycker jag verkligen det!) så blev jag lämnad ensam idag. Vi som hade tänkt ha en dag för bara oss... Som ni förstår så träffas vi inte sådär jättemycket eftersom Johan jobbar 5 dagar i veckan och tränar 6 dagar i veckan... Så vi tänkte att nu ska vi bara vara lilla familjen. Happ, då kommer Johan hem igår från träningen och säger att det ska bli match imorgon i sundsvall än fast det är 18 MINUS! Det är inte normalt. Det är sinnessjukt att köra hela laget ner till sundsvall för att spela en match i 18 minus utomhus. Jag finner inga ord. Jag tror folk kommer bli skadade och sjuka.
Så en person jag vill vara med är Johan...


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider


Gamla tider och gamla tider... Kanske inte den bästa bilden men det jag vill säga: Det var sjukt länge sen jag jobbade och just nu skulle jag verkligen vilja jobba halvtid!

13e bilden: Du och någon klasskompis

Sist jag gick skola så togs det inga foton, det enda fotot som togs var ett foto som skulle sitta i bröstfickan på praktiken. INTE snyggt. Patienterna påpekade tusen gånger att det inte ens såg ut som mig. Det gjorde det inte heller, jag hade blondt hår med lugg på kortet som satt på en tjej med mörkt hår utan lugg...
Men när jag gick gymnasiet så togs det en del kort, tyvärr så har jag nästan inga kvar...! Fattar inte var dom tagit vägen. Vi åkte till frankrike och inte ett kort har jag, några som jag kopierat från andras album på typ facebook. England åkte vi till och jag kanske har fem kort därifrån...

I gymnasiet gick jag en linje som heter Arena (kultur media och entrepenörskap)... Det var en väldigt fri linje där många begåvade människor gick. I alla fall i min klass. Man fick välja rätt fritt inom vissa områden. Jag valde mest dans. Varje år hade linjen ett projektarbete, ett sceniskt projekt och det gick ut på att klassen/klasserna skulle göra ett uppträdande. Dom som gick dans skulle dansa, dom som hade teater skulle spela teater, dom som hade musik skulle göra musik och dom som hade bild skulle fixa rekvesitan, de som ville fick göra manus typ. Som jag minns det iaf. Jag var med i dansgruppen, på något vänster så hamnade jag i en scen där 4 80-talsbrudar skulle sitta och snacka, min line var "fräckt, fräckt! Jag säger bara det FRÄCKT!" Här sitter vi och har vårt lilla snack!

Jag, Sara, Anso och Amanda.

12e bilden: En bild på din vardag

Eftersom jag fortfarande inte kan få in nya bilder så får ni nöja er med en från november! LillFrans!! 
Den enda gången tv:n är på hos oss... Frans måste sitta stilla så då sätts tv:n på och man kan klippa naglarna utan problem! (ni ser ju hans paralyserade min)

K

Idag är det 7 år sedan...
Tiden går så snabbt, minns var jag var, med vilka, min reaktion.
Overkligt var det. Det är fortfarande det, än fast det gått 7 år.


11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Det blir ingen mindre än mig själv! Jag kan berätta allt för mig själv, och tur är väl det!


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


Simon Rasmussen, det första han gjorde första gången vi träffades efter Frans födelse var att ge mig en kram och säga "GRATTIS! VA LITEN DU ÄR!!" Jag minns orden och jag minns hur glad jag blev. Jag hade inte hört "liten" och "du" i samma mening på väldigt länge! Väldigt snällt, därför får Simon vara med. Han är snäll! Helt genomgod!

9e bilden: Någon i din släkt.

Här är min assnygga kusin Matilda!


Hon är sjukt snygg, kollade in på hennes blogg förra året och då hittade jag dessa bilder. När jag var ung (och snygg) så var vi lätt lika varandra!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag kommer jag ha fullt upp! (igen, igår hade jag fullt upp och det hör inte till vanligheten!)
Jag ska luncha på Göteborg och sen ska jag promenera upp på Carlslid och spendera resten av dagen/kvällen hos familjen Larsson/Brundin! Så skönt! Jag och Malin (Johans pappas fru) ska se paranormal activity 2 och käka choklad! Sen ska vi sova där och jag ser fram emot det väldigt mycket! Nu kom Johan hem, jag ska hoppa in i duschen! Hej då!

8e bilden: En person som du saknar.

Jag har inte varit med Lisa på säkert två veckor.

Här är hon hockeyspelare!

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Jag undrar varför... :)


Jag och Johan var på semester i huvudstaden, bodde på hotell Frej (om jag inte minns fel) och satt därför i Belgobaren innan vi åkte vidare till Katten i midsommarkransen :)


life

Hej!
Jag är så opeppad på att skriva nått! Det är så tråkigt när man inte kan lägga in bilder, för vår införingsgrej är trasig. Typiskt.

Idag har jag lunchat med Johan o Fransen på TC... Sen så har jag gjort barnmat åt Frans. Jag tvättar också. Usch va tråkigt jag haaaaar!

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Vi har haft en himla massa roligt ihop, men inte nu längre.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

Här är jag i hjuken, bästa stället på sommaren!
Antar att jag är och hälsar på i mormor och morfars stuga!


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv

Då stod man där, skolan var färdig. Kände inte den där peppen man skulle känna och var inte direkt glad att skolan faktiskt var över. Vad hade man blivit? Vad hade jag gjort av de tre åren man spenderar på gymnasiet?
Jag hade dansat, gjort en kokbok, rest till england, rest till frankrike osv. Jag bodde redan ensam sedan tre år så det skulle inte bli något nytt att flytta hemifrån. Men det var ändå härligt, man behövde aldrig mer göra ett prov i kulturhistoria, eu kunskap, miljöpolitik, mediekunskap osv osv. Jag var lite ledsen över att jag aldrig mer skulle få dansa på "arbetstid/lektionstid", jag hade haft dans flera flera timmar i veckan och helt plötsligt står man utan danslärare, danssal, olika dansstilar osv. Inget jobb hade jag heller, jag hade jobb för sommaren men inte för hösten.

Där står jag med hatten i handen, handen på höften och "hela livet framför mig"....
Hela kvällen var tråkig, det var äcklig champange, inte alls som jag hade tänkt mig.
Men det slutade ju bra iaf :)

3e bilden: En bild på någon i din familj.

Typ den sämsta bilden men det finns inte så många. Här är min syster Malin (i byxorna jag åkte in på förlossningen med! haha!) och min pappa. Vi brukar åka ner på folkan i hällnäs och spela badminton när hela familjen plus respektive är med. Rätt kul faktiskt. I hällnäs brukar folkans idrottshall (folkets hus) vara ledig rätt så ofta. Det var här vi hade idrott på vintern när jag gick i skolan!

Blir bättre!


RSS 2.0