Lite update!

Guuuud va magen spänner... Det känns som att det ska spricka upp bristningar vilken sekund som helst.
Den 18 juli ska den komma, vad det är vet vi inte den här gången... Spännande!

Fransmannen har börjat på förskolan, han verkar trivas bra! Känns skönt, verkar vara bra pedagoger så jag är supernöjd! Sen så är ju en av pedagogerna en nära vän till min fd sambo Lisa så det känns extra bra då man känner nån på stället :) Johan är pappaledig men måste ha Frans där då han har dagsträningar, det blir ungefär tre dagar i veckan, ca tre timmar åt gången.

Vi var förbi på babyproffsen innan Johans träning och handlade lite grejer som vi saknat. Bland annat ett brett spjälskydd. Dom från IKEA är totalt värdelösa då barnet börjar bli större! Sen köpte jag en ryggsäck till Frans som han kan ha då han ska på förskolan eller badhuset eller vad som nu kan vänta. Nu blev det även massa fler saker som vi köpte som jag inte orkar räkna upp...

Frans har börjat gilla alfabetet! Han älskar "AB Bokeeen" och kan alla bokstäver i den. Han är rätt bra på dem när man pekar på en bokstav också, typ på mjölkpaketet, men inte lika bra som precis den boken :) Det finns en skylt nere vid porten i precis Frans höjd som han brukar försöka läsa på. Han är så gölli!

Sen har vi tagit bort ena sidan på spjälsängen för nån vecka sen och det funkar himla bra, han stiger inte upp! På morgonen stiger han upp och leker eller så kommer han in till oss. På natten kommer han inkånkandes med sina gossedjur Bibbi (från babblarna) och igelkotten. Då ställer han sig vid sängen och säger ett glatt "hej!" och när man lyft upp honom så somnar han oftast på en gång, iaf om det är mitt i natten.

Nu är jag hungrig, ständigt hungrig, så nu ska jag ta nått att äta!
Lev å må!

RSS 2.0