Update...

Vet inte vad som hänt men det funkar inte att blogga från mobilen längre. Vi mår iaf bra!

Bra morgon

Morgonen har börjat bra! Frans somnade om med mig och sov till 10 över nio. Skönt att få lite ensamtid på morgonen. Nu äter Frans jordgubbar kiwi och grädde... Sen åker vi till hällnäs!Sol

Två fina dagar har det varit! Igår lunchade jag med dom underbara kollegorna i parken och jag saknar dom!! Sen åkte vi upp till Johans pappa och hängde vid poolen. Maja o Lucas fick sommarlov igår så det blev grillning med grannarna. Frans hade så sjukt roligt med alla barn! Han åkte rutschkana och hoppade studsmatta tills han var alldeles svettig och slut. Det blev en dusch och sen hopp i säng uppe hos Johans pappa.

Idag har jag haft ont i magen och ryggen hela dagen. Tur att Maja och hennes kompis Signe tycker det är roligt att va med Frans så jag fick vila i sängen typ hela dagen. Har fortfarande konstig känsla i kroppen. Inga onda sammandragningar eller så utan mer en molande värk som stör ordentligt. Frans har haft riktigt kul idag med och grät hela vägen hem i bilen för han ville va med Maja och Lucas. Det är ju så kul att bada :)


34+3 = vecka 35

Var hos barnmorskan i torsdags. Allt såg bra ut.

Vikt: 12,2 kg plus sedan inskrivning
Hjärtljud: 148
Blodtryck: 110/70
Sf: 33 cm
Bebisen låg rätt men var inte fixerad eller ruckbar utan den var fortfarande rörlig.

Det är så skönt! Jag har nästan inga foglossningar längre! Jag kan gå!! Det är alltid lite jobbigt att röra sig på kvällen efter man hållt igång en hel dag. Sitter man en stund så är det som att man fastnar i fogarna. Att den försvunnit beror nog på att bebisen ligger rätt!

Igår åt jag pizza för första gången på sjukt länge och det gjorde att jag fick världens halsbränna och i natt vaknade jag och det kändes som att det brann i magen! Halsbränna fast i magen alltså. Huh. Jag drack massa vatten och lyckades somna om.

Det här med förberedelser inför nedkomst har vi inte varit så bra på... Igår tvingade vi oss på strömpilen och handlade två omlottbodys och ett par byxor till bebis... Det är så himla tråkigt att köpa bebiskläder då det är så himla könsindelat. Antingen blått och grått eller rosa. Det finns nån fin body men då finns den bara i dom tråkigaste färgerna. Vad hände med orange och gult tillexempel? Brunt är inte heller fel. Spyr på rosa och blått just nu. Jag tycker om färgerna, men det skadar ju inte med lite variation.

Fem veckor kvar nu... Undra när jag kommer att fatta att det ska komma en bebis...


Söndag

Har just kommit hem från hotell uman där vi har ätit frukost! Gott! Sen har vi promenerat en lång omväg hem. Vi hoppades att den lilla ormen skulle somna men icke. Direkt man går förbi ett övergångsställe så börjar han prata om "grön gubbe, dasch gå. Röd gubbe bilar köra" osv. Ser man en maskin så ska han berätta vad det är för maskin och hur dom låter. Går man förbi en tågräls säger han "där kommer tåååget!". Ser han nån bokstav så måste han berätta vilken bokstav han ser. Kommer en vespa så låter det "en vespa, nästan motorcykel" osv osv osv... Sen när han inte har mer att berätta så krånglar han sig ur selen och ska sätta sig upp.... Så nu är han på väg till sin farmor så vi får tid att städa här hemma. Det behövs verkligen!


Firande

Har haft besök av Sandra och Elisia idag! Vi fick tips av syster Ida att det fanns elefanter och grejer precis bredvid oss. Så vi drog dit och sen upp till gamlia för att fira nationaldagen typ. Vi hade picknick och Frans och Elisia fick en ansiktsmålning! Elisia blev ett lejon och Frans valde... Ko.... Han fick dock endast en halv målning då Frans inte var världsbäst på att sitta stilla.

Efter det kom Hanna Fredrik o Jack och vi åkte till dom och åt middag! Så himla skönt att våra barn leker bra ihop :) man slipper vara med.


Utflyktsdag

Idag har vi varit på språng hela dagen. Först cyklat strandpromenaden, lekt i lekparken på stan, kollat på alla djuren på djurmagasinet. Hem äta lunch och sova. Sen bar det av till gamlia där vi hälsade på en anka och åt mellanmål. Sedan cyklade vi till en lekpark. Hem äta middag och sen ut igen till i20 skogen. Där lektes det med pinnar och kottar och det klättrades på stenar. Johan och Frans lekte kurragömma. Det gick sådär när Frans skulle gömma sig... Ikväll har jag och Larsson börjat se alcatraz. Känns bra. Jag har haft sjukt ont i ryggen och magen nu ikväll. Det gick över med en dusch och massage. Direkt jag sitter stilla är det som att fogarna låser sig. Ont!!


Hällnäshelg

Har varit i hällnäs hela helgen. Där behöver man inte vara snygg eller moderiktig. Det är skönt. Idag var jag mamma Malin Frans och mormor på kosläpp. Väldigt onaturlig sak att se :)


RSS 2.0