Känns...

Kollar på Malins (syster) bilder på datorn, det känns overkligt! Har jag haft en sån där mage? Har jag inte alltid haft det här sladdret som jag har nu? Tänk er att lilla Frans har legat där inne och växt på sig!
    

Bli nästan arg!

Det är konstigt att det ligger på 100 pers som läser bloggen och knappt nån lägger en kommentar. Skämmes igen! Här får ni för att jag får jaga kommentarer!


Frans

Frans tycker det är sjukt roligt att bajsa! (Lite lång film för kort action. Det är bara början som är "intressant")


Köpe å köpe!

Köpte lite åt Frans idag! En skallra som han ska ha på foten eller handen, så det ska bli roligare att upptäcka dem. En mobil att ha över vaggan, en speldosa att ha var som helst och tre par mössor för han har blivit så tjockskallig på senaste tiden. Nu ligger han i vaggan och jollrar till blommorna som är i mobilen! BRA köp! Svin-nöjd!

Sötast i världen.

Tittar på Frans som ligger och nästan sover, han har en millimeter öppna ögon och tittar mot fönstret som i trans. Jag ligger på mage bredvid med datorn framför mig. Jag läser lite bloggar och sen hör jag "Hii hii!"´, jag tittar åt vänster och där ligger Frans som tittar på mig och tokflinar. Han är så sjukt söt att jag tror jag dör!

Lite synd om Boden....

Det spelar ingen roll om ni gillar fotboll eller ej, ni måste se min Johans klassmål i början av filmen. Do it.
Var på match med pappa, Malin, Lisa och Frans ikväll. UFC - Boden 8-2... Johan gjorde två av dom målen. Mycket bra mycket bra. Kika o njut.

Jag började nästan må lite dåligt efter några mål... Stackars Boden... Man såg hur förtvivlad tränaren var, han skrek "VILJA!" åt spelarna men ingen verkade lyssna. Han skrek "Kämpa killar!" men ingen ville. Boden var väldigt bra i första halvlek men sen hände något. Bra för UFC och deras målskillnad. 4 poäng till första plats, ett poäng till andra... Hoppas bara att vinsterna växer...


Gonatt

Vaknade klockan 5, han ville inte somna om... Har stökat på här hemma, han har varit så nöjd så i sin babysitter.
Nu sitter han i sin pappas knä och sover. Jag ska också det. Gonatt.

barndoms midsomrar.

När jag var liten så firade vi alltid varje midsommar i Hjuken. Där har min mormor och morfar sin sommarstuga och morfars bror har ett hus precis bredvid. Mellan husen finns en gräsplätt där vi alltid firade. Vi hade tävlingar, allt från dragkamp (som senare blev borttaget eftersom så många höll på dö) till luftgevärsskytte (där Oskar domderade). Det var morfars barn och barn barn (Runes Tigers) mot morfars brors barn och barn barn (Kurts Kalkoner). Det var allvar. Blodigt allvar, mest mellan de vuxna. Det kunde bli bråk, nära till slagsmål en del gånger. Henfridssons är ganska hetlevrade. Men på slutet, då den röda glasfisken hade fått en ny ägare för året, var alla vänner såklart. Nu är det ju Frans första midsommar, så jag har såklart satt på honom en tigerpyjamas. Jag hedrar min Tiger morfar :)

Hittade en bild över Hjuken, tyvärr ser man bara precis till där mormor och morfars stuga är, så lite mer åt höger och där fann ni oss i mina barndoms midsomrar!

mjooo

SOL!!!
Helt fantastiskt!


  
  
  
 


Coca cola.

Varför är Coca Cola så himla gott för?
Tänk er....


NU!

Nu har han äntligen somnat! Som jag väntat! Nu ska även jag blunda!


tandlösa gap och halvmåneögon!

"förlåt ja kom från burträsk" som min mamma skulle säga (hon menar såklart, jag ber om burträsk!).
Jag har haft en blandning av fullt upp och rätt så lite sömn!

Dom dagar/mornar/nätter då det är som jobbigast är det tur att han gör såhär! Då blir det inte lika jobbigt längre!

   
 

i söndags

I söndags spelade UFC mot Vasalund... 2-2 efter en match där UFC helt klart var det bättre laget. Här är Frans på vägen hem, några har redan sett klippet men det finns folk som inte har sett hur förkrossad han var. Jag, Malin och Johan roades av denna lilla söta bebis!

dålig.

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera, men jag har som inte riktigt haft tid. Har nämligen varit husvakt uppe på carlslid åt Johans pappa. Egentligen var det Jonte som skulle vara det endast, men eftersom Malin och David just köpt nya sängar (som man kan styra med fjärrkontroll) och en 50 tums tv i sovrummet så bestämde jag och Johan oss för att sova där vi med...!

Lisa Elisia och Sandra kom förbi i måndags och vi gjorde våfflor och myste! Jag snor några bilder från Lisas blogg!

    


det här med smink...

Jag tror jag har gjort bort mig idag. Jag ser inte alls ut som en fräsh moder utan mer som en white trash morsa.
Jag har inte haft smink på ett bra tag och de få gånger jag har det brukar det bli eyeliner, mascara och ögonbrynspenna. Idag tänkte jag slå på stort så jag har även ögonskugga, puder och rouge. Jag kan säga att ögonskuggan trashade ner mig totalt trots den ljusa färgen. Beige och brun. Meeen man får glädjas åt att alla ögon kommer vara på studenten och möjligtvis även Frans. White trash får det väl bli idag då. Får nynna på blood for bloods "white trash anthem" :)

I ain't your kind of white. I've never been your kind of white.
I ain't that kind of white 'cause I'm a lowlife outcast piece of white trash.

Hon till höger är jag :) Call me Pepper

Men SANDRA!!!

En av mina bästa vänner, Sandra, är sjukt begåvad. Hon kan rita, måla, skapa, teckna och allt som hör till!
Kolla in hennes sida och ge henne lite feedback! Jag är så avundsjuk, vill också kunna måla. Hon säger "men det kan du!" (hon har aldrig sett) men jag vet att det bara är nått man säger om man kan måla. Lätt för dom men svårt för mig.

Sandras bilder


Tack!

Tack för kommentarerna, nu blev det plötsligt roligare att skriva :) Egentligen ska jag inte säga nått för jag läser massa bloggar men kommenterar närstan aldrig... Kanske ska bli bättre på det :) Tack för era kommentarer iaf!

Frans har sovit bra i natt! Igår testade jag om han kunde somna utan att vi vaggade och myste med honom. Efter han käkat och jag såg att han blev trött så la jag ned honom i mjukliften och lät honom va. Han låg helt tyst men sen just innan han somnade så gnällde han lite. Sen slocknade han. Testade tre gånger igår och han somnade hur bra som helst utan oss. Känns ju bra :)

Johans mamma var här igår och va barnvakt medan Johan var på träning och jag på bio! Vi såg sex and the city 2, och jag som är fylld av hormoner höll på fälla en tår en del gånger. Typ för att jag var rörd eller tyckte synd om någon. Bra feel-good-film tycker jag! På vägen hem pirrade det i magen för jag skulle ju få träffa Frans!!
Han hade dock somnat typ en kvart innan jag kom... typiskt. Han sov hela natten med ett käktillfälle. King bebis!

Idag ska vi på min kusin Petters student! Sweet :)
Nu vill min kille mig nått. Han pratar på!

Kommentera mera.

Igår var Frans vaken tills vi gick och la oss! Dvs han sov hela natten med en matning på 8 timmar typ! Sweet! Så jag har fått sova mycket i natt! Fortsätt såhär nu!



Han räcker ut tungan till er tråkmånsar som inte kommenterar!

Min händiga syster

Min syster Ida har aldrig virkat förut och i förrgår fick Frans en present:

  Jag är sjukt impad! Frans har legat i vagnen idag medan jag städat, han låg och tittade och pratade med djuren ett bra tag innan han blev hungrig!

   

Badrummet

Lite svårt att få med hela badrummet på bild eftersom det är ganska litet men här får ni se lite iaf!
 


Nu är badrummet SNART klart!!

Nu har vi fått en badrumsspegel! "äntligen" kan jag se mitt bleka face inne på toa. Blekare blev det även då vi fått mer än en lampa där inne! Ska ta kort sen så får ni se!

               
    

Bilder från förra veckan!

bröstpump 4-ever!

Frans har fått för sig att han ska sova på dagen och vara vaken på natten, inte så kul för en som behöver sömn för att funka. I helgen var vi i hällnäs och då tog min mamma o pappa Frans på mornarna så jag fick sova ut. Igår fick jag lov att be Ida (syster) ta Frans medan Johan var på träning så jag skulle få sova. I morse 5.40 väckte jag Johan och bad honom vakna 20 minuter tidigare så jag skulle kunna sova lite. Jag trodde jag skulle få tillbaks Frans kl 7 men icket. Jag vaknade runt 8-9 och ingen klump i sikte. Då har söt-Johan just värmt mat åt vår hungriga lilla bebis och han säger att han har jobbat hemifrån så jag skulle få lite mer sömn! Bröstpumpen är det bästa köpet ever!

Vi lever!

Vi lever och mår bra. Nu är lillklumpen 55 cm lång och väger 4330 gram! Stor kille!
Han låter som en gris när han ligger här på soffan och halvsover. Ännu en sak han ärvt av sin far, nu kommer nog några smartisar skriva nått om att jag snarkar. Det gör jag inte längre säger Johan.

Här är Frans när han är liten liten och bara någon dag gammal!

RSS 2.0