Frans har en fin gunghäst hos mormor och morfar!


Sovmorgon på kopparvägen!


Lite om Fransen och mig.

Vad heter ditt barn?
Frans Rune Olof (Larsson) Henfridsson.

När var du beräknad att föda?
13 maj 2010.

Föddes barnet på utsatt datum, om inte när?
Tyvärr inte, gick 4 dagar över tiden och han kom den 17 Maj klockan 14.00

Hur stor var barnet vid födseln?
Han vägde 4055 gram, 50 cm lång (tror jag dock inte på eftersom han var 55cm lång en vecka efter) och 37 cm i huvudomfång... Tjockskalle med andra ord.

Hur lång tid tog förlossningen?
8 timmar från första känningen.

Tog du någon smärtlindring?
Jag tog lustgas och fick även prova på sterila kvaddlar (en icke medicinsk smärtlindring som gör svinont... Ska ni föda så gör det inte! Värre än hela förlossningen! Den går ut på att man sprutar in sterilt vatten på magen och ryggen, i mitt fall, under en värk och det ska göra så att kroppens egna smärtlindringshormon utsöndras...)

Är du tillsammans med barnets pappa?
Ja, snart två år sedan vi började träffas.

Tog ni reda på könet?
Jag kunde inte leva utan att veta könet! Det enda jag kunde tänka på fram till UL var om det var en kille eller tjej. Jag hade rätt och det första jag tänkte fråga när jag såg honom på skärmen var "Visst äre en kille!?" men jag gjorde det inte, för tänk om jag hade haft fel ;)

Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?

Det visste jag direkt jag fick veta att jag var gravid. "Jag tror det är en pojke och han ska heta Frans!"

Hade du en svår graviditet?
Lätt början förutom illamåendet i 15 veckor, sen vid 34 veckor så började jag svälla alldeles för mycket och mådde skit psykiskt!

Kan du tänka dig att skaffa fler barn?
Jag längtar tills jag ligger där på förlossningen och får se mitt nästa barn för första gången, men än så länge är det lääääänge kvar!

Har du fått några bristningar?
Sista veckan kom dom smygandes under naveln och nån mellan magen och ryggen. Inget jag störs av.

Var du nervös inför förlossningen?
Nä, jag hade läst på så mycket och var jättepeppad!

Hade du några cravings?
Jaa, frukt frukt frukt. Åt tonvis av fruktsallad!

Hur reagerade du/ni när du plussade?
Storbölade och ångesten kom.

Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
Kanske vecka 6?

Hur mycket gick du upp i vikt?
Typ 20 kilo, 18 kilo vätska som försvann på 3 veckor. Har nu gått ner hela graviditeten + 1 kilo... 7 mer ska bort!

Hur länge ammade du?
Ammar fortfarande.

Vad äter barnet helst?
Bröstmjölk, har inte sett någon tendens till favvomat än! Gröten i början men sen blev han dålig av den så han var lite rädd!

Vem är barnet mest lik?
Johan, tydligen en kopia.

Vad är det bästa med att ha barn?
Att få honom att skratta, att märka att han saknat en när man kommer hem, när han gosar upp sig på kvällen.

Vad är det sämsta med att ha barn?
Att nattamma, som är mysigt. Men skulle nog hellre sova 9 timmar ostört per natt! Sen att man är orolig hela tiden, tänk om han kommer att bli mobbad, tänk om han blir jättesjuk osv.

Är ditt barn döpt?
Nej, kommer inte göra det heller.

Hur gammal är barnet nu?
5 månader, 1 vecka och 4 dagar. Antar att det är 23 veckor.

Här hittar ni förlossningsberättelsen.

igen...

I natt när jag ammade Frans så somnade vi båda i min säng, jag vaknade av att han tokkräktes... Jag har ju slutat med mjölk! Han har slutat med mjölk! VAD HÄNDER!?

I morse for vi på BVC för att se om han tappat vikt och så, men han håller kurvan så hon sa att det inte kan bero på gluten. Om det var glutenallergi så skulle han tappa i vikt. Så hon trodde att kräkningen i natt berodde på "efterskalv" eller vad man ska säga. Så nästa vecka ska vi dit för vaccination och läkarundersökning och förmodligen skulle vi skickas till barnkliniken för att senare göra en undersökning där och provocera för att se om det berodde på mjölken... Anledningen till att vi skulle skickas dit så tidigt beror på att jag och Johan har mycket allergier i släkten... :(

Annars så mår han bra, han leker och äter och allt är som vanligt. Jag hoppas bara att han inte fortsätter att kräkas. Vår sköterska sa att vi inte skulle ge honom annat än bröstmjölk, banan, gröt och potatis (alltså inget nytt).

dagen


Igår käkade Frans massa gogröt innan han tillslut la sig för att sova, han åt med hela kroppen, tur att han spenderade största delen av kvällen naken.

Idag drog vi på babysim... Frans gillare!

På babysimmet övade vi inför dykningen som kommer nästa gång! Han fick även öva på att hålla sig i kanten och åka på ryggen när vi simmade. Lite kast med litet barn blev det också.... läbbigt!

helgen...


I fredags var min underbara mamma här och drog igång mig så lägenheten blev städad! Det är SÅ SKÖNT när hon kommer. Det blir alltid fint, och det är så tråkigt att städa ensam!
Efter städningen och Elisias kalas så åkte vi till Hällnäs. Vägen dit var jobbig för det snöade väldigt mycket och det gick knappt att se vägen. På morgonen när man vaknade var det alldeles vitt ute.

Jag tog kort utanför mitt sovrumsfönster i Hällnäs och senare på helgen gick vi på promenad i värsta vårvädret. Efter promenaden gick vi till min mormor och fikade. Frans såg skeptisk ut på vägen hem...


Så han fick ett bad av sin mormor och sen tränade han på att rulla från rygg till mage, nu gör han inget annat...


Idag fyller Jack 6 månader (om det inte var igår?) Så vi drog dit och firade och fick träffa 11 andra bebisar :)

Positiv trend?

Andra natten i rad som Frans sov hela natten utan mat! Det måste typ ha varit mjölken som gjorde det!

Är just nu i hällnäs, det är alldeles vitt ute, snön är här och det är så fint! Har varit på promenad, fikat hos mormor och käkat palt. Nu är syrrorna ute med Frans i vagnen och sen så blir det inspelat robinson och godis!
I morse vägde jag 1 kilo mer än vad jag gjorde innan jag hoppade in i duschen, konstigt men jag hoppas att det är på väg ner :)


Hela natten lång!

Tjo!
Ni kan inte gissa vad jag ska berätta! Vet ni vem som sov HELA natten utan att äta? Jooo Frans! (och jag och Johan) Fast han ville ha tutten tre gånger, men det är ju inte hela världen! Hoppas hoppas hoppas att det håller i sig! Skulle vara skönt för då kan Johan börja ta huvudansvaret under natten nån helg framöver. Det betyder också att jag kanske kommer att lära mig att sova mer än 3 timmar i sträck!

Min BVC sköterska sa i början att bebisar som har ont i magen brukar vilja äta mer, trots ont i magen, för att få igång den så det onda åker ut. Det kanske är det han han hållit på med under nätterna, kanske sovit oroligt för att han inte riktigt mått super.

Igår när vi var på OBS och kollade efter mjölkfria alternativ till Frans så satt han där och kollade på fötterna och sa "mamma", vi gapade till och jag flinade åt Larsson. Han flinade tillbaka och nu kommer han ligga i hårdträning så Frans kan säga pappa snart. Men jag vet att det inte är "mamma" som i mamma utan som i att sätta ihop vokaler och konsonanter. Skulle lika gärna kunnat vara "da da da", nu ligger han och säger "madö"... Hoppas att han inte menar "mamma - dö!" :) Han säger också "abaa"

I helgen drar vi till Hällnäs! SKÖNT!

Bye bye cow.

Fransen sov länge och väl. Kräktes en gång till på morgonen...
Jag har pratat med en sjuksyrra på barnkliniken i telefonen och hon sa att Frans förmodligen är allergisk mot komjölksprotein. Så nu är det hej då till det för min del. Lite jobbigt blir det ju då nästan all, eller iaf väldigt mycket, bebismat/gröt innehåller skummjölkspulver. Men jag har ju tänkt göra egen mat så det är ju lugnt med det. Frans har sovit mesta delen av dagen och nu ligger han pigg och glad som en lärka i sitt gym och sparkar och grejar. Han är sjukt nära att vända sig från rygg till mage nu, bara överkroppen som inte riktigt faller runt!


:(

Nu hände det igen... :( Min lilla Frans har haft ordentliga kräkningar ikväll...! Han åt med god aptit nästan en hel portion gröt och vatten till den. Jag ammade honom efter en timma och sen fick han lägga sig. Han vägrade somna, Johan satt och sjöng ett bra tag och sen gav han upp och kom in med Frans till vardagsrummet. Frans får ligga på golvet och leka en stund så han blir trött, då ser vi hur han börjar hulka och ut kom tre pölar! Han fortsätter och fortsätter i en och en halv timme. Han har inte längre nått att spy upp så vi ger honom lite ersättning för att ha koll på hur mycket han får i sig (10ml)! Han somnar under tiden han äter och vakar sedan och spyr och spyr och spyr! Han är så slut att han knappt orkar gråta och jag håller på dö! Johan ringer sjukvårdsupplysningen och vi får rådet att "ge nån tesked vatten ofta".... Det är väl självklart! Det vet vi redan! Vi (eller jag) vill höra att vi ska åka in på akuten så dom får kolla upp honom, se om han är uttorkad eller nått! Få honom att må bättre! Det är iofs skönt att veta att det inte är så pass allvarligt att man måste åka in! Han somnade klockan elva... Vaknade för 10 minuter sedan för att spy, då passade vi på att ge honom nån tesked vatten... Lilla hjärtat, jag är så orolig för dig...! Det är så jobbigt att se sitt liv ligga där och inte må bra, att inte ha någon ork... Nu verkar han vakna till igen... Undra om han kommer att spy eller om han bara vaknar till...

Update: Japp... han spyr! :(

Simma simma simma


  
Idag står babysim på agendan! Klockan 13.20 samlas vi i poolen.


Måndag

Äntligen har jag gjort det jag brukar snegla på och tänka att jag ska göra. Jag har rensat den överfulla hyllan bredvid tv:n... Skönt! Sen så började jag laga en grej i badrummet men mitt tålamod var inte på min sida!
Frans har sovit sen 17.30 ungefär... Ska väcka honom snart. Han har knappt sovit nått på hela dagen.

Jag och Hanna med våra söner fikade på Göteborg idag, det var trevligt som vanligt! Jack har börjat med "da-da-da-da-da" och jag fick ett litet smakprov! Kul att höra, längtar tills Frans säger "ma-ma-ma-ma-ma"... Det jag har hört är "eeehuuu-mmmmmammm" och sen inget mer... Men jag och Johan har varit överens om att han har sagt "mamma" :) Efter fikat så träffade jag upp Johan på stan och drack te på Schmäck. Gott!

Imorn är det babysim och sen ska jag träffa Sandra och Elisia :)

Skrämmande...

Igår kväll hände nått läskigt... Frans hade ätit lite gröt, inte ens en halv portion... han var inte så sugen. Så vi badade honom och sen gick jag o Frans till min säng där han fick amma. När han var klar började han vrida och vända på huvudet så jag stoppade in tutten (napp) och jag hann inte ens få in den i munnen då det kom en kaskadspya som täckte hela hans ansikte och in i ögonen osv osv, jag vände snabbt på honom och han fortsatte och hulka och spy. Han kräktes som en hel människa! Hela mitt täcke blev nerkräkt och det åkte igenom täcket ner till madrasskyddet! Lilla stackars Frans! Det var ingen liten kräkning som inte låter nått utan det lät verkligen som att det var en som hade magsjuka som kräktes. Vi tog Frans till skötbordet för att klä om honom och tvätta av allt... Då ler pojken.... Skönt! Så jag och han tog en dusch och sen ammade jag honom och sen somnade han på en gång. Huvva va otäckt det var!

Sen så hade grannarna längst upp efterfest i natt... spelade så sjukt högt att alla tre vaknade! Efter en bra stund (i hopp om att dom skulle sluta testa hur högt stereon kunde spela) så gick Johan upp och bad dem sänka. Då blev det tyst och vi kunde somna efter ett tag (var redan så pigga att det var svårt att somna om). Frans vaknade inte förrän nio i morse så det gick ganska bra ändå! Hade vi inte haft Frans så skulle det inte göra så mycket. Vi hade säkert kunnat somna i oväsendet men nu blir man så stressad för man vet inte hur länge Frans sover på morgonen, helt plötsligt så kanske han vill upp klockan 6.

Idag är det fotboll, äntligen får älsklingen spela!!

Ååååh va mysigt!


Mamma ringde mig i morse och berättade att det snöade i Hällnäs. Jag blev avis!
Jag la mig i sängen och somnade med Frans och klockan elva vaknade vi, då hade Johan skickat ett sms där det stod att det snöar! :) Åååh va mysigt! Snart är det alltså jul!

Jag har försökt ta kort men det är svårt att få med lapphandskarna på bild! Speciellt om man bara har mobilkamera! Jag satte Frans framför balkongdörren i vagnen och han har suttit som ett ljus och tittat på storflingerna!

   

Det snöar jättemycket och det blir snabbt mer snö på marken! På bilderna är det knappt nån snö alls... men nu börjar det bli mer :) Nu väntar vi på Larsson och då ska vi lunchmysa!

....


Johan tyckte jag var dryg så han sprutade linsvätska på mig. Sen sa han "Visst vet du att man kan bli blind av det här?" Jag gick på det en kort stund... Känner mig smart.

Min lilla sjukling blir bättre... Sötnos.

Viktigt.

Nu ni! Enligt barnmorskans beräkningar har jag nu gått ner alla mina graviditetskilon... Enligt mina beräkningar har jag två kilo kvar. Undra om amningen börjar käka på kilorna nu eller vad det kan va... För det slog mig i söndags (eller egentligen tidigare) att jag inte har varit speciellt nyttig. Så jag fick nog... Jag anlitade min avstängda man, han skulle nu bli min bootcamp ledare... Biggest Looser träning delux. Vi sprang i backar, jag kände att jag ville kräkas och ge upp... Mer om det kommer senare...

Hursom helst så har två kilo försvunnit utan att jag har haft någon aning. Mitt i alla kladdkakor och överkonsumtionen av cola (det blev bara så, jag är egentligen väldigt försiktig för jag vill inte bli beroende och sen gå upp massor i vikt, läsk ska tydligen vara den stora boven) så har två kilo runnit av. Konstigt. Nu fick jag pepp. Ska fortsätta äta nyttigt (som jag har gjort sen i söndagskväll) och jag ska bli piskad av min ledare (Johan) och nu ska 8 kilo bort!

förkylningssjukan

Sitter framför tv:n och väntar på.... håll i er!! FOTBOLL! Om ni nu tror att jag är peppad så har ni fel. Om jag fick välja så skulle jag först ta en lång varm dusch och sen sätta mig framför desperate housewives... Men det gör jag inte. För det är Holland-Sverige... och det är väl dödsviktigt för en fotbollsnörd?
Johan har iaf bettat åt mig, Sverige kommer att vinna enligt min betting... 5x pengarna.

Jag har ont i huvudet, har haft det två kvällar i rad... Är rädd att jag blivit smittad av Fransen. Det känns lite jobbigt att jag kanske kommer att bli toksjuk då Frans är påväg att friskna till mer...

sjukt söt sjukling.


förkyld liten prins.

Lillstackarn har åkt på en dyngförkylning. Vaknade av att han inte kunde andas. Han försökte äta men det gick inte så himla bra. Försökte (i samband med amning) droppa i lite bröstmjölk i näsan men det gick inge vidare i mörkret. Så jag drog upp Johan och tillsammans fick vi in koksaltlösning och sköljde näsan, det var ingen hit och han fräste och hade sig. Det var det bästa han kunde göra för då kom det ut massvis med snor. Klockan var sju då och han piggnade till.... Dr Phil är på tv så jag skickade isäng Johan och jag satte Frans i vagnen (bytte till sittvagn igår) där han kunde andas bra. Han lekte med sin nya leksak och vips så somnade han... Han somnar lite då och då utan tutte. Känns bra. Känns mindre bra med förkylning. Näsfridan hade varit kanon idag.... men den hittade jag inte igen. Den har legat på samma ställde i 6 månader men nu är den borta. Det stör mig att veta att det är jag som har flyttat den. Idag ska den hittas. Bra att ha i natt om han fortsätter såhär.

kappspringer i korridoren. johan förlora som vanligt. himla sekig.


Jag och frans väntar på johan som knäcker ryggen. vi är på hotell och ska snart bada!


Lättroad liten kis

Nu när jag fattat att man kan blogga med telefonen kanske det kommer upp lite mer inlägg från mig! Kul att kunna ta kort med mobben och sen lägga upp det direkt på internet! Tänk va man kan hitta på!

Fransosen sover fortfarande, han gnydde till vid åtta så jag vaknade och inte somnade om. Nu ligger han och Johan och sover... Jag med de stora blåa ringarna under ögonen sover inte. Det känns i alla fall inte jobbigt att Johan ligger och tar igen sig för jag tror att han behöver ungefär lika mycket sömn som mig. Med tanke på att han stiger upp vid 6 (vid 6 betyder mellan 6 och 8 i hans värld) åker på jobbet, tränar ibland på dagtid, jobbar lite mer och sen kommer hem några timmar (ibland bara någon timma) och sen åker han iväg på träning i tre timmar och kommer hem för middag (middag brukar vi äta kl 20.30 ungefär)... Så att han lever är ett under för mig. Själv så är man död efter en jobbig natt med Frans och sen en heldag med han. Så jag låter han sova nu... iaf tills lilln vaknar. Han är ju pappaledig idag så då ska ju han passa på att va med Fransen!

Frans är en glad kille, här kommer två videos där han skrattar :)



Igår kväll var han lättroad!

Fransen sover. Mysplutten.


Johans mobil

Hjälpte Johan att flytta över lite bilder från hans mobil till datorn, och även lägga in några låtar på hans mobil. Johan är inte en sån som bryr sig speciellt mycket om vilken telefon han har eller att han ska kunna göra si eller så. Bara man kan prata och skicka sms osv... Så han tyckte det var väldigt speciellt att han faktiskt kunde lägga in egna låtar :) Här kommer iaf några bilder som jag hittade och jag blir full i flin av dem!


Jag i vecka 30 :)


Jag i vecka 40.... lite skillnad på 10 veckor! Snygg min också!


Första bilden som våra nära och kära fick på Frans!


Frans 4 dagar :)


testar mobilen. jag o johan myser i soffan!


Blog award!

Jag har som jag tidigare nämnde fått en blog award från Angelica! Tackar tackar!!
I och med att jag har fått den så ska jag i min tur berätta om tre saker som ligger mig varmt om hjärtat, lägga upp en favoritbild och även skicka awarden vidare till fem andra bloggar!



De tre sakerna kommer här:

  • Självklart familjen (både min lilla och min stora), och i familjen ingår även alla mina vänner.
  • JUL, det finns inget mysigare än julen. Alla dofter, all mat, allt sällskap, mysigheten, presenter, Hällnäs osv osv osv! Finns inget jag längtar mer till än jul! Även advent, älskar adventsfika med vännerna!
  • Städat hem, och allt vad det innebär. Tom tvättkorg, kläder fint vikta i garderoben, nya handdukar på toaletten, nybäddad säng, dammsugat, skurat golv, putsade fönster, dammtorkat, middag på spisen, sambon hemma, barnet nöjt... och för att det ska bli ännu bättre så ska jag sluppit göra allt :)

Nu är det så att jag läser massa bra bloggar varjedag, jag har en lång lista jag följer. Men det finns vissa jag tycker sticker ut. Jag blir glad varje gång jag ser att dom skrivit nytt och jag blir lika ledsen när jag inser att jag läst allt och längtar tills det kommer något nytt!

  • Första bloggen tillhör min gamla klasskompis på gymnasiet Evelina, anledningen till att hon får vara med på listan är att hon skriver så fint, har en underbart söt son och har massa fina bilder.
  • Andra bloggen tillhör Amanda, även hon en gammal klasskompis från gymnasiet. Hon är smart, skärpt, skriver fint, fina bilder osv.
  • Tredje bloggen tillhör Elin, hon har oftast en bild på bland annat hennes dotter, och sen en rolig text till. Hon skriver med glimten i ögat och jag gillar!
  • Fjärde bloggen gled jag in på efter jag varit på just Elins blogg. Den bloggen tillhör Linnéa och hon bor i USA med sin man och hund och väntar på att få sitt visum. Himla rolig hon med!
  • Femte bloggen... Jag vill egentligen skriva massor mer men... Jag tror att Erica ska få vara med! Hon skriver om hennes liv där hennes dotter får mycket av platsen i bloggen och jag tycker hon är så söt att jag gärna går in där flera gånger per dag!

Det var bloggarna jag vill ge en award till och jag hoppas ni alla ska kliva in på deras bloggar! Nu är det så att tre av dessa bloggare har barn, det är väl en typisk mammagrej. Läsa massa bloggar om barn i ens eget barns ålder :) Men om ni ogillar barnbloggar så kika gärna in på Amanda och Linnéas sida!

(kom på att jag glömde att visa min favvobild! Så jag sätter in den dagen efter ist! Det blev tre stycken faktiskt...)

Det här är EN av mina 1000 favoritbilder! Frans är lite drygt en månad gammal och han ligger och luftar rumpen i sommarvärmen! Sötplutten!


Här är en annan favvobild. Jag tycker Johan ser ut som en tjej :)
Sen så påminner bilden om Köpenhamn och jag hade himla mysigt där!




Här kom hem "bubblare" till :) Det är Johan Victor och Sandra påväg till danmark. Vi hade kört hela natten och knappt fått nån sömn (förutom typ Sandra, Johan och Victor som sov nästan hela vägen, förutom då dom körde då! Alltså så kanske det bara var jag som inte fick nån sömn, åkrädd som jag är!) Johan ser ut som en "håkan Hellström wannabe" i sina förstora, otroligt fula mjukisar, scarf och Victors hatt. Victor ser ut som en "baltstatare goes french" och Sandra ser ut som 12 vårar :)


Det hände nånting i natt....

Nått har hänt, jag tror minsann att gröten börjar göra verkan. Igår när vi kom hem från Jontes kalas så piggnade Frans till lite. Jag gjorde en portion gröt och han åt upp det + några skedar katrinplommonpuré o vatten. Jag ammade innan han somnade och han somnade kanske nio, sov till halv tre, ammade och somnade om. Jag vaknade en gång till och gav honom tutten och vips så var klockan 6 och Johan steg upp, Frans låg fortfarande i sin säng och sov. Jag somnade om och klockan kvart över 8 så vaknade Frans. Käkade och småsov till kl 9 med mig i sängen. Hallelulja moment! Det var fantastiskt att vakna och veta att jag sov mellan 00-08.15 med bara två avbrott osm berodde på Frans! Min lilla räddare i nöden! Hoppas bara att trenden håller i sig! Ni får se imorn!

Jag har fått en blogaward av Angelica och jag ska själv utse 5 bloggar som jag tycker förtjänar en! Det får ni se senare idag! :)

Pus! (Betyder var på latin)

himla skitnätter!!

Jag håller på att bli tokig på att vakna massa gånger per natt, att ge tutten och att amma... Jag sover nog inte mer än 5-6 timmar per natt och nu börjar jag känna att jag har fått nog. HUR gör man? Hur får man sitt barn att sluta med tutten på natten? Okej om det är nån gång då och då och om man kör varannan gång. Men Johan vaknar inte av Frans, det är jag som vaknar och jag som inte somnar om alla gånger. I morse vaknade jag klockan 5.30 av Frans, som ville äta för första gången, och kunde inte somna om. Nu sitter jag här i soffan och ser på dr Phil, har tänt lite ljus och sitter under täcket... Det har blivit ljust ute och jag känner lite att jag får panik över att veta att jag inte kommer att få sova ut på hela veckan. Jag vill bara sova...

morsor på stan!

Jag hade så himla trevligt igår! Alla mammor är så sjukt trevliga och roliga! Snygga dessutom!

Vi var hos mig först och åt trerätters, Hanna H gjorde förrätten och jag varm + efterrätten, det var inget jobbigt eftersom jag hade gjort fetaostkrämen dagen innan, så det var bara att koka vatten och slänga fram firren typ.
Hannas förrätt krävde däremot mer finess! Gott blev det!

Sen så satt vi bara och snackade, vi satt kring köksbordet hela kvällen och jag har aldrig haft det så städat efter en fest. Så det var inte mycket jag behövde ta itu med idag! :) Vi for ut på rex först och la ner det ganska fort, drog på lottas ist och där droppade en efter en bort och tillslut var det bara jag och Hanna J kvar! Jag mitt pucko glömde ju ta kort igår! :( Det var synd för det hade varit roligt att ha kvar!

Det var första natten jag sov helt ensam på... flera månader! Frans och Johan sov hos Johans mamma. Jag somnade kanske 3-4 och vaknade kl halv nio... Kunde inte somna om. Men jag började läsa lite och klockan tio somnade jag om och sov till tolv! Då kom Johan och Birgitta och hämtade mig och vi käkade lunch på bishops! Mmmmm!!! Idag har vi typ sett på fotboll... världens tråkigaste match! Ufc mot karlstad 0-0.... Sen drog vi hem, käkade middag och duschade med Frans och nu sitter vi framför parma - milan matchen. Det är väl därför jag sitter här och bloggar :)

Frans ligger i sin gamla vagga i sitt egna rum. Jag tror han får ligga där tills han vaknar och då flyttar jag in honom till oss! Åh vad jag saknade min lilla pojke i morse... Saknade Johan igårkväll när det var svinkallt i sängen. Jag brukar kyla ner honom med mina isbitar till fötter. Åh va jag trivs just nu... Livet e life.

RSS 2.0