Feber feber feber....

Hur ofta kan ett barn ha feber egentligen? Tycker Frans har haft feber hela året! Det blir så jobbigt för honom när han spyr direkt tempen närmar sig 39. I natt har han haft runt 40 grader och han har varit helt förstörd stackarn. Har fått tips om att varva Ipren och Alvedon så det får bli dagens inköp. Alvedon köpte jag igår, plus resten av Apoteket kändes det som. Han har inte bara feber utan även hosta och nästäppa. Har varit helt omöjligt att få i honom mollipect och nässpray. Men kl åtta gick det och nu sover han som en Gud. Ska passa på jag också medan Johan är på träning. Har bokat tid för fotvård/massage idag på wilmas och jag känner att det var en väldigt passande dag!


Kommentarer
Postat av: Anette

Usch..det är så jobbigt när de inte mår bra.

Att varva alvedon o Ipren brukar vara bra. Här kan vi inte använda enbart alvedon för det hjälper inte mot hög feber på honom. Ipren däremot brukar funkar mycket bättre. Dessutom är det godare, tycker Niklas.

Hoppas han snart mår bättre!

2012-04-29 @ 15:42:19
URL: http://levermittliv.wordpress.com
Postat av: Hanna

Med ipren funkade det sjukt mycket bättre!! :)

2012-04-29 @ 19:30:50
Postat av: Anette

Skönt!

Nån jag pratade med på 1177 nån gång när Niklas var liten o superfebrig sa att de fått direktiv att tipsa om ipren istället för alvedon som annars är vanligt. Då hade vi kämpat med feber som vägrade ge sig med när ipren hälsade på så så det poff och han blev bra mycket bättre.

2012-05-01 @ 06:57:39
URL: http://levermittliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0