Sep. 11, 2012

Nyduschad! Åh va skönt! Hade inte tvättat håret sen i torsdags. Men det syntes inte så mycket som man kanske kan tro. Brukar duscha håret max två gånger i veckan. Det brukar vara lagom :)

Frans är på förskolan och Johan på jobbet. Han har skippat träningen i några dagar nu då han är förkyld plus ögoninflammation. Inte avis! Tilly är fortfarande lite småtäppt i näsan men det är på bättringsvägen!

Vi kom hem från hällnäs imorse, allt som kan va i vägen på vägen var det i morse, förutom olyckor som tur var. De pratade om nått intressant på radion och Frans gjorde allt för att få bort vårt fokus från radio. Han babblar non stop nu. Hela hela tiden snackar han. Om allt. Nu har han börjat fråga vad allt är, vad det gör, hur det låter och varför det gör som det gör. Mina pedagogiska svar har blivit till de mest opedagogiska svar... Känns det som. "hur låter Kyrkklockan?" kan han fråga för hundrade gången och från att svara ding dong så låter man som en häst istället. Då säger han "neej, den låter ding dong" så han kan ju allt han frågar om nästan... Då blir man (jag) less.

Här kommer en bild från när vi hälsade på Johans mormor!


Kommentarer
Postat av: Lisa

och vilka är det barnen tar efter av med alla dessa frågor, frågar vi oss själva...
Hur många gånger per dag frågar vi inte våra barn "vad säger kossan?" "Hur låter hästen" osv:P När de lärt sig svaren ger de igen på oss!! ;)

2012-09-11 @ 16:01:46
URL: http://www.fladdrandekuse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0