Pyssel.


Idag gick vi ut för att plocka lingonris... Kul till en början då Frans ville bära korgen
och det blev ännu roligare när en fyrhjuling körde förbi.


Tyvärr tog det inte så lång tid innan Frans började slänga sig på backen och ville bli hjälpt upp. Direkt han tog sig upp "ramlade" han igen... Så jag fick tillslut nog och vi gick hem. Men neeej, då ville han inte gå. Han ville bli buren. Jag blev lite irriterad på mig själv som inte tog med någon vagn... För att bära en Frans, en korg full med ris och en sekatör var faktiskt inte så lätt som det låter.Som ni ser är Frans inte så nöjd. En riktig surkart. Så vi (jag) bestämde att det var läggdags... Efter 30 minuters vagnande så slocknade han... Nu ska vi till min mormor, så fort Frans vaknat. Johan är i norge och jobbar till och med onsdag... Så vi är hos mamma o pappa i hällnäs och pysslar på!

Dagens.

Dagens bästa: Att äta affärslunchgästernas mat. Jobba häcken av sig för att sen få äta deras mat. Gilla.

Dagens mysigaste: Att gå inne på Mias lustgård och njuta av alla julsaker!!

Dagens socialistlugg: Fick Frans när jag tillslut fick nog. Hans långa lugg hänger ju i ögonen. Så nu blev han Jonatan Lejonhjärta. Eller "en socialistunge i kollektiv" som Johan sa.

Dagens roligaste: Att se Frans mata ankor. Han sträcker fram brödbiten, för att sen dra åt sig den och käka upp den inför ankorna.

Dagens malligaste: Johan när han kom in från lekplatsen där han träffat en av medlemmarna i Deportees. Medlemmen hade sagt "Du spelar händelsevis inte i UFC? Ja, jag tyckte jag kände igen dig, grattis så mycket till segern" (typ) Johan var nöjd. Han kommer alltid älska Deportees efter detta, då han säger att "dom i Deportees är då de artigaste i världen". När jag kom ut ur duschen hade han även satt på deras senaste platta. Sjukt bra platta om jag får säga det själv.


fail

Igår när Frans inte ville sova la vi oss i min säng. Han låg först på mig, och sen bredvid och gosade med mitt ansikte med en av sina händer. När jag trodde att han sov sa han piggt och glatt "näscha, öa, öa, boo" (näsa, öga, öga, mun). Det var gulligt.

Han verkade vilja att jag skulle sjunga "När trollmor har lagt sina elva små troll" också, för han började själv sjunga "Aj aj aj aj buff" gång på gång... Han ville absolut inte sova. Vi som skulle se film. Det händer alltid då jag vill se något på tv. Han strejkar aldrig annars.

Lilln

Jag är väldigt glad att det börjat gå tåg mellan Umeå och Hällnäs. Men det är inte alltid lätt att åka en timmas tågfärd ensam med en dampunge och massa packning. Men ibland går det bättre, typ då Frans åker med sin mormor.
Men sen är det ju kanske roligare att åka till mormor och morfar, för dom har ju massa roliga saker som man inte blivit less på än. Det kanske inte ser så roligt ut, men det är det.


En av Frans favvogrejer.

Han har lite humörsvängningar...Han har lite humörsvängningar min lille man....!


RSS 2.0