UFC mot Skellefteå ikväll...

Helt sjukt nervös är jag inför kvällens match... Hur kommer det gå?
Jag hoppas givetvis på att UFC kommer att ta hem det och att Johan "min baby" Larsson prickar in alla mål (behöver verkligen det i VF coachen). Snälla snälla snälla... Men det verkar som att han har tänkt sig något liknande för idag ville han att jag skulle göra köttfärssås o spagetti åt han, samma som han åt innan förra matche mot ske-å där han gjorde 2 mål. Visst var det väl det vi åt? Jag tror iaf det. Han är ganska så vidskeplig, det han gjorde sist det gick så bra måste han göra igen osv, samma låtar innan match, samma hår som sist (uppsatt eller utsläppt?) osv. Nu har jag ju klippt 10 cm ungefär så nu borde ju längden vara samma som sist också ;)

Jag o Lisa ska åka med supporterbussen, känns lite löven men man ska ju göra allting en gång. Sandra verkar inte följa med, hon har huvudvärk. Bajs.

Dagens pepplåt!

Nu ska vi se...

Bloggsuget infinner sig plötsligt. Vad kan det betyda? Jo, just det! Skolan har börjat.

Det har inte hänt så överdrivet mycket på senaste tiden, förutom en underbar helg i stockholm. Så jag Lisa och Sandra har planerat att följa med supporterbussen till skellefteå då det är derby mellan just ske-å och Umeå FC! Jag är så sjukt peppad att jag vill bara att klockan ska gå extremfort.

Här kommer min typ av humor. I love! :)

Låt

Erik Hassle, kanske inte världens nyaste men jag har knappt hört den förrän i sommar och jag diggar faktiskt.
Han har fin röst.

Jag orkar inte ens skriva om coldplay för det finns inga ord. Det bästa jag någonsin sett.

stockholm

Ska snabbskriva innan jag går isäng. Johan ropar från sängen. Men jag tänkte bara berätta att jag åker till stockholm i helgen och ska på konsert med Coldplay!


Ett kort från sommaren. Johan sitter på ballen i kallingar en morgon o äter frukost. Skönt.

Johan Larsson

Visst är han töt.. :) 

Drömskt

Drömde en konstig dröm som var otäck och en dröm som var fin men jobbig att vakna upp från. Hade det varit som i den hade det nog sett annorlunda ut. Det var nog så jag ville ha dig.

Den hemska drömmen gjorde att jag vaknade av att jag själv försökte skrämma bort den hemska med ett väsande ljud. Jag bad Johan att hålla om mig. Han låg med ryggen mot mig, slängde över en arm och sa "men tötelitöt" lite halvhjärtat. Nu var jag inte bara rädd, jag var skitsur också. Så jag slängde tillbaks armen med all kraft jag kunde komma åt. Då sa han att han bara skämta (eller hur) och vände sig om och kramade mig.

Från det ena till det andra så vart jag med stolar igår. Sjukt fina.

Det känns såhär.

Även fast jag inte bryr mig är det ändå skönt att veta

Nu

en två veckors semester från los bloggos.
Har bara jobbat de två veckorna så ni får klara er :)

Igår var jag Ida Malin och Carina på trädgårn och kollade på Lesra som spelade där. De levererade som vanligt. Jag ser grymt mycket fram emot skivan. Mkt bra. Speciellt när David Sandström ska va med på en låt. Det är stort.

Annars så målar vi på här hemma, målar en hylla, ett sängbord och proppskåpet. Längtar tills allt det är klart. Sen så har vi bara golvet kvar i hallen som ska läggas och sen ska jag o Lason ta semester från storfixningen! :)

På fredag blir det Ikea med Lisa och kanske Sandra. Kommer bli kanon!

Idag är det fotboll som gäller! Åååååh va spännande det kommer bli! Som vanligt då! Men det värsta är att matchen spelas på umedalens IP och den läktare som finns där är typ gjord på 40 talet och kan gå sönder vilken sekund som helst, känns det som när man sitter där och vinglar... Så det blir filt och gräs för min del.Annars har jag inte så mycket att berätta. Eller joo, jag har ju det.... men inget som jag vill säga här! :)

Nu ska jag ut på den soliga ballen och måla med Johan.
Hej då!
/Hanna

RSS 2.0