Don Frans Juan

Jag har en liten charmör till son :)


Tävling!

Jag vet att jag inte har en chans, men man kan ju alltid hoppas iaf! Jag tävlar iaf just nu på en blogg om denna åkpåse! Jag tyckte den var så fin :) Du kan också göra det om du går in här!



Visst skulle lillFrans passa bra i den?
 

Klicka

Fick ett mail från buzzador där det stod att dom sökte småbarnföräldrar och gravida. Om man är buzzador så skickar dom hem saker man får prova, typ hudkräm, duschkräm eller filmer osv osv. Det kostar ingenting osv. Hittills har jag inte testat nånting för ingenting har lockat mig eller vad man ska säga. Men hur som helst så söker dom nya "buzzadorer", här kan ni klicka och bli medlem! Jag får poäng om ni skriver upp er på den där länken, så ni får gärna bli medlem bara för att om ni vill :) Då kan jag få presentkort på nån sida på nätet :)

tvågning

I natt var det en dryg natt igen, jag är dödstrött. I förmiddag har Frans velat bli buren nästan hela tiden... Direkt man lagt ned honom för att pyssla med annat så har han gnällt. Jag såg hur trött han var, blev alldeles röd runt ögonen och ögonbrynen så jag la honom i vagnen för att få honom att komma till ro. När jag la ned honom i sängen så började han bara snacka med blommorna ovanför, så jag bytte ställe för att han skulle slippa övertrötthet. Nu vaknade han just, kanske hann sova i max 30 minuter. Han skrattar iaf nu så det bådar gott! Kanske ska ta och tvätta honom och byta kläder. Han äter tills han spyr, sen blir han sur för att det inte kommer mer... knäppis :)

Johan kommer hem tidigt idag, på fredagar tar han ut pappalediga halvdagar så vi kan vara med varandra alla tre. Just nu har dom nått projekt i holmsund och när det är klart så kommer han nog ta ut hela pappadagar på fredagar. Nu ska Fransen tvättas :)

piggve

Dåligt namn på bloggen, inte mycket till liv är ju inte direkt sanning. Tvärt om! Väldigt mycket till liv skulle jag vilja kalla den!

I dag när vi kom hem från promenaden och te-drickningen med Sandra så sov Frans i vagnen så gott, i stället för att väcka honom genom att lätta på klädseln så körde jag ut vagnen på balkongen så han skulle få sova klart. Han sover bäst utomhus. Jag hann sätta mig i soffan och slå upp datorn för lite uppdatering på världen, mer än så hann jag inte. Frans hade vaknat, helt klarvaken i vagnen. Jag sa "Heeej Frans!" och fick ett flin tillbaks bakom tutten! Se va söt han är! :) (Ni som är nya på det här med blogg och bilder kanske inte vet att man kan klicka på de små bilderna så blir dom större)

  

Han har varit så himla pigg idag! Han har dessutom börjat tokskrika! Han tar i med hela kroppen och skriker för glatta livet, inte ett jag-är-ledsen-skrik utan ett jag-har-upptäkt-att-jag-kan-styra-min-röst-skrik! Det var riktigt kul att höra och han ledsnade aldrig! Mitt upp i en skrikattack kom en rap! Haha! Det fick vi med på film! Jag ska be Sandra skicka filmen så ska jag lägga upp den!

Nått annat som har hänt är att min mjölk börjat sina, han får inte i sig så han blir nöjd. Jag gav honom 120 ml efter amningen idag och han åt upp allt! Undra om han är i nån tillväxtperiod... Hur blir dom då? Är dom ovanligt pigga? hungriga? I helgen som var har han varit ovanligt gnällig. Kan iofs bero på sprutan, men ändå. Idag har han dock varit otroligt glad och snäll, trots HÖGST 2 timmars sömn på hela dagen!


Fransdag

God dag!
Natten har varit smygdryg. Frans har vaknat, ratat tutten och velat sova med mitt bröst i hans mun HELA natten. Direkt jag tänkte lura in tutten så vaknade han och tutten dög inte, han ville ha boooobies! Han åt inte, han bara tuttade... Så jag har knappt sovit. Klockan 8 så ville han upp! Sen dess har han sovit 1 timma.... I vanliga fall brukar han sova 2-3 timmar runt lunch...
Han har dock varit superpigg och glad! Här är några filmer jag filmat idag :) Kan dock inte höra om det är bra ljud eller ej för jag har inget ljud på min dator. Tyvärr!







Syrran (Malin) är här och är typ barnvakt... småskönt :)

Frans sövning...

Jag har läst i olika mamma bloggar och även på forum osv, det verkar vara många som har problem med att få sina små bebisar att somna i sin egna säng. Det är lite tvärt om för oss, ibland vill man ju att han ska somna i ens famn så man kan ligga i soffan och gosa, men det finns knappt en chans. Han gnäller och bökar och stretar så tillslut lägger man honom i sin säng och då går det typ en halv minut så sover han som en prins. Han älskar verkligen att sitta i ens knä och titta på vad man gör eller vad andra gör, men när det kommer till sömn så är det som att han måste få somna själv. Allt vi gör på kvällarna är att amma honom och sen puss godnatt och sen lägga honom i sängen med tutten och snutten och så somnar han. Fantastisk bebis! Man behöver inte sjunga, klappa på baken eller annat. Bara låta honom va ifred och somna... Sweet.

mysponken

    


Idioter finns det tyvärr gott om.

Sitter och tittar på seventh heaven, kvalitets tv. Matt o Mary har skolkat för att hjälpa en tant... Spännande.

Idag ska jag o fika med massa mammor o bebisar! Ska bli så kul, först ska jag, Frans, Hanna o Jack åka till barnens hus o kolla bumbo-stol! Skulle vilja ha en. Jag har dock inte fått in mitt barnbidrag på mitt konto... Idioterna har skickat till fel konto, hur fel som helst dessutom. Knappt en siffra rätt. Sen så har jag mailat dom om föräldrapenningen, det är på tiden att vi får cash...

Fick ett sms i morse av Johan att jag skulle lyssna på P1, där var det Lars Ohly som fick svara på frågor från lyssnarna. En svinsur man från pajala ringde in och tyckte att det var idiotiskt att män skulle TVINGAS ta 60 dagars pappaledigt! Att det inte var ett val - att det inte var jämställdhet. Men herremingud. Jag är så glad att jag inte bor med en sån man! Nån som ser det som ett jobbigt tvång att få stanna hemma med ens barn och se dom utvecklas, skaffa en bättre relation och dessutom få betalt under tiden! Jag tror inte att han kan eller vet hur man är med barn, han är nog inte en superpappa direkt, ingen som läser bok för dom på kvällarna och ingen som åker och leker med dom på badhuset eller liknande. Han ser det nog som sin uppgift att försörja familjen och inte så mycket mer. Fruktansvärt. Att det finns sånna människor. Kort efter fick jag ett sms av Johan där det stod "Folk ser det som en rättighet att få barnpeng när det egentligen är ett bidrag man ska va glad att man får". Så sant så sant.
Ohly krossade som vanligt. "När du är sjukskriven är det ju ingen annan som kan få din sjukpeng, varför ska då någon annan få din föräldrapeng när du är den ena föräldern?"  Nått sånt sa han, då tyckte jag att gubben blev tyst. Lyssna gärna på det igen. www.sr.se/p1
Gubben skulle rösta på KD, inte så otippat.

Sjal - bra!

   
I lördags var vi först på marknad, sen på kalas och sist middag.

  
I söndags var vi som sagt på fotboll, men även hos en mäklare.
Frans fick bo i sjalen i söndags, han gillare! Jag med!


sursöndag.

Jag kommer inte kommentera matchen som vi förlorade igår. Det skulle egentligen vara 1-1 men linjemannen missade att sista målet för hammarby var offside, så det blev 1-2 till hammarby. Jag har aldrig varit så nervös, eller så nära på att grina av spänning som jag var igår. Så himla töntig, jag gillar inte ens fotboll.

SötFrans sov igenom hela första och lite drygt halva andra. Han började plötsligt TOKgrina när Johan blev utbytt, och han var inte ens vaken. Han måste ha blivit rädd då alla började applådera, dessutom så kom en stor rap och efter det så blev han tyst igen. Sen när UFC gjorde mål så började det applåderas igen och då blev han rädd igen så då stack jag in från läktaren och där träffade jag Johans tränares flickvän med deras lilla Ella! Himla söt bebis! Så vi ska gå o fika nån dag :) Det blir trevligt, plus att man har nån i "samma sits" att prata med. Hennes pojkvän åker ju förmodligen iväg på bortamatcher också, eftersom han är tränare. Förra året spelade även han i laget.

Frans sover fortfarande, jag vaknade som vanligt kvart i nio och steg upp... Nu längtar jag ju efter Frans... Ska gå och kolla så han andas, typ 5 gången sen jag steg upp :) Man är nojjig!

65 kilo, 6.5 kilo

Bilden som jag lovade igår, Susanna med en liten knähund :)

 

65 kilos hund... Väger bra mycket mer än Sus :)

Här kommer en 6.5 kilos bebis :)
  

Fredag

Imorgon ska vi till Brån, där är det marknad och Lisas syster har café där. Sen ska vi träffa Johans kusiner från gotland, som jag förstått det så är det länge sen dom träffades sist. Jag har en rolig bild från igår då vi var hos Susanna och Victor... Jag ska visa den i morgon med! Det var en liten hund där som så sött satt i knä på Sus!

Idag har jag tokstädat bilen, dammsugat och gnott där inne och utvändigt tog jag svampen och rengjorde. Sen när det torkade så insåg jag att jag inte alls varit så noga, men jag ides inte göra om... Johan lagade cykeln under tiden jag städade och Maja (Johans lillasyster) tog hand om Frans.

Frans har varit på BVC idag och fått sitt 3-månaders vaccin. Han tyckte det gjorde ont. Man såg hur förvirrad och oförstående han var, vad var det som hände!? Efter det så har han varit ganska så gnällig. Mycket stor skillnad om man jämför med en vanlig dag! Vi mätte honom och vägde honom med. Han väger 6450 gram och är 63 cm lång. Han är alltså "långsmal" som sköterskan sa. Fortfarande över medel i både längd och vikt, ett snäpp längre än vikten... Om ni förstår?

Sen åkte vi för att handla på maxi, jag Maja och Johan (å Frans såklart). Vi handlade så vi kunde göra tacos. Vi kom överens om att jag skulle upp (hem) och amma medan dom åkte och hyrde film, en liten snabb sväng sådär. Trodde typ inte att jag skulle hinna amma klart innan dom kom tillbaks. Men jag ammade klart, jag städade klart (jag som verkligen ville att Johan skulle komma hem och städa han med), jag började bli grymt irriterad när det hade gått EN TIMME!!!! Idiot tänkte jag. Klockan var över 18 och Johans pappa o lillebror skulle komma kl halv sju och käka middag. Men vi hann klart allting, fast jag blir fortfarande sur när jag tänker tillbaka. Anledningen till att det tog sån tid var för att Johan skulle hitta en rysare som han trodde jag ville se. Den såg sämst ut... men jag får väl försöka verka intresserad så han inte tar illa upp. Han skulle ju faktiskt se den med mig, och Johan ser inte hemska filmer. Han höll på dö när vi såg män som hatar kvinnor.... Som inte alls är särskilld hemsk... Nu ska vi iaf se en annan av de tre filmer han hittade. I love you Phillip Morris....


Ett inlägg om sömnen.


Han bara sover min plutt. Jag minns när jag vaggade omkring med min brutalstora mage, "varje" småbarnsförälder eller kompisar till nån med småbarn tittade på Johan med sorg i blick och sa "Ojojoj, ni kommer aldrig få sova när den där kommit ut! Passa på å sov nu!". Jag såg Johan frysa till is. Han ville väl bara gräva ner sig nånstanns, han ville nog stanna tiden! Herregud! INGEN SÖMN! (För er som inte känner Johan så kan jag berätta att han ALLTID kan lägga sig o somna, han älskar att sova, han sover i dygn om inget väcker honom och sen kan han sova i tre dygn till efter han ätit... Om han får välja aktivitet så är det typ att sova)

För mig skulle det inte bli någon skillnad verkade det som, jag sov ju knappt. Vaknade och gick upp för att kissa, somnade, vaknade av att jag ville vända mig men inte kunde osv osv osv. Plutten kom tillslut och vad hände? Joo, Johan fick åka hem från BB (mansförbud från kl 22, idiotiskt!!) och han fick SOVA den natten. Efter han firat ensam på balkongen med en champagneflaska sov han nog ganska gott. JAG fick ringa och väcka honom för han hade självklart inte ställt någon klocka, eller så hade han stängt av den i sömnen. Själv fick jag inte sova, Frans kräktes fostervatten hela natten och jag var så rädd att han skulle kvävas av det så varje gång han hostade till var jag där och vände honom till sidan och klappade lite på ryggen så allt skulle komma ut lättare. Varje litet knyst han gjorde så var jag där och plockade upp honom, ammade honom, gosade med honom, hjälpte till med kräkningen osv osv osv. Sammanlagt fick jag kanske tre timmars sömn.

Vi kom hem från BB, Johan vaknade inte av att Frans ville ha mat på natten. Han vaknade dock av att jag drog upp honom för jag trodde att han låg på vår lilla hjälplöse son! Men annars så sov han tills jag igen sparkade upp honom. Varje morgon av de tio första dagarna med Fransen. Han kan inte hjälpa det, han är kroniskt trött. Vi kan knappt ligga i sängen och prata, för då blir han så trött. Han säger att det är för att sängen är så skön... pyttsan!

Så jag ska bara säga till er alla som sitter hemma med stora tjocka magar och en orolig själ... Det är inte alla som får en pigg bebis eller skrikig för den delen. Min är inte speciellt pigg. Om han är pigg så blir han trött efter 1-3 timmars aktivitet, så sover han 1-3 timmar... På natten vaknar han då o då men då är det bara att amma eller stoppa in tutten så somnar han om. Vi har knappt hört ett riktigt gråt från Frans, aldrig sett några tårar än. Eller jo, två tårar har jag sett men det var då han låg nöjd och åt. Så var inte så rädd, få inte ångest. Det kanske inte händer dig, de flesta barn jag har hört om/träffat gråter inte hela nätterna, man får oftast sova. Sen finns det tyvärr bebisar som har ont i magen och därför inte kan komma till ro, men det får man ta då. Jag kan säga att jag tror inte att jag skulle palla det... Jag är väldigt impad av föräldrar som klarat av att fortfarande vara människa efter sömnlösa nätter och dagar. Inte bara för sömnen, det kan jag klara mig utan... men det måste ju vara psykiskt påfrestande att inte kunna göra någonting för att få bort knipet. Jag tror att alla föräldrar med barn som har kolik verkligen har provat ALLT! Impad är jag!
Själv har jag det så slappt (hittills!!) med en bebis som är snäll, gnäller då han är trött o hungrig, sover mycket och bra... och som dessutom är söt som socker!

Frans the vänder.

Hej på er!
Skulle ta kort på Frans i morse o skicka till min kära mor, det var i princip skitsvårt att ta ett kort där han låg på mage, han vänder sig ju hela tiden! Det här är typ bilden jag hann ta. Blunder...



Pyjamasen fick han av Johans moster Ulla!

Joel o Michella - gifta!

I lördags åkte vi till Ava, det var dags för bröllop!
 
Före                             Efter


Michelle Dinewald och Joel Dunkels skulle efter ca 10 år gifta sig! 
 
Själva vigseln ägde rum på stranden nedanför stugan (som var mer som ett hus! Otroligt fint ställe, helt egen strand av den finaste sanden) När vigseln var klar fick man en välkomstdrink och minglade lite. Runt den tiden kom Johan, han hade spelat match. Gjort två assist (2-0) och gick av plan för att göra sig i ordning. Pang, matchen slutade 2-2...
     
Efter ceremonin gick vi till bords, där satt vi med otroligt trevliga människor, tyvärr så är Johan värdelös på att komma ihåg att ta kort så det enda bilderna från min sida bordet var på mig (Johan tog ETT kort) och min bordskamrat på höger sida som hetter Teres. Vädigt roligt att prata med henne, hon har två tvillingpojkar och hennes förlossning var väldigt traumatisk och jag tror aldrig jag skulle palla det själv. Bredvid Teres satt Jonte som är tillsammans med Camilla, har varit på många fester tillsammans när vi gick gymnasiet. Marc satt bredvid Johan och han försökte förklara alla hans projekt som jag inte håller koll på, vi kom fram till att han inte heller hade så stor koll :) Bredvid Marc satt Camilla, vi gick på samma gymnasium och jag fick åka tillsammans med hon och Jonte till bröllopet. Bredvid Johan satt en tjej som heter Elin, hon är väl lite av en idol till Johan :) Hon sjunger i bombettes (om jag fattat det rätt) och Johan fick äntligen fråga henne allt han någonsin velat veta. Typ "får jag chans på dig?". Mitt emot henne och på min vänstra sida satt hennes pojkvän Patrik som (om jag fattat det rätt) spelar i Joels band Industri Royal. Väldigt VÄLDIGT god mat, FANTASTISKA tal och TREVLIGA bordsgrannar. Otroligt bra ordnat!
    
Efter maten öppnade baren, mer behöver jag inte säga. Förutom att ryktet gick... Det var borgerligt att bära kostym. Simon (bestman) blev transformerad till en chippendale (eller hur det stavas) och gav oss en show. Några akrobatiska hopp också.

 
Vi bodde på en camping som hade den sämsta servicen någonsin. Vi (bröllopsgästerna) hade bokat upp alla stugorna, men dom hade inte förberett sig på det. Klockan tio gick jag och Johan för att köpa frukost, där ute träffade vi Sofia och hennes stugfolk, dom hade i princip fått gulla och BE för att dom som jobbade i kiosken/restaurangen skulle göra mackor åt dem, eftersom dom inte öppnade grillen förrän kl 12. "ni måste ju förstå att vi inte kan göra hur många mackor som helst" var ungefär den kommentaren de fick. TYVÄRR så var vi för hungriga för att åka därifrån utan mat, så vi väntade duktigt till att klockan blev tolv. Tillsammans med alla andra som var vrålhungriga, så istället för att starta grillen klockan 10 då de första ville ha burgare så fick alla vänta och komma tillbaka klockan 12, så dom fick göra allt på en gång ist för pö om pö. Dom tog de första fem i kön, gick och gjorde deras mat. Lät resten vänta och gjorde sen de andra fems mat osv osv osv. ist för att en stod i kassan och den andra gjorde mat. idioter. Men mat fick vi iaf tillslut.    
   

Efter maten åkte vi tillbaks till festplatsen där det redan var riktigt fint städat, tältet hade dock blåst in i skogen på morgonen och hur det gick till kan jag inte fatta! Vi tackade för oss och fick ett morgonkort av brudparet!
Jag tror på dom :)

Kort och gott, ett väldigt lyckat bröllop! All lycka önskar jag dem!

3 månader och ska få en pappa.

Idag blir vår underbara lilla ögonfrans 3 månader!
Det ska vi fira genom att ge honom en pappa på papper! Idag blir Johan pappa på riktigt, inte bara fysiskt utan han kommer stå som Frans pappa för alltid nu, på papper... Inte för att det gör honom till pappa. Det kan egentligen vara vem som helst som följer med idag och skriver sig som pappa, dom har ju ingen koll. Anledningen till att man måste skriva på att man är pappa till barnet är för att vi inte är gifta. Som om gifta inte skulle kunna bli med barn av någon annan än den man är gift med... Nää sånt existerar ju inte.

"Många fäder och barn lever ett helt liv i tron att de är släkt - trots att de inte är det. Hur många som lever med en annan mans barn, respektive en annan far än den biologiska, vet man inte.
Men vissa hävdar att det är så många som tio procent.
– Den siffran tror jag är betydligt överdriven. Det finns inga vetenskapliga undersökningar. Men av egen erfarenhet skulle jag gissa på att det handlar om ungefär två procent, säger Bertil Lindblom till Metro.

Lågt räknat skulle det betyda att minst 100 000 svenskar kan ha en annan far än de tror sig, skriver Metro."

Jag vet en person som trodde att han var pappa till sin frus barn, tji fick han. Han trodde att han hade tre biologiska barn... Han hade egentligen inget. Snopet. Men man behöver inte vara biologisk pappa för att vara pappa. Många barn skulle klara sig bättre utan sin bio-pappa (och mamma). En pappa är inte svårt att bli, det kan nästan vem som helst. Det riktiga jobbet är ju att vara en pappa, det klara inte vem som helst. Själv har jag världens bästa pappa.


Kommer

Jag kommer att skriva mer om det här senare, nu ska jag leka med Fransen!


Inte Frans Jäger, utan Frans Räääger!

  

Min lilla sötrumpa!

Pumpipump!

Nu när Frans har börjat sova 7 timmar (skulle säkert sovit längre om jag inte väckte honom pga ballongerna) så har ju mina bröst tagit smällen...



En flaska per bröst... Gissa vilken flaska jag pumpade efter Frans redan hade käkat :)

Got milk?

Haha! Jag har just ammat Frans... Han hamnade i matkoma! Jag var tvungen att lägga upp det här :)





Där lämnade jag honom och nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och städa upp lite!

Less

Jag hade tänkt städa mer nu... Men herregud va less jag är. Vill inte lyfta ett finger. Det är inte mycket som behöver göras men jag kräks av lesshet och jag är trött. Funderar på att krypa till kojs med Fransen en stund.

Jag är så sjukt less på Johans fotboll nu, som nu t.ex.. nu är han på träning, jag och Frans är hemma... Han kommer hem halv åtta. Då ska vi äta middag, eller börja med middagen om jag inte orkar laga. Sen måste han isäng tidigt för han har match dagen efter. Sen måste han upp tidigt - för han har match. Han åker till vallen 1.5 timmar innan matchen börjar, han spelar match i 2 timmar, han kommer hem en timma efter matchen. Då är han trött. Sen om matchen är på en söndag så har han träning på måndagen, och resten av veckan. Förut hade de ledigt dagen innan match iaf... inte nu längre. Han är borta mellan 17-20 varje dag i princip. Så jag BER er i UFC, KÄMPA UPP TILL SUPERETTAN NUUUU!!! Så det kanske blir bättre träningstider, lite mer pengar så han iaf kan vara hemma mer på dagen så vi kan äta middag tillsammans. Snälla snälla snälla... Det skulle verkligen vara guld. Nu när han varit hemma på semester så har jag vant mig lite med att ha honom hemma, det är skönt med lite "avlastning", så man kan duscha längre än 4 minuter. Så man kan laga mat eller leka med Frans utan att måsta göra annat samtidigt. Skit fotboll!

Nu vaknade Frans. Pusskalaaas!

Mitt lilla C

Någon som vet om man kan maila försäkringskassan? Jag har ju inga pengar på telefonen och när Johan kommer hem så är det oftast försent att ringa...

Fransen vaknade inatt av att Johan sparkade in i fönsterbrädan, HÅRT.... Jag vaknade också. Johan småskrek fula ord och jag försökte påminna honom om att andas... lite profylax ni vet. Frans vaknade som sagt och jag kollade på klockan, jag hade ammat 2 timmar tidigare och jag var så sjukt trött. Jag gav honom tutten ist för att amma... Han slocknade på en gång... Så himla skönt :)

Nu ligger Frans och fiser på golvet... Han har rullat till rygg två gånger redan. Sen så kan det komma en rap eller två när han ligger på mage... All luft verkar pressas ur honom när han ligger där som ett C :) Lika roligt varje gång. Det låter som en hel karl...!

hatar

Jag HATAR att inte ha pengar på telefonen. Hatar att inte ha pengar.

Plutten gör sig illa.

Vi steg upp jag o Frans. Han fick ny blöja och han skrattade och var så glad. Jag la honom på mage och ställde gymmet framför. Där låg han som ett C. Dvs huvudet uppåt, ryggen som en krok och benen uppåt. Jag tömde diskmaskinen och tittade just åt Frans håll då jag såg att "Oj, nu tippar han över... och skallen kommer inte att hamna på täcket han ligger på..." DUNK lät det.... en chockad Frans... sen kom underläppen fram och darrade. Ett förskräckt gråt kom och han var så söt. Han förstod ingenting stackarn! Tur jag förstod och tog upp honom för att trösta lillstackarn! Direkt jag skulle lägga ned honom efter han blivit glad igen så kom läppen fram... Min lilla plutt!


Men tyst då unge!!!



Men det är som vanligt inte min unge :) Han ligger här i sängen och är så nöjd!


Han började dock tokspärra direkt jag tog fram kameran! :)


lördagkväll

I natt sover vi ensamma i lägenheten. Pappa Lason är på bortamatch och sover därför över i stockholm. Dom är ute med laget "på nån beige krog" och firar förlusten eller nått. Kan ju dom göra. Jag och Frans har käkat kinamat på Jocke och Elviras balle. Utsikt över umeälven. 8 våningar upp - svindel!




Min Ögonfrans

Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg
De är måndag snart
Men jag lever för ikväll


just i detta nu ;)

Nu Lisa!!

Jag fick ett tips från Angelica på en sida med söta dreggellappar... Jag vill typ ha alla! Frans har börjat dreggla så sjukt mycket och igår var hela hans tröja blöt, så det blev blöjläge för honom. Här är sidan. Om nån har lust att köpa present nångång (typ jul) så önskar Frans sig någon av dessa:


OBS! Inget tiggeri, bara tips! Hittar ni andra fina dräggellappar som är fina så får ni tipsa mig :)

RSS 2.0