magsjuka...

Igår spenderade vi dagen på ersbodacupen, Johans lag vann alla matcher och jag mådde så sjukt illa... Vi kom äntligen hem vid halv åtta åtta och jag slocknade på soffan. Vaknade av att jag var tvungen att spy. Johan var på toa med Frans och bytte blöja... "Johan jag måste spy nu!" skrek jag och störtade in, lukten av vad som var i blöjan gjorde att jag spydde på en gång. Det var inte lite spya heller! Efter det var gjort så somnade jag på soffan igen, blev väckt av Johan som typ gick dubbelvikt.... Han hade sjukt ont i magen. Vi somnade båda två och mellan 12 och fem så sprang Johan upp varje timma för att kräkas. Jag kom lindrigt undan kan man säga! Men jag har inte mått bra idag, är sjukt trött och slö! Mår dock mycket bättre än igår! Johan känns också rätt okej. Jag tycker synd om Frans som måste stå ut med två tråkiga föräldrar som inte alls har lust att göra annat än ligga i soffan och krya på sig...

Näe, usch för magsjuka.
Hoppas bara Frans klarar sig! Han är dock världens snorigaste!!

2a bilden: En bild på dig själv.

Det här var i januari 2009, jag och Lisa bodde ihop på Liljansberget och vi skulle flyttstäda...! Mitt i allt så bestämmer vi oss för att mysa med vindruvor, vin och nötter. Vi ska på rött. Johan ringer och jag sitter i telefonen med han. Stört nykär.

Ser ut som 40 år i ansiktet... fresh!

Film: Frans vs citron (jag var superförkyld)

Äter citron för första gången!

Inte en min... tråkigt...!

Men tillslut kom den!:

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Har egentligen många olika jag kan visa bild på, en jag umgås med varje dag är ju min älskade Frans! En annan jag ser nästan varje dag (förutom då jag är på resande fot eller han) är ju såklart Johan. Sen har jag två tjejer som jag försöker spendera så mycket tid med som möjligt. Men det är svårt för det är ju jobb och plugg och barn emellan. Sen så träffar jag ju systrarna rätt så ofta dom med! Men... Jag tror jag gör såhär:

Det är ju trots allt dessa två gull som jag umgås mest med!

30 bilder

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22a bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Barnvakt?

Imorgon hade jag och Johan tänkt oss försöka gå på bio och kanske på en pub... Nån som vill va med Frans?
Ida? Malin?

Frans ligger på balkongen och sover, hoppas att han sover till 16.00! Hade tänkt baka bullar medan han sov men det går dåligt för vi har inte nog med smör. Skit också!

Kräks!

Läste just i en tråd på familjeliv om hur underbara deras män var... Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka och tänka... Det männen gjorde var typ "Han städar och diskar för jag får inte för läkarna!" "Han masserar mina fötter varje kväll - på eget initiativ!!" (hon var höggravid) "Han följer med på varje barnmorskebesök och kontroller!" (även hon gravid)... Jahapp.... Så bra då, att era män är underbara av den anledningen att dom gör som dom SKA. Jag skulle nog blir skitsur om inte Johan diskade och städade om jag var förbjuden av läkarna.... Jag skulle bli ännu surare om jag själv (och han) hade synen att han hjälpte MIG, vilket han inte gör utan han hjälper isf OSS. Johan missade inte ett endaste BMbesök... Jo, ett men det berodde på att det var ett hälsosamtal där pappan inte skulle vara med. Masserade mina fötter gjorde han varje kväll, dom var ju uppsvullna som ballonger. Nån skrev att hennes man hjälpte henne klippa sina tånaglar för hon inte nådde ner, det skulle nog alla partners göra för sin gravida flickvän/sambo/fru. Näe, jag blev bara irriterad över den tråden. Dom som berömmer sina män över självklara saker... "Åh min man är så duktig, han viker tvätten som jag tvättat..." "han lagar mat en dag i veckan, sååååå duktig!" Med mera med mera...

Ni får tycka annorlunda om ni vill, men jag tyckte det var löjligt!

För ett år sedan...


För ett år sedan såg jag ut sådär, sådär ser jag typ ut nu också.
Jag ser ut att vara i veckan 24 alltså... Mycket kul.
Det är därför jag och Johan ska på gymmet och löpa. Nurumagenskaruförsvinna!

min finaste!

Idag blev Frans 8 månader... Svisch säger det bara!!
Det har han firat genom att sova hela natten, sovit två långa tupplurer och käkat duktigt!
Min lilla kille ville dock aldrig att dagen skulle ta slut, så han kämpade en timma med att inte somna. Smådrygt för en mamma som har sin sambo på sen träning plus en hungrig mage... Men det gick.

Söndag

Har just satt mig i soffan för att avnjuta ett avsnitt av solsidan! Missade dock första 8 minutrarna...
Jag har haft en himla bra dag! Mamma kom och jag fick lite smått gjort! Sydde om tre bodys till tröjor. Sen så sydde mamma klart byxorna till Frans som ni ser på bilden! Sjukt söta! En liten lurvig kanin på rumpen!
 

Efter systunden så åkte vi upp till min morbror på kalas!
Efter kalaset åkte vi (jag mamma o Frans) upp på Carlslid och käkade gomiddag!
Johan ringde och berättade att dom hade vunnit alla matcher uppe i Luleå och då BLIR DET STOCKHOLM OCH HOTELL NÄSTA HELG!! WOHOOO! Eller....? Johan hade nämligen hört fel... Det är i BOLLNÄS.... Whaat? Ja, gud va kul... En hotellnatt i Bollnäs, testa på deras uteliv lite... Nån som vet nått??
 
Frans fick testa farbror och farfars nya skoter :)

Sen så ska pappa Johan få en bild också:

Han säger "Pappa, jag saknar dig!!"
Här Johan får du även en film, jag saknar dig också, inte bara Frans som saknar dig. Saknar du oss? :)

ba en liten inflikning!

Today i zumbade! Wohoo! Småknepigt men roligt! Johan gjorde ett riktigt bra jobb :)

Imorgon kommer min älskade mammaaaa!! Hon ska va med Frans hela dagen för jag ska fortsätta städa. För städa är det vi gjort idag! Nu är julen borta, känns himla skönt! Imorn kväll ska jag även till Johans pappa på middag! Skönt att slippa hitta på nått själv! Sen så slipper man äta ensam också! Johan ska ju till luleå imorn och spela SM-nånting i futsal! Hoppas dom vinner för då kanske vi ska ner till stockholm och bo på hotell och gå på lokal med laget! (bara lösa planer än så länge dock). Hoppas hoppas!

Nu ska jag fortsätta städa, har tusen saker att göra! :(

tårade ögon.

Det blev ingen träning idag, det blev en vilodag ist. Vi gick på FK och sen gick vi på stan och trallade. Jag fick mig ett par träningsbyxor, två tränings t-shirts och en tröja på rea. Frans fick ett par brallor och en tischa av Larsson.
Kvinnan på FK fick tårar i ögonen och sa "men det var det sötaste på läääänge!! En sån där kan man nog pussa sönder!" när hon såg Frans.... :) Jag höll bara med såklart!

Nu har jag ockuperat tvättstugan medan Johan var på träning, passade på att slänga in tvätt medan Ida och Malin (syrrorna) var förbi. Det blir städning hela helgen, sen ska jag sy om massa bodys till tröjor - för jag tycker det är bättre med tröjor nu när han mest står!


Familjen Henfridsson Larsson hos svärmor/mamma/farmor

Nu blir det myskväll!! Johan har köpt nötter och popcorn och massa ramlösa! Mmmm!!!
Sen ska vi klänga på varann till Dexter, det är så sjukt spännande och Johan blir nästan mörkrädd.
Då är det tur att han har en lugn och trygg inlandsbo vid sin sida :)

Puss o god natt!

Tack!

Tack för alla musiktips!:) Nu ska jag lyssna igenom och förmodligen sno några låtar!

Johan är pappaledig idag som vanligt. Vi ska käka frukost/lunch nu och sen ska vi iväg på försäkringskassan och göra så jag inte tar ut några dagar alls. Sen ska vi också göra så att Johan ska få alla mina dagar som är kvar. Så han också kan va hemma ett år. Vi ska alltså utnyttja det här så mycket vi kan. Mina dagar ger ju knappt nånting... typ 180 spänn per dag. Ska jag va ärlig så vet jag inte hur mycket jag har i SGI... Men hur som helst så får Johan ut bra mycket mer. Sjukt mycket mer. Så det är lika bra att inte ta ut mina dagar, för dom ger ändå inget i plånboken. Medan Johan får ut lika mycket, om inte mer, om han tar ut 5 dagar som jag får på en heltidslön. Vi vet att vi kan spara dagarna och att det är skitbra, men vi vill att båda vi ska va hemma tills Frans är två år och då får man ta det helt enkelt... om vi har tur så kommer det kaaaanske vara kvar några dagar när han är två år. (Ni som inte förstår - Fram till att barnet är 1 år får man ta ut hur lite dagar man vill, när barnet fyllt ett år måste man av nån korkad anledning ta ut 5 dagar i veckan.... Man har 240 dagar var, alltså 480 dagar sammanlagt som man får göra typ vad man vill med. Man måste ta ut 60 dagar var, sen får man ge bort sina dagar till varandra... Oftast tar mamman pappans dagar så hon får stanna hemma längre, så det förblir sjukt ojämställt... jaja, det är en annan diskussion)

På kvällarna brukar vi ge Frans ersättning när han ska sova. Han har kunnat äta väldigt mycket. Vi ger alltid 240-260 ml, men han brukar vilja ha mer... Så ibland slutar det med 300+... Men han vaknar halv 6 och äter hur mycket som helst igen. Igår däremot så gav vi honom middag vid fem, gröt vid sju och ersättning vid halv nio. Han åt bara 100 ml ungefär, sov sedan från 21.00 (han hade problem att somna) till halv åtta och åt bara 100 ml då också. Sov sen mellan 9.00 - 11.00... Rätt lyckat tycker jag! Sen fick han frulle vid 11...!

Nu ska vi som sagt till FK och sen ska vi upp på IKSU och köra lite överkropp....! Imorn ska vi köra Zumba... Jag, JOHAN och Lisa! Kommer nog bli kul!


Lite musik.... :)

Nu kommer säkert ni skratta, men jag ska dela med mig lite av vad jag har i lurarna när jag "springer".
Den första låten har jag för att den påminner så himla mycket om när jag bodde uppe på mariehem med min dåvarande pojkvän och två till killar. Dom här killarna kommer ifrån Malå, ett litet samhälle som ligger i lappland (västerbotten enligt dom dock...) där uppe bor det iaf kvar en kille som heter Jens. Jens älskar techno. Han brukade ladda hem technolåtar när han var på besök, oftast föll de inte mig i smaken men den här har som fastnat. Jag i min tur har smittat av mig på syrrorna... Dom diggar också, men jag har tagit den här låten mest för att den får mig på så sjukt bra humör. (bäst med hög volym)


Den andra låten är i samma genre. Men den här gången är det min älskade vän Lisa som har fått mig att gilla den... Det är hennes låt och hon har en egen dans till den. Den såg jag mycket av när vi bodde på Liljansberget tillsammans! Lite av en pekfingerdans korsad med pontare... Då fattar ni! :) Jag har valt den också för att den gör mig peppad! (bäst med hög volym)



Den tredje låten är en låt som syrran bad mig fixa hem, har knappt hört den men när hon sen förklarade att man var TVUNGEN att gå/springa i samma takt som det är i början så började jag gilla den mer. Alltså en blandning av hur han sjunger och själva takten i låten... En utmaning med andra ord. (bäst med hög volym)



Så, nu har jag delat med mig... Vilken är din favoritträningslåt?

bilder från dagen

Lite bilder från idag, tyvärr så verkar det vara en dålig kamera på telefonen. Men hellre det än ingen!

På gymmet, efter löpträningen blev det babylyft.

Fransbiten efter träningen, han var trööött! Nu försöker Johan väcka honom, det går sådär...!

ga-ga ola-laa

Ökade på träningen idag, gick på 6.5 km/h i en minut och sprang 10 km/h i en minut och efter den minuten sprang jag på 9 km/h i en minut och sen tillbaks på 6.5 km/h.... Kan säga att det blev svinjobbigt att gå från 10 km/h till 9!! Skulle hellre springa två hela minuter på 10 km/h ist!
Men 20 minuter klarade jag, idag fick jag bara liiiite mjälthugg! Igår var det hemskt. Mne idag cyklade vi först i 6 minuter och sen gick jag i rask takt i 11 minuter - sen var ett löpband man kan ställa in intervallerna på ledigt. Då hoppade jag av det kassa!

Jag måste bara fråga er som har barn, sover ni bättre när ert barn sover i sängen med er eller ej?
Jag och Johan (och Frans skulle jag tro) sover så sjukt dåligt när Frans ligger mellan oss. Han sparkas och maras och ålar omkring hela hela tiden! Ligger inte stilla en minut tror jag!

Tummen upp!

God morgon damer och herrar!!
Tänkte bara snabbt berätta för er hur det gick igår, det gick skitbra! Så idag funderar jag på att ge mig själv en liten utmaning... Alltså hoppa direkt på tvåan. För igår när jag "sprang" skulle jag lätt kunnat fortsätta 10 minuter till men jag ides inte. Plus lite tidspress, vi hade bara en viss tid på IKSU för Johans lag skulle upp och träna kl 17.30 och jag är inte den som vågar stå framför hans lag och springa... Plus att vi hade barnvakt till 18 och att det tog 45 minuter att ta sig upp... Krångligt förstår jag, men ni behöver inte förstå.
Så idag ska jag och Johan iväg och köra ett pass. Frans ska också med men han ska få sova där uppe hade vi tänkt. Han vaknade nu så det blir bra för vi ska upp kl 10.30.

Nu ska jag äta frukost, Frans med. Han ska få gröt. Jag ska få turkisk yoghurt med hallon. Mmmmm!!!
Sen ska jag kanske ta kort med "min" nya mobil som jag fick låna av Johans pappa! Supersnällt! Den är lite avancerad för mig... men jag lär mig :)

TACK Tina för dina löpartips!!

Go go go!!

Första löppasset idag, undra hur det kommer att gå! Jag är dock nyfrisk från min förkylning, fast inte enligt Lisa... Hos henne är jag fortfarande förkyld. Vi får väl se om jag klarar att löpa eller ej, alltid skönt att ha nått att skylla på om det skulle va obeskrivligt jobbigt!

Jag har kollat runt lite, Johan har visat mig hur jag ska göra... Intervaller börjar jag med. Det här hade jag tänkt:

1. 1 min gå/ 1 min springa = 10 min springa
2. 1 min gå/ 2 min springa= 12 min springa
3. 1 min gå/ 3 min springa= 15 min springa
4. 1 min gå/ 4 min springa
5. 1min gå/ 5 min springa

Tänk nu på att jag aldrig har löpt nån gång i hela mitt liv. Jag har aldrig tyckt att det är roligt, kommer nog inte göra det nu heller. Men det är en annan sak om man ger det en chans. Jag slutar direkt jag tycker det är tråkigt och jobbigt. Jag börjar alltså på 1. genom att gå en minut och springa en minut och jag gör det tre fyra dagar innan jag kör på tvåan. Alla "löppass" är 20 minuter långa.

Jag har laddat med en sinnessjukt bra lista, med musik alltså. Kanske inte dom bästa låtarna men det är rätt mycket "internt" så det blir kul. Kommer springa omkring med ett flin på läpparna... Hoppas jag :)

jag drömmer mig bort...

Ikväll har jag suttit och drömt mig bort, jag vill iväg. Jag vill resa. Själv, jag skulle gärna resa med Johan och Frans också. Men själv hade nog varit bäst. Jag skulle vilja åka iväg till SanFran eller nått... Börja nu med att sätta på den här låten och
sen så kan ni drömma er iväg med mig.




Bo i eller nära ett sånt här mysigt hus. Jag Frans och Johan, helt plötsligt ändrade jag mig från att åka själv till att vi alla tre skulle bo där :) Mysigt hade det varit. Vi skulle ha vunnit massa pengar och på dagarna kunde vi bara gå omkring och hitta på saker. Spela fotboll i en park, rida (inte Johan då, han är allergisk...), bada, sola, läsa böcker eller träna yoga i en park, leka med hink och spade på stranden, gå i butiker, klippa sig hos amerikanska frisörer och få en riktigt ful amerikansk frilla...

Gå upp för långa hemska backar, så man lovar sig själv att alltid gå nedför i fortsättningen...

Sen när det är kväll så går vi omkring och tittar på hur fint det är, och förmodligen så kommer vi även prata om allt som vi saknar med sverige... Vi har ju trots allt mycket... :)

13.5

Det är så långe Frans nu har sovit... Jag somnade 00.35 och klockan var 9.00 när jag slog upp mina gönaktiga. Jag vågade inte gå och kolla... Han kanske var död!! Men det var han inte, Johan kom tillbaks med det glädjande beskedet.

Idag har jag inte planer tror jag, Johan har tusen saker han ska göra. Jag skulle så gärna åka upp på IKSU och träna lite, men det är ingen bra idé när man är sjuklig.

Frans har fått tillbaks sin aptit! Vid jul var den lite på turné men nu är den här igen, himla skönt! Han äter och visar att han vill ha mer. Han ÄLSKAR frukt, speciellt mango och kiwi. Där måste man va snabb. Var på Maxi och köpte tre mango för... lite pengar, minns inte! Den ena åt jag, den andra åt Johan och den tredje gjorde jag puré av och Frans fick suga på kärnan, den var lite hal :) Men den var god verkade det som.

IDAG:
- Maxi - köpa mer frukt o grönt (mango, kiwi, avokado)
- Media Markt - Köpa minneskort till vår FILMKAMERA (!!!!!) som vi fick av min pappa i julklapp!!
- Media Markt - Kanske köpa införare så man kan föra över bilder igen, bloggen blir så tråkig när man bara har massa text!
- Planera veckans måltider... Måste veta innan jag blir hungrig... Annars blir det kaos med viktnedgång :)

Om 15 minuter har han sovit 14 timmar....


min kisse

Så drygt att vara sjuk, men idag begav jag mig ut på stan ändå. Jag orkade inte vara hemma, Johan och Frans hängde med såklart! Det blev shopping till Fransen som har börjat växa ur alla kläder! Hittade kläder på polarn och pyret på REA. Jag har börjat digga tröjor nu, inte bodys... Det är lättare att kolla om det är nått i blöjan nu, Frans står ju nästan bara nu så tröjan åker inte upp och är oskön.

Träffade Katten som numera är personalchef (stämmer det?) på Flash, himla kul att hon har tagit sig upp till Umeå igen!! :)

Katta o jag förra sommaren! (alltså -09)

Bugaboo Cameleon plus sjukdom....

Fick en fråga om jag är nöjd med vår bugaboo (vår vagn). Jag är så sjukt nöjd. Speciellt när man har sommarhjulen på! Då är den så smidig och verkligen en fröjd att köra! På vintern så byter man hjulen och då blir den lite stum och väldigt jobbig innan man blir van. Men jag tycker det är så bra att det finns vinterhjul man kan sätta dit själv om det skulle behövas. Många sätter aldrig dit dem, dom vänder på styret istället så de små hjulen hamnar bak, men det funkade inte för oss.... Det var jättekrångligt! Men jag är supernöjd, fast jag tycker också att varukorgen gärna skulle vara lättare att komma åt, men det får man ta. Det som är i blir inte blött iaf!
Jag tycker också att deras regnskydd är värdelöst, myggnätet fick vi inte med eftersom hon vi köpte det av tyckte att det var så dåligt så hon hade köpt ett brio-nät ist. Vi köpte ett trulsa-regnskydd.


Jag däremot har blivit sjuk, somnade igår med jobbig hals, vaknade halv sju av att Johan åkte och att Frans vaknade... Har inte kunnat somna om pga halsen... Hela huvudet är tjockt och ögonen vill bara falla igen! Känns väldigt jobbigt!! Det får mig ändå att bli glad över att vi inte tog en träningsfri dag igår, vi drog på gymmet än fast vi hade tänkt ta en träningsfri dag. Jag hade ju tänkt gå på prommis med Hanna o Jack idag plus träna Jennys spinningpass... :( Jag har faktiskt varit sjukt peppad på det!!


Nuuuu ni!

NU! Nu har det startat på riktigt. Nu ska mina 8 överflödiga kilon bort. Jag har dock inte vägt mig sen julen men jag misstänker att alla tre kilon jag gick ner med hjälp av magsjuka nu är tillbaka. Så jag chansar på att det är åtta kilo jag ska gå ner. I går blev det en sådär dag, man kan ju inte tokbörja, eller hur? :) Men ca en och en halv timmas prommis med fröken Starälv gicks då. Mycket trevligt.

Idag så har jag knappt gått nått alls, gick till Gockan (moster) och hon bor nere på stan så det tog kanske 10 minuter en kvart (hur många läste den meningen med brytning??). Turkisk yoghurt med hallon till frulle, tacosfärs med grönsaker till lunch och nu till middag blir det lax i brallan (Haricoverts, coctailtomater, pesto, gröna ärtor och lax på det och in i ugnen och vips är det klart). Jag och Johan åkte och tränade på IKSU. Nu kommer jag bli så sjukt snygg, det blir bättre o bättre dag för daaag. Vi tränade lite ben, biceps och sida mage. Imorn ska vi dit igen och då ska Fransen med, om han är frisk vill säga! Han har varit varm idag och haft hosta... Vi tog tempen (örontemp) och den visade 36.5 och 37.5.... Så jag vet inte om jag kan lita på den... Sen så har han strejkat med maten. Förutom i morse då han fick havregrynsgröt (plus hirsflingor och paltbröd) med hallon i. Det åt han med god aptit, samma sak med avokadon... Tror han har problem med konsistensen på min hemmagjorda mat... Kanske ska mixa lite extra?

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha bort allt fett från kroppen, tänk om det funkade så :)

Bilder från sandros!

Som jag sagt så är införingssladden från kameran till datorn trasig så jag kan inte bjuda på några nya bilder... Men innan jul så tog jag kort på korten vi tog på Sandro. Inte direkt bra kort men man ser ju iaf vad de föreställer.

 


Idag har jag varit hos min moster Gockan, min mamma o mormor var också där. Senare så ska jag och Johan träna på IKSU och vi ska hälsa på Arnt på sjukan. Det är vår dag. Jag tror också att vi ska tvätta ikväll. Så det inte blir så himla mycket på en gång! Vad ska ni göra idag?

PANG!

Tillbaka i umeå, så himla skönt att sova i sin egna säng... sin SKÖNA säng. Den i hällnäs är inget att hänga i gran direkt. Jag har diskat upp alla redskap till min kitchen aid och nu väntar den bara på att få användas! Först måste ingredienser inhandlas! Tror jag ska baka bullar... men då är ju frågan: Var ska jag rymma alla? Min frys är full av barnmat... Nån som vill ha bullar? Ja bjuu!!

Frans förr ordentligt i dag, aj aj aj!! Han stod upp och hade så roligt (han har blivit så stabil så man är inte lika hönsig längre... tyvärr!) vid lådorna medan jag stekte en omelett. Plötsligt glömmer han av sig och släpper taget och faller mot golvet och i fallet vänder han sig från rygg till mage/sida så han slår i pannan/ögonbrynet i golvet. All tyngd hamnar där. Man ser att det är en riktigt hård smäll! Han gallskriker (bra tecken hinner jag tänka) och jag tar upp han fort som attan när jag ser att det spruckit kärl innanför huden och det blir bara mer och mer (inte så mycket dock!) och det går snabbt! Jag blir nervös och börjar känna om bulan är rund (ofarlig) eller avlång (farlig - tecken på skallfraktur) - helt ärligt så vet jag inte! Jag tycker den känns lite avlång men den ser rätt rund ut. Frans slutar gråta men vill gärna vara nära. Han får vara i mitt knä och jag tänker att "skit också, han ska ju sova nu!! Inte så bra om det nu är en hjänskakning eller liknande....!" Men Frans blir sig själv snabbt, inte så ledsen alltså... Jag får ha koll på honom. Jag lägger honom i vagnen och han pjollrar på för sig själv och tillslut somnar han av sig själv. Jag har kikat till honom tusen gånger och allt ser bra ut! Nu vaknade han när Johan kom hem. Skönt...!

Förresten så börjar mitt nya liv idag. Hanna ska bli smal.

RSS 2.0