Vagnhistorian.....

Kul med alla kommentarer :)

Nu är det iallafall så att vi faktiskt åkte och köpte en vagn ikväll... Japp, precis vad vi gjorde. Vi hittade en vagn på blocket i tisdags som vi ringde på och bestämde att vi skulle titta på ikväll. De ringde Johan dagen efter och sa att en annan skulle komma och titta på den igår så jag tappade hoppet. Tänkte att jaha, inget ska då vara enkelt. Blev taggade av era kommentarer om att det inte behövs syskonvagn, men dom meddelade att vagnen fanns kvar och vi drog dit. Jag blev väldigt glatt överraskad och vi bestämde oss för att köpa den, varför inte tänkte vi. Nu är det bara att använda den :) Den rymdes till och med i vår lilla bil!


Så ser den ut, den slutade tillverkas 2010 tror jag och nu finns den bara med svängbara hjul där framme, vilket vi inte vill ha. Nu har vi vår lilla bugga och denna. Jag är nöjd måste jag säga! Fast vi ska nog sälja buggan...

Idag har vi även köpt en ny bilbarnstol... Barnens hus hade nyöppning och hade en Brio barnstol för mer än halva priset så vi passade på att köpa en till. Tanken är att mamma o pappa ska ha den tills vår lilla bebbe är stor nog att använda den.

Idag har jag dessutom haft en skitbra och effektiv dag på jobbet! Det gillas.
Igår blev jag avbokad hela eftermiddagen så jag satt mest framför datorn och mailade och skrev journaler och när jag skulle gå hem trodde jag att jag skulle dö. Jag hade sån sjuk foglossning!
Idag har jag rört på mig betydligt mer och burit, böjt mig och allt man kan tänka sig och jag har inte alls haft lika ont idag. Det är som att man fastnar när man sätter sig och att skelettet tar stryk då man rör sig igen.

Nu ska vi se Dexter!
Hej hej!


All planering.

Den här gången har allt blivit mycket drygare... När jag väntade Frans såg jag fram emot vagnköp, klädköp och allt som hör till... Nu tycker jag bara att det känns... smådrygt. Vi ska förmodligen sälja bugaboon och köpa en ny vagn, en syskonvagn... Blä. Har ni sett någon som är smidig och bra på samma gång?? Jag har som krav att barnen ska sitta mot mig, bredvid varandra och ha fyra fasta hjul. Det finns ungefär.... INGEN sån på barnens hus eller baby proffsen. Happ... Då började vi fundera på att köpa en stadig vagn som man kan ha bebis i plus en slags planka eller liknande som Frans kan sitta på då han blir trött i benen efter att åka, eller att man har Frans där i och bebben i sjalen. Jaa en Kronan skulle jag vilja ha, men den finns inte heller att titta på nånstanns. Man måste beställa den. Så det känns mest bara jobbigt. Sälja en vagn (som vi älskar) och sen köpa en ny vagn (som vi kanske kommer att hata). Hur gör alla andra med syskon? Det är ju inte heller alla gånger man går med båda barnen i vagnen utan jag eller Johan kanske går ensam med ett barn nån dag... Då ids man ju inte dra på nån enorm (om är ENORMA) syskonvagn. Det finns ju ståplatta till vagnar, men hur kul är dom om barnet är trött?

Usch va drygt det känns... Vill bara att allt ska vara fixat.

Besök hos barnmorskan

Idag var jag hos barnmorskan.

Vikt: + 6 kg sen inskrivning
Hb: 134
Glukos: 3.4
Blodtryck: 105/75
SF mått: 20 cm
Hjärtljud: 136

Allt såg bra ut, BM sa att jag var som gjort för att vara gravid... Jag vet inte jag... Tycker det mest är en lång väntan! Om man ska följa rönen så är det nog en pojke i magen då hjärtljuden är låga... Men Frans hjärtljud låg mest kring 150... så jag vet inte...

Du är i vecka 22.
Du har gått 21 fulla veckor och 5 fulla dagar (v21+5).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 18 jul 2012
Du har 127 dagar kvar till beräknad förlossning.

Lilln är sjuk.

För en timma sedan slog jag upp mina blågröna. Pigg. Jahapp, vad gör man klockan halv sex på morgonen?

Jag steg upp, kollade så Frans levde och inte var kokhet, och nu sitter jag här och tar igen massa avsnitt av bigbrother som jag missat. Dvs hela veckan.

När vi hämtade Frans på förskolan igår så såg han väldigt trött ut. Han såg dessutom ledsen ut så jag frågade "Är du ledsen Frans?" och då började han nästan gråta :) Gullungen! Han berättade att han sett en skata också. Vi packade in oss i bilen och åkte en sväng hem för att hämta lite grejer till Johan. Då vi skulle dra upp till Johans pappa så började Frans klaga och sen hulka och tillslut komma massa spya. Fort ut från bilen men en ledsen unge och in i duschen med både mamma o barn. Där satt vi på Frans pall och duschade lääänge. Frans höll nästan på somna ett tag. Vi tog tempen och den visade 39.6.... Skönt att det inte var magsjuka iaf! Frans spyr alltid vid hög feber. Så jag förberedde mig på att det skulle bli en jobbig natt, som sist han var sjuk. Däckade i soffan kring åtta och sov resten av kvällen/natten. Skickade några sms i "fyllan o villan" dock.

Frans var helt ok febermässigt efter alvedonen och nu var han också ok.

RSS 2.0