.

Jag ska inte tråka ut er med att berätta vad jag gjorde natten till måndagen och måndagmorgonen. Men jag spenderade den mestadels på toagolvet och försökte kräkas ut det jag hade i min mage, jag lyckades sådär. Sen fick jag höra att syrran gjort samma sak. Märks att vi är släkt.

Annars så har jag varit i stockholm från torsdag till söndagkväll. Såg UFC mot Gröndal och det var jättekul. Fick träffa min lilla Katt och hennes Johan.

Sen jag kom hem har jag bara varit trött, och lat... och dessutom rätt så sliten. Ser fram emot helgen.
Ikväll blir det mysdags och jag hade tänkt att jag o Johan skulle städa lite.

Nu vet ni. Det kommer nog bilder snart.

Hon som inte "kan" kan faktiskt.

Under mina 23 år har fotboll alltid varit en av mina hatningssporter. Jag HATADE fotboll. Har sett några HÅS matcher under mitt liv men det har aldrig intresserat mig (speciellt inte sen cp vindeln har gått med och förgiftat vårt fina dividion 4 lag med fetisar som inte orkar träna, bara spela match). Hockey har varit kul tycker jag, samma sak med hästar, dans och slalom. Men i princip allt annat har varit rena döden att titta på.

Sen jag träffade Johan har man ju måstat skaffa lite intresse, han lägger ändå ner ett x antal timmar om dagen med att träna eller spela fotboll. Helgerna är uppbokade för matcher och kvällarna spenderas inte allt för sällan åt att titta på sporten eller nån tråkig match mellan hiroshima och tjernobyl. Det skulle iofs va ganska kul att se trebenta löpare med fyra ögon springa omkring. När Johan dessutom gjorde sitt eget lag i VF coachen så passade jag på, jag kan nog inte vinna i kapplöpning, eller i styrketävling eller i bollteknikstävling MEN jag är bra i teorin och har även en king känsla när det kommer till sport. Så jag gjorde ett eget lag bara för att göra Johan lite sur. Jag hade inga förväntningar på att klara av att pricka in ett bättre lag än Johan och jag brukade bara kolla hur mycket poäng jag hade jämfört med han. Sen en dag för kanske två veckor sen kollade jag topplistan. Ja vem var inte på 12:e plats av över 700 lag om inte mitt lag GYLD?

Så jag bytte lite spelare och nu har jag sett att Johan minsann snor spelare av mig. Allt för att kämpa sig upp på topp 100. Vilket han också gjort, tror han ligger på 80-100ade plats nånting. Men nu är jag ändå på plats 8. Det är inte fy skam. Ibland tjänar man på tjurskalligheten.

in your face

Synd bara att jag inte riktigt känner att jag har orken att styra upp ett bättre lag. Tror även att Johan kommer att komma upp i min liga innan allt är slut men, ändå skönt för stunden. Speciellt när man märker att han blir lite syyyr.

Kom inte hit.

Ni vill inte va här nu, jag vill inte va här nu.
Mannen i huset lagar lunch, eller han kokar spagetti och värmer köttfärssås i mikron. Mer än en gång har jag hört han ropa förtvivlat. "Spagettin kokar över", eller "Åh nej jag köpte 90 pack ist för 30 pack linser" och "och förpackningarna sitter ihoooop" nu allra sist "NEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!! ÅÅÅÅH NEEEJ!!" Vad undrade såklart jag "Men åååååååh (med smärta i rösten) Jag har köpt fel styrkaaa!!" ist för 2.75 har han beställt 1.75. Han har dessutom match idag. Men klarar man av att vinna en badmintonturnering med bara en lins så klarar man väl att spela fotboll i sämre styrka... eller? (Jag var dock med i hans lag i turneringen, det förklarar en hel del kanske och dom vi spelade mot hade fått i sig ett eller annat glas vin... men.... ändå)

Hur ska jag lösa det här som den perfekta fotbollsfrugan jag är? Tjaa. Ja vet int.
Igår hade han glömt fotbollssockarna så jag klippte sönder några vanliga sockar så han kunde gömma benskydden. Smart tyckte vi. Tur han har betalat ur sig ut bötsystemet. Annars skulle han nog va skyldig ganska mycket.

mot strömmen

Eftersom alla skriver om sina midsomrar så tänkte jag va cool och gå mot strömmen.
Jag ska berätta vad jag ska göra nu.

Jag ska äta nyponsoppa och popcorn och samtidigt se på en film med Angelina Jolie. Vars undrar säkert ni.
I sängen såklart.

"Var vill du ha nyponsoppan? I sängen eller i köket? Kan man äta med tallrik i sängen?"
Johan

Tjockistendens....?

Sängen vägrar jag kliva upp ur. Efter två veckors väntan så lämnar jag dig inte. Kommer aldrig lämna dig.

Tjocka tjorven

Det kämpas för fullt inne i sovrummet, det klickas och sågas och mätas. Nu äntligen ska man få ett golv. Det kommer bli fint, jag känner det på mig. Medan Johan o hans pappa klickar (jag slapp!!) så har jag skruvat på benen på den nya sängen. Jag längtar så tills jag får lägga mig i mitten av den sängen och slippa Johans tjat om att jag tar för stor plats. Nu får jag inte gå upp i vikt. Det är nog därför ett USM träningskort inhandlats idag.

slår drömmar in?

... I natt har jag varit på semester i mallis, jag solade men blev inte brun. Allt som hände var att min ros på foten blektes och det bara var svarta partier kvar som bildade en björn. Inte en snygg björn. När jag kom hem från resan och tittade mig i spegeln för första gången upptäkte jag att jag hade fått en STOR bröstvårta på nyckelbenet, utan vårtgård. Nu vet jag inte om jag vågar somna igen, drömmar kanske slår in?


Vår låt

Under dessa månader jag o Johan har varit tillsammans så har vi mer än en gång tillägnat låtar till varandra. Första låten han tillägnade mig var nog den här:


Det faktum att han åkte till indien några dagar efter gjorde inte saken bättre. Den spelades mer än en gång i mitt hushåll tillsammans med Lisa. Om jag känner mig själv rätt så tillägnade jag väl nått sånt här till honom:

Igår när vi satt i bilen i spöregnet och gruvade oss för att gå in med alla kassar mat så lyssnade på radio och den här låten kom:


Dåå bestämde vi oss för att det LÄTT var vår låt. En lagom klatchig och glad bit med bra budskap. Independent - nåe, verkar inte så.

Dagens tack.

Johan kommer hem från träning. "Mmmmmmmmmmmmmm!" Hör man honom utbrista.
Han kommer in i köket/vardagsrummet - tittar på makaronpuddingen och säger "Åååh! Har du gjort tjockpannkaka!!" överlycklig.
"Skämtar du?" frågar jag surt
"Aaa..." säger han.... men han tror fortfarande att det är tjockpannkaka.

Antingen är han halvblind/dåligt luktsinne eller så misslyckades jag med min pudding. Vilket jag inte tror jag gjorde.

Tack Johan.


Nytt liv.

Makaronpuddingen är i ugnen, mina fötter luktar lite smått men jag kan som inte bestämma mig för vad. Om det är fotsvett eller om det är något annat. Typ äggstanning som droppat ner medan jag lagade middan. Idag har varit en bra dag. Jag vaknade klockan 9 av min väckarklocka. Jag gjorde inte så mycket annat än att gnälla ur mig "Johan, du är sen".
Som många kanske redan vet så är Johan inte så tyst på morgonen, han verkar typ extraknäcka som dektektiv på morgontimmarna eftersom han är i varje skåp och letar, varje låda och varje vrå. Nu har han dock lärt sig att stänga alla lådor skåp och vrår efter sig. På grund av hans extraknäck vaknar jag till. Självklart gör jag ju det.
Jag stiger upp, tittar på när han äter frukost och jag kan knappt bärja mig tills det är min tur. Vi handlade igår och nu är kylen full, och frysen ännu mer överfull. Jag satt och smorde planer på vilken macka jag skulle välja och om jag skulle äta tomtegröt eller yoghurt. Mitt i mina frukostdrömmar stiger han upp och går. Väckt igen. Det var bara att torka bort snålvattne och säga hej då.

Tiden fram till klockan 11.30 satt jag och läste. Försökte hålla mig vid liv. Sen gick jag till köket och började leta efter frukost. Jag åt en stadig en och jag kom just på att jag har hållt mig fram till nu. Med en liten pecanpaj på schmäck som Lisa bjöd mig på.

Annars så träffade jag Johan och halva UFC på TC och tittade på när dom åt lunch. Den här gången dregglade jag inte, kan ha berott på frukosten jag tryckt i mig eller på att det stank fisk i hela restaurangen. Johan sa helt plötsligt "Hanna, ska vi planera vårt hem?" Om jag hade tuggat på nått hade jag satt i halsen, det lovar jag. Då bestämde vi att vi skulle på K-rauta och köpa golv till sovrummet. Med iver i kroppen kunde jag knappt vänta tills han kom hem från jobbet. Lisa var så snäll som bjöd mig på kaka och Sandra kom och var söt så de underhöll mig de få timmarna.

Lisa slog följe till umedalens affären och golv inhandlades och det såg lite lätt ut som att jag var en brukare och Lisa min assistent.
 Lisa glatt och pedagoiskt: "Kom, här går vi med vagnen"
Jag: "aaaah....!"  och typ försökte få in min gigantiska tuga i munnen men eftersom det inte lyckades så fick den hänga kvar. Sen ledde hon mig vidare till Media Markt. Likt två män i medelåldern (eller Katarina) på Claes Olssons gick vi och tittade på alla spännande saker. Dammsugare, kaffekokare, kameror, tv apparater. Tillsist tog jag hjälp av min gamle vän Peter och han hjälpte mig hitta en dammsugare som jag blev förälskad i. Johan kom tillslut han med och blev väl inte direkt överlycklig när han insåg att jahaa, dax att punga fram mer stålar för hon verkar inte vara nöjd än.

En dammsugare rikare och jag skyndade mig in, kunde knappt bärja mig. Ville så gärna börja dammsuga. Slet upp förpackningen och knåpade ihop min vackra dammis! Skyndade mig att he på den, oj oj oj, vilken upplevelse. Jag ville aldrig sluta. Men jag lämnade sovrummet åt Johan så han också får känna hur fint den suger.
finaste fining(titta så fin o lite retro!)

Det jag har att se fram emot nu är den nya sängen som kommit. Men eftersom jag sagt till Johan att ingen kommer in i lägenheten förrän det är kliniskt rent och helst ett trägolv i sovrummet så ska vi hämta den imorn eller om två dagar, beroende på hur lång tid det tar att fixa golvet. Eftersom han gärna vill ha bärhjälp så får han duktigt lyda :)

LÄNGTAR!


Nu väntar jag på att Johan ska komma hem så jag får käka middag. Vill.ha.nu
Have a nice night! //Hona
(BTW så är makaronpudding ett sjukt äckligt ord.)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0