Bilds

Här kommer lite bilder från igår.

Frans tittar på sina älskade traktorer!

Efter ett x antal kilometer så hittade vi en bro där vi vilade oss och Frans fick käka lite. Hade ingen sked med oss så vi fick leka scout och göra en egen av en kvist :)


Nu har vi just kommit hem från affären, Frans mormor kommer ikväll och jag ska bjuda henne på middag! Reeegn ute idag, inge vidare.

the lake

Jag har som alltid tänkt att jag ska gå nydala runt. (Nydala är en sjö) Det kan ju inte va så långt tänkte jag. Pust och stööön! Tar det aldrig sluut?? Det var fint väder, Frans sov i vagnen och Johan följde med. Han är inte den som gärna promenerar ska jag tillägga. Mysigt vissa delar och andra delar var inte så mysiga. Dom håller på att bygga E4:an just vid stråket så man måste gå ute på vägen en bit och där var det massa traktorer, grävskopor och alla slags maskiner som finns kändes det som. Fransen blev helt till sig. Så himla intressant tyckte han. Frans hade alltså vaknat efter halva vägen (typ en timmas promenad...). Vi satte oss vid en brygga och Frans fick käka lite och sen fortsatte vi efter lite vila. Allt som allt tog det nästan två timmar... Huvva! Vi fick reda på att det var mellan 8.2-10 km runt sjön. Aldrig mer sa jag, Johan instämde och Frans skrek det ljusaste han kunde. Han var exalterad som vanligt.

Allt hade kanske känts lite skönare om vi inte hade kört en stenhårt benpass på IKSU innan :) Men nu är vi en erfarenhet rikare. Kanske kan cykla runt sjön nån dag... det känns mer lagom.

Dejt.

Igår började dagen dåligt, men vi bestämde oss för att gå på dejt. Vi avslutade dagen på busplaneten, jättemysigt hade vi där. Frans sprang omkring som en vilde, och det gjorde även vi föräldrar. Johan åkte dödskanan!! Typ en 90 gradig rutschbana. Sen åkte vi med Fransmannen till hans farmor. Jag och Johan åkte vidare till TAPAS och åt en sjukt god och mysig måltid! :)

Vi gick vidare till bion, köpte biljetter och sen gick vi över till café station, där vi åt en andra efterrätt.  Johan åt sammanlagt tre på kvällen :) Bion var så rolig att jag nästan fick ont i magen. Jag skrattade så det tjöt från mina lungor (är förkyld) och Johan låg nästan ned av skratt. Precis vår humor! Till min stora glädje så var min all time favorite med!


Lou and Andy, han till höger var med i filmen!

Vill inte lägga upp trailern då jag tycker filmer förstörs av allt för långa trailers. Se filmen!

Efter dejten åkte vi till Johans mamma där vi sov över och jag fick sovmorgon :)

Trist.

Jag vet inte vad som ska skrivas, jag är så less. Jag vill handla, men inte betala. Jag vill shoppa, men inte betala. Jag vill vara vältränad, men inte träna. Så ligger det till.

Johan ligger här i soffan och sover. Inte direkt bästa sällskapet. Antar att han är trött efter en helg utan mig och Frans, utan sömnlösa nätter, utan få timmars sömn natten till idag?? Fattar inte hur han kan vara så sjukt trött hela tiden! Nån som har nått tips? Jag blir tokig. Kan en match ta på så sjukt mycket? Han tränar ju var eviga dag så han borde ju vara van?

Jaja, jag vet inte. Bäst han får sova...

Hällnäset

Är i hällnäs hos mina föräldrar. Johan har match imorn i stockholm så han får sova en natt utan eventuellt stök i natt :) Frans är nämligen förkyld och lite småsjuk! Men han är rätt mysig ändå.Här om dagen var jag och Frans och hälsade på Sofia och hennes son Leo tillsammans med Hannax2, Jack och Elmer! Hanna tog massa fina kort på våra små killar och här är en på Fransmannen. Skulle också vilja ha en så bra kamera som Hanna har!

Här är en till fin bild på Fransmannen som Hanna tagit från en mammaträff tidigare i veckan.


Det var nån (Angelica) som kommenterade att Frans ser så allvarlig ut och det stämmer! Han är väldigt allvarlig, skrattar och ler gör han förståss men han är rätt så ofta allvarlig. Han pillar på med saker och är väldigt koncentrerad. Här är han väldigt trött påväg från Arlanda till Stockholm C i juli. Haha, min lilla allvarliga kille! :)Ha det så bra!!

Tjo

Nu drar vi till hällnäs, först ska jag hämta ut mina glasögon.... Yes, jag har äntligen tagit tag i det!


Killen som älskar traktorer! (och bussar....)

yesterday

Hej alla!
Då var arbetarsommaren slut. Fick rycka in extra i lördags men det gjorde absolut inget! Bästa jobbet!
På söndagen så var det som vanligt fotboll... Det som var mindre vanligt var att UFC förlorade och att Fransen var med. Finns det nått samband??

Malin med Frans, jag o pappa (tänkte inte lägga upp den här bilden då jag har en diagonal linje mellan haka och hals, egentligen ska det vara en tydlig gräns som visar var hakan slutar och var strupen tar vid. Men jag har ingen sån nu när jag väger en hel del över det vanliga.). Efter matchen fick Frans lalla på med sin far på planen, han sprang i cirklar och sen slog han huvet i reklamskyltarna (jag vill kalla det sarg men Johan dumförklarade mig...). Sista bilden vilar han sig mot en reklamskylt (sargen).

Johan tappar balansen och vevar på med händerna och är påväg att falla rakt fram. (ser det ut som iaf, men han är fin).

Hej jag heter Johan

Har inte skrivit nått för jag har haft fullt upp med pappaledigheten men jag ska försöka bättra mig. Här kommer några bilder från sommarn.

Det har blivit många timmar i sandlådan
  

Vi flög till Stockholm


Hängde på skansen


Tog ett ca 7 timmar försenat tåg hem, något som Frans dock skötte riktigt snyggt


Städat hos gammelfarfarVart på skolavslutning där Frans lyckades med konststycket att se äldst ut av alla.

Det här är Frans i särklass bästa gubbpose.

RSS 2.0