Skada och arbetslöshet

Undra vem som är mest deppig jag eller Lason.... Jag tippar på Lason, hans muskelbristning har brist igen och ska till sjukan idag för att kolla upp. Han kan inte spela sista matchen i helgen alltså. Jag tycker fruktansvärt synd om pojkstackarn.

Jag själv är inne på min tredje arbetslösa dag, jag ska dock jobba idag igen så det går ganska bra med jobbandet. Börjar kl 15.00... Tycker inte så himla synd om mig dock, jag diggar sängen.

Vaknade i morse vid halv tio, började tänka efter om jag verkligen hade fått ett hej då av Johan... Nääee.... tror inte det, men det är väldigt tyst i lägenheten så han kanske stack utan att säga hej då? Så jag testar genom att ropa "Lason?" Suck stön och pust... Japp, han hade somnat om på soffan som den minst arbetsmoraliga människan han är. Jag HATAR det. Mamma, pappa o sus var på middag här igår och jag förklarade att det var det värsta med Johan, att han verkligen är så himla trög att han tror att han ska klara av att vakna om efter 1 minut utan att ställa klockan. Han är verkligen en neandertalare på morron....

Det brukar se ut såhär:
6.00 klockan ringer första gången, sen får jag putta till honom de 1000 gångerna till det ringer (snoozekungen) för han vaknar inte av signalen själv. Konstigt tycker jag, för hela huset vaknar typ av den där vidriga signalen.
När jag tillslut sparkar honom ur sängen HASAR han ut genom rummet in på toa och är där inne helt knäpptyst i kanske 20 minuter, sen stönar han och suckar och HASAR in i köket, öppnar kylskåpet och suckar, tar fram nått och, jag lovar det låter, ställer det på bordet. Han suckar några gånger till (inga små suckar ska ni veta, tror grannarna hör dom med) och äter upp. Ställer tallriken på diskbänken (absolut inte i diskmaskinen) och sen kommer han på att klockan är mycket så då måste han skynda sig, det hörs också. Har märkt att han ofta "gömmer" sig och tittar in till mig i sovrummet (vet inte varför) och tillslut kommer han och säger hej då med en puss o en kram. DÅ kan jag (ibland) äntligen somna om igen.

Det är en vanlig morgon, min mamma säger att jag aldrig ska skicka upp han ur sängen för då lär han sig aldrig. Men jag gör det inte för hans skull, gud nåde, jag gör det för min egen. Jag vill kunna somna om.

johankrafs

Här är min, trots alla hemska morgonvanor, älskling.

Årets UFC:are!

Anledningen till varför ni ska skriva ett mail där det står "Jag röstar på Johan Larsson" till ufc@ufc.se är inte svårare än att han förtjänar det mest. Enligt mig. Han eller Vlado!

Inte bara för att han är min pojkvän eller att han kanske vinner en tårta och jag älskar tårta, utan för att han har varit väldigt duktig under hela året. Från att inte ha spelat så jättemånga matcher från start förra året till att bli en "given" i truppen. Det betyder väl nått? Eller hur? Han har flera gånger vunnit matchens lirare och även matchens prestation. Han trotsar alla som kallar honom för "transa" "Martha" "Lady Larsson" "Guld lock" "tjej" "Johan Palm" ;) osv osv, han springer fortfarande omkring med sin "svallande blonda hårman" som Tomas Ruuth en gång beskrivt hans hår.
"Johan Larssons svallande blonda hårman är lika fantastisk som hans explosivitet. Den 23-årige Umeå FC-yttern ser verkligen ut som en sagofigur och en naturkraft när han forsar fram längs sin kant." Nog för att han är 24...

Han är inte bara snygg, snabb och ödmjuk som han beskriver sig själv, utan han är sjukt seriös med det han gör. Kaaanske inte är bäst i tid till träningarna men jag tror minsann han är sist ifrån! :) Då ska ni veta att träningarna är det enda han är någorlunda i tid till.... Han skulle va hemma halv åtta sa han.... Sku int tro de...! Det är dock inget drag jag gillar eller tycker är charmigt, jag accepterar det inte riktigt heller. Men det är sån han är.

Visst han har varit lite ojämn under matcherna men när han är bra, då är han ju riktigt bra! Det tror jag alla kan hålla med om. Så skriv nu ett mail och lägg er röst på min käre Lason. Då skulle nog han bli glad. Det handlar inte bara om att göra mål... man måste skapa chanser också. Det tycker jag han har gjort.

maatamiiig
Foto snott av folkbladet.nu. "Geee miiig tååårtaaaaa" kvider det stackars livet!

Hej.

söndagsångest och måndagspepp. "Nääe... Funkar inte" som Mogis skulle sagt...
Söndagsångest och måndagsångest rimmar bättre.

Har jobbat fram till tre, nu sitter jag i soffan och undrar över vad jag ska bjuda på ikväll på krubbklubben! Jag har en aning men jag vet inte om det blir för mycket jobb eller ej, förmodligen inte men eftersom jag inte är så pigg på eftermiddagarna så är typ allt förutom MAXmat jobbigt.

Här kommer en skitsnygg bild på jag och Johan när vi var i sockholm första svängen.... Väldigt fint! :)
"Hej, vi kan blunda på bild!""

hannaojohanfula

Hannablundar

Jola

Ja vad säger man? Vi gör oss sjukt bra på bild.Doktor kosmos

Heeej!
Jag har haft en skitbra helg! Kommer nog fortsätta på det spåret! Ifredags kom Lisa över och vi myste till idol och smed planer inför en senare aktivitet som jag fick vänta LÄNGE på att få update om. Meeen den kom iaf! På lördagen kom Katta förbi och vi låg och såg "the city" HELA dagen. Jag hade jättemysigt! Sen tog jag mig i kragen och duschade och sminkade mig litegrann, bytte sängkläder och täcke. Från två kalla sommar-täcken till ett enormt varmt täcke som båda ryms gott och väl under. Lisa kom och vi åkte iväg till schmäck där Lisas kompis hade "utställning", hon visade sin nya klädkollekton som senare ska säljas på Schmäcks butik. Efter lite mingel drog vi vidare till Annelie som jag aldrig träffat förr, tyvärr. När klockan närmade sig tio drog jag o Lisa iväg till Katta som hade förfest. Trevligt även där!!

Klockan närmade sig elva och jag hade en dejt med Johan. Det var en bra dejt! :)
Nu är det söndagsmorgon och jag lyssnar på doktor kosmos och Johan sover, jag försöker väcka han med hög volym men det biter inte...
Om du känner
som jag känner
känner jag för dej
Om du känner
som jag känner
känner du för mej
Om du känner som jag känner
känns det som om vi känner varann


"Ich habe einen Schatz gefunden"

God fredagsmorgon.
Ligger fortfarande i sängen. Känns bra. Vädret ute vet jag ingenting om, har inte tänkt visa mig utanför dörren förrän kl 15. Då ska jag o Lisa köra Victor och Sandra till flygplatsen.

I kväll är det idol, där sitter jag bänkad
Imorn är det fotboll, inte så peppad. Ska nog följa med Lisa till en tjejs klädvernisage eller vad man ska kalla det. Hon har sytt kläder som ska börja säljas på Schmäck.
Imorgon är det ju också körslaget, det finns ju en (sjukt snygg) kille som är med. Hans mamma jobbar med min pappa så vi hängde då o då när vi var små. Tror inte att just vi två hängde så mycket eftersom han är lite äldre än mig. Men han är snygg för det.En låt jag lyssnade mycket på när jag bodde i tyskland. Man får en bra känsla när man hör den. Visst? :)

Här kommer två dängor som spelades HELA TIDEN var man än var:


Om man bilade i 30 mil var de på varenda mack man stannade på

När man är så hungrig.

Finns de något värre än ett halvätet kylskåp och skafferi?
Det finns fil - men inga flingor
Det finns så man kan göra mannagrynsgröt - men ingen sylt
Jag har pålägg - men inget bröd
Jag har yoghurt och frysta hallon - men ingen banan

Vad gör man? Jo man äter allt smått som finns, minimorötter och mandariner. Det retar bara hungern ännu mer. Ge mig en palt eller tre så jag kan bänka mig framför tv:n utan att ha något val. Paltkoma - jag saknar dig.

RSS 2.0