Valborg

Vi har haft en himla trevlig Valborg... Enligt Johan så sammanfattar den här bilden kvällen :) en irriterad mamma och en jobbig unge :)


Feber feber feber....

Hur ofta kan ett barn ha feber egentligen? Tycker Frans har haft feber hela året! Det blir så jobbigt för honom när han spyr direkt tempen närmar sig 39. I natt har han haft runt 40 grader och han har varit helt förstörd stackarn. Har fått tips om att varva Ipren och Alvedon så det får bli dagens inköp. Alvedon köpte jag igår, plus resten av Apoteket kändes det som. Han har inte bara feber utan även hosta och nästäppa. Har varit helt omöjligt att få i honom mollipect och nässpray. Men kl åtta gick det och nu sover han som en Gud. Ska passa på jag också medan Johan är på träning. Har bokat tid för fotvård/massage idag på wilmas och jag känner att det var en väldigt passande dag!


Äcklig

Johan har just gjort te... Ett jättegott te. Dyrt. Då klämmer han ur sig "är det ok om jag har vitlök i mitt te?"... Är han galen eller bara livrädd för förkylningar??


Glukosbelastning

Ligger i ett eget rum på vårdcentralen... Här ska jag ligga i två timmar. Har fått dricka en vidrig glukosdryck och fick kolla blodsockret innan och ska kolla igen om två timmar. Förra graviditeten var det inte samma blandning jag drack utan den var ännu äckligare. Dom har bytt! Sist var jag tvungen att dricka upp det på fem minuter och denna gång på 30 så det var skönt! Jag har inte fått äta idag... Ska på mvc direkt efter och då kommer Johan ha med sig en macka. Längtar! Är superhungrig!


Svårt

Frans är i en period där han inte verkar behöva nån sömn alls under dagen för att förstöra läggningen. Han behöver sova på dagen men direkt han sover lite för mycket (typ över en timma) så förstörs läggningen och han somnar inte förrän runt tio. Otroligt jobbigt då han behöver sova på dagen men även på natten...


Stor liten pajsare

Lallar på. Älskar sina nya pjucks! Imorgon ska jag lämna Frans på förskolan för första gången... Kommer bli hemskt om han börjar darra på läppen...


Morgon

Imorse kom Frans in med en avokado i handen. "äta okado" sa han och ville inte gosa länge i sängen... Han ville ju äta sin älskade okado. Innan han åt sin avokado så gömde han sig på bästa gömstället... Man kan absolut inte se var han är... "borta"
Säger han och då ska man gissa var han är. "men var kan frans va? i tvättmaskinen?" "nääää" får man till svar. Så fortsätter det tills man ger upp och säger "men var är Frans?" då får man antingen nya tips på var han kan va, typ "bakom gardinerna" "i pappas salva" "under mattan" eller så får man det rätta svaret som i detta fall är "under kläderna". Då får man säga "är Frans under kläderna?" då blir han råglad och säger "jaa!"... Sen kan han gömma sig på exakt samma ställe igen. Är det så att han är dum eller tror han att jag är dum?


Bästa

Dom bästa!


Inte direkt

Inte direkt roligt att cykla hem från jobbet idag... Ska det aldrig sluta snöa??


Skit

Förlust än fast det inte var förtjänt... Mysigt att få komma hem och mysa i sängen med en liten som vägrat sova på hela dagen!


Håret

Mitt hår är rakt i mina ögon. För framifrån är det rakt och om jag kammar det är det rakt överallt... Tror jag. Men om man lyfter undan lite hår så kommer det så kallade självfallet fram. På bilden har jag kammat väldigt mycket så det syns inte lika bra som så jag inte kammat det. Ser ni skillnad?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1213314/images/2012/pic_198664522.jpg" class="image">


Jihoo

Jag blev så glad då jag såg att Johan hittat radion! Den var spårlöst försvunnen ett tag. Detta är ingen dyr radio, jag köpte den för två femtioöringar på Elgiganten för ca 6 år sen. Himla bra manick. Fönstret man ser i fönstret är syrrans fönster.

I natt vaknade jag av att Frans dunsade ner från min säng. En smäll lät och sen förtvivlat gråt. Fort upp med Frans och försöka lugna så vi skulle kunna somna om. Funkade bra, men på morgonen såg jag att det nog hade gjort rätt ont ändå. Han hade visst blött lite näsblod.


Inge kul

Vi stod just på balkongen och pratade med mostrarna som Frans saknat så mycket då dom varit utomlands! Hans ena moster bor precis rakt över så våra balkonger är mitt emot varandra. Hur som helst så blev han riktigt ledsen då vi gick in igen. Grinandes fick han fram "Ida Malin"... Inte lätt att vara liten!


Premiär!

Jag har jobbat hela helgen och knappt haft tid för min lilla sjukling. Men på morgnarna innan jobbet kan man ha kul med kameran! I natt har han varit dålig och kräkts och Johan har haft fullt upp... Hatar att han alltid kräks då han har feber! I natt ska Johan sova borta så han får sova inför matchen mot Hammarby imorgon! Matchen visas på tv 4 sport imorgon kl 19.20... Jag är nervös men självklart kommer jag vara på plats och heja på! Är ledig imorgon så det får bli en riktig familjedag!

Det är snart bara en månad kvar tills Frans blir två!


Smink

Frans älskar att sminka sig... Han får dock inte ta av lock och korkar så det blir inte direkt någon skillnad före o efter sminkning :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1213314/images/2012/pic_198548491.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1213314/images/2012/pic_198548491.jpg" class="image">


Oj!

Händelseförlopp...


Numera

Det kommer bli mycket bilder nu ska ni veta... Gissa vem som kommer vara på bilderna mest :) här är iaf Frans och vår nya bil!


En sån där iphone

Ja då har man blivit med iPhone. Fattar inte så mycket än men det tar sig :) kvällen bjöd som vanligt på en fransman som inte vill sova. Då brukar han gömma sig och låtsas snarka, ser ni var han är?


Det lilla livet.

Ni har kanske inte sett vår lilla bebis?

Gäspar!
Lillryggen!Foten

RSS 2.0