Frans sövning...

Jag har läst i olika mamma bloggar och även på forum osv, det verkar vara många som har problem med att få sina små bebisar att somna i sin egna säng. Det är lite tvärt om för oss, ibland vill man ju att han ska somna i ens famn så man kan ligga i soffan och gosa, men det finns knappt en chans. Han gnäller och bökar och stretar så tillslut lägger man honom i sin säng och då går det typ en halv minut så sover han som en prins. Han älskar verkligen att sitta i ens knä och titta på vad man gör eller vad andra gör, men när det kommer till sömn så är det som att han måste få somna själv. Allt vi gör på kvällarna är att amma honom och sen puss godnatt och sen lägga honom i sängen med tutten och snutten och så somnar han. Fantastisk bebis! Man behöver inte sjunga, klappa på baken eller annat. Bara låta honom va ifred och somna... Sweet.

Kommentarer
Postat av: sofia

Inte ett dugg avundsjuk.................................. ;)Tror nog att Nova skulle behöva ta sig ett snack m din kille å lära sig att det e så man gör när man ska sova!!

2010-08-26 @ 07:31:16
URL: http://snoffzan.blogg.se/
Postat av: Anette (Mammiloo)

Niklas skulle också behöva ett snack med Frans. Eller kanske jag, snarare... =)

2010-08-26 @ 11:21:01
URL: http://levermittliv.wordpress.com
Postat av: LadyUmbrella

Allt bra med dig idag? :)

2010-08-26 @ 13:19:30
URL: http://ladyumbrella.blogg.se/
Postat av: Olivia's mamma :)

Haha det vore ju coolt! :P Undra vad mannen i familjen säger, hihi. Markus bror har sitt andranamn efter deras pappa och det har varit världens tjorv när det gäller www.hitta.se för många ringer Fredrik då dom ska ringa Alf för att det står: Alf Fredrik Lindner där :Pq

2010-08-26 @ 13:37:49
URL: http://zaliina.blogg.se/
Postat av: Elin

guuu va skönt! Lyxproblem

2010-08-26 @ 22:26:50
URL: http://hemligbulle.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0