Ni som tycker att Sahlin är en dålig partiledare... Undra varför...

Ni som inte redan visste det här, kan ju börja fundera på varför Sahlin framställs som "dålig" otroligt mycket oftare än Reinfeldt. Inte bara tidningar utan även tv. Såg på Tv4 igårkväll då alliansen var där och skulle svara på frågor osv. Jag fick dock inte se så mycket för Johan brann av på frågorna som ställdes. Han googlade och fick upp att det var minsann Bonnier som ägde tv4... Ni kanske undrar var dom står politiskt?
Helt ärligt, är det verkligen NÅN som bryr sig om ifall Sahlin köpte toblerone för skattepengar? Fortfarande? Släpp det och gå vidare. Hur som helst så är det inte partiledaren som är den absolut viktigaste när det kommer till valet (nähää) utan det är politiken! Om ni nu vill ha era skattepengar till något bra och vettigt, ist för en stackars tobleroneaffär, kan ju grunna lite på det här och sen svara på vad ni tycker är värst.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag håller helt med dig, och det här är skrämmande. Tyvärr finns det alltför många blåögda människor där ute som inte vet vad kritiskt tänkande innebär.

2010-09-15 @ 10:49:58
URL: http://gonatcha.blogspot.com
Postat av: Hans

Som så ofta med kommunister och socialister så ljuger du med siffror.Alla som är över 30 år och som gått i skola och är objektiva vet att media domineras av vänstermänniskor. Sahlin har begått brott, inte bara Toblerone utan skattesmitning, parkering, dagistaxa, fackavgift med mera - det säger allt om hennes karaktär. Inse detta och kom in i verkligheten.

2010-09-15 @ 11:13:58
Postat av: Hanna

Hans: Så du tycker inte att sexköp (som man i princip glömt bort pga att media "suddar bort" och sätter in kritik mot Mona ist), svartjobbare och ministrar som inte betalar tv licens är värre? Det fulaste av allt var att kvinnorna fick avgå men inte männen. Har du källor på att alla mediabolag domineras av vänstern? Stämmer möjligen att vänstermänniskor bli journalister, men det spelar ingen roll så länge allt styrs av högern.

2010-09-15 @ 11:35:26
URL: http://intemyckettillliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0