funderationer

Jag tittar på blommorna i fönstret, dom håller på att säcka ihop. Jag har tänkt på det i flera dagar nu men ändå inte gett dom vatten. Jag har annat att göra, sånt som är mycket viktigare... Typ kolla facebook. Eller nån blogg. Jag är verkligen sämst på att vara produktiv på min "egentid". De två gånger Frans sover på dagen så gör jag inte många knop. Jag pustar ut. Han är inte jobbig alls, men jag behöver ändå sätta mig i gropen i soffan som passar mitt arsle som handen i handsken. Så skönt med lite tid för sig själv!

Idag har jag och Hanna gått på stan bland annat. Sen så har jag varit och strosat lite i det fina vädret. Det är så otroligt skönt ute, det spritter i benen som om jag vore en kalv på grönbete. När asfalten börjar komma fram pirrar det till i magen och flinet blir bara bredare och bredare, sen kommer jag på att jag ser ut som Grinchen och då åker giporna ner igen och vips är man allvarlig. Men med några ryck i ena mungipan.

Nu när man börjar känna våren på riktigt så blir jag lite fundersam. Om Frans har på sig sin overall så blir han dyngsur av svett, om han har på sig täckbrallerna och täckjackan som blir det samma sak. Så nu har han haft på sig två hoodies och långkallingar + braller då han åker vagnen... Men det känns ju som att det blir lite tight på överkroppen, och inte riktigt vindtätt...


Därför skulle jag vilja köpa det här från polarn o pyret. Hade varit så sjukt bra! Tunna ullunderställ och en vindfleecejacka! Så slipper det bli så tjockt och korvigt. Hade ju varit bra med nått till benen också, nått tjockare men... vad skulle sitta bra där? Är det ens lönt att köpa sånt här? Är det bara dumt? Hur som helst så kommer vi nog inte ha råd att köpa det där... Men det hade inte suttit fel!

Imorgon så fyller Johan 26 år, shit... Börjar bli gammal! Själv fyller jag hela 25 år. Jag ska bara önska mig kläder i födelsedagspresent. Det är det enda jag behöver som jag inte har råd med.... Så hemskt. HOPPAS verkligen att jag får ett jobb till 17 maj så jag får tjäna lite dollars!


Ett kort på Jack och Frans i sängen
(från då vi hälsade på Hanna och Jack i fredags!)

(Grinchen = jag)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Det är ju synd att dom växer ur det så himla snabbt.. att det kan kännas ovärt framförallt när det är ganska dyrt.. men vindjackan kan ju ändå va en investering för den kan nog komma till användning hela sommaren också, under kallare dagar och på kvällarna och så..

2011-03-07 @ 17:18:34
URL: http://dagismamman.blogg.se/
Postat av: Angelica

Jag skulle nog skippa underställ och satsa på ett fleeceset och en skaljacka. Eventuellt skalbyxor också. Så blir det både vind- och vattentätt. Köper man i en storlek större så kan det ju användas längre också.

2011-03-07 @ 19:52:05
URL: http://myranludvig.blogspot.com
Postat av: Ida

Så hiiiimla fina killar!!

2011-03-07 @ 20:47:36
Postat av: Camilla

Sen finns det ju fina vindtäta fleecejackor som det inte står PoP på, billigare och lika bra =)

(T.ex. Kaxs från KappAhl)

2011-03-08 @ 19:48:46
URL: http://komillas.blogg.se/
Postat av: Erre

Maximilian har typ levt i sin ullunderställsoverall från pop. såg dock nu i umeå att de inte hade den, utan bara tvådelad. Det är ju så smidigt då det är i "overallform" så det slipper bli knöligt och en massa resår. Jag har köpt ullunderställ och en windstopperjacka nu. De vänner jag har som har haft pops windstopper säger att de typ aldrig skulle leva utan den då de haft den. Den passar så bra under typ alla årstider (ja förutom typ januari-februari). Svala sommarkvällar (den i sig, utan massa under, är ju inte så varm, bara vindtät), höst- och vårdagar. Ullunderställ är kanon, märker jag själv då jag börjat använda det då jag träffade Mikael och vi började vara till fjälls. Mina barn har inget annat än 100% ull som första lager...

2011-03-10 @ 14:48:51
Postat av: sandra

men åå vilka motiga små pojkar!!

2011-03-11 @ 09:15:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0